Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Αγορασα σημερα ενα πολυμηχανημα HP 4500 με ενσωμματομενο fax και το συνδεσα με την voip2 γραμμη με splitter αλλα δεν ολοκληρωνει τον ελεγχο ρυθμισεων γατι δεν εντοπιζει τονο κλισης. Εχω βαλει συστημα τονικο και ταχυτητα fax 9600 αλλα τιποτα Εχει παρομοιο προβλημα καποιος ? Ευχαριστω.
xaniamike Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 δυο θεματακια που δεν ξερω αν θα βοηθησουν. 1) το δικο μου hp 4500 (αγορασμενο πριν 2 χρονια) ειχε ενα δικο του καλωδιο για το φαξ και χωρις αυτο δεν περναγε τον ελεγχο. Το εγραφε και το manual. 2) ενω δεν περναγε το τεστ λαμβανε και εστελνε κανονικα φαξ
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω.Θα δοκιασω αυριο αν στελνει...Χρησιμοποιησα ενα αλλο τηλεφωνικο καλωδιο Δοκιμασα να στειλω τωρα fax στη δουλεια και φαινεται να πηγε αλλα δεν υπαρχει καποιος εκει να το επιβεβαιωσει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα ... Δοκιμασα τωρα με φιλο αλλα ενω λαμβανει fax απο εμαν εγω δεν μπορω να λαβω Επισης δεν μου εκτυπωνει αναφορα παραδοσης fax Οπως τα λεει το βιβλιαρακι δεν εμφανοζοντε ετσι ακριβως στην οθονη του μηχανηματος Δεν καταλαβαινω...
xaniamike Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δες τα φιλτρακια. Δες αν εχεις δηλωσει την σωστη χωρα στο μενου του hp. δεν τον εχω ποια τον Hp και δεν θυμαμαι περισσοτερα για να σε βοηθησω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω αλλα με cyta λογω voip δεν χρησιμοποιω φιλτρα Σωστα ειναι δηλωμενο
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 a.για το τονο κλησης πρεπει να υπαρχει και μεσα στο menu επιλογη σαν wait for dial tone>δεν θυμαμαι ακριβως πως το γραφει η hp. β.ρυθμισε την ταχυτητα του Fax και στο send και στο Receive στην χαμηλοτερη ταχυτητα που εχει διαθεση.συνηθως το αναφερει σαν slow στα καινουρια Fax Της hp.επισης δοκιμασε με το ecm ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αναφερει κανονικα της ταχυτητες το μενου και εχω βαλει την πιο χαμηλη 9600 Για τονο κλισης δεν λεει κατι...Μονο για τονικο και παλμικο. Θα δοκιμασω σημερα με την κυρια voip γραμμη αν εχει καποια σημασια..
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αναφερει κανονικα της ταχυτητες το μενου και εχω βαλει την πιο χαμηλη 9600 Για τονο κλισης δεν λεει κατι...Μονο για τονικο και παλμικο. Θα δοκιμασω σημερα με την κυρια voip γραμμη αν εχει καποια σημασια.. απλα α.μπορει να σου εχει να ρυθμισεις και για send και για receive ανκαι συνηθως ειναι μια ρυθμιση.για τον τονο κλισης στα Hp θυμαμαι οτι το εχει απλα δεν θυμαμαι που.πρεπει να δω το manual αν και το ελυσες αυτο το θεμα.για το ecm λογικα καπου πρεπει να το εχει.τωρα και γραμμη να αλλαξεις συνηθως δεν αλλαζει κατι. Η αναφορα παραδοσης επισης ειναι μεσα στο menu οπως αμα δεν θες να χαλας σελιδες για αυτο συνηθως μπορεις παλι μεσα απο το μενου να εκτυπωσεις ενα report γενικοτερα με το τι εγινε για χ ημερες. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 απλα α.μπορει να σου εχει να ρυθμισεις και για send και για receive ανκαι συνηθως ειναι μια ρυθμιση.για τον τονο κλισης στα Hp θυμαμαι οτι το εχει απλα δεν θυμαμαι που.πρεπει να δω το manual αν και το ελυσες αυτο το θεμα.για το ecm λογικα καπου πρεπει να το εχει.τωρα και γραμμη να αλλαξεις συνηθως δεν αλλαζει κατι. Η αναφορα παραδοσης επισης ειναι μεσα στο menu οπως αμα δεν θες να χαλας σελιδες για αυτο συνηθως μπορεις παλι μεσα απο το μενου να εκτυπωσεις ενα report γενικοτερα με το τι εγινε για χ ημερες. Ποιο εννοεις θεμα με το ecom ? Στελνω τοσα λιγα fax που δεν χαλασε ο κοσμος για λιγες σελιδες εκτυπωσης
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 to ecm ειναι error check connection.αυτο δοκιμασε enable και disable να δεις αν θα δεις διαφορα στην παραλαβη. για την αναφορα παραδοσης αυτο το οριζεις μεσα απο το μενου.η βαζεις να σου ερχεται αναφορα οτι πηγε η μπορεις να βγαλεις ολο το log παλι μεσα απο το μενου για χ ημερες.αλλο το ενα αλλο το αλλο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δοκιμασα απο την κυρια γραμμη με φιλο και πηρε και πηρα fax Το μονο που μου μενει να μου εκτυπωνει αναφορα παραδοσης αλλα οι ρυθμισεις στο fax δεν ειναι οπως ακριβως τις εχει το βιβλιαρακι Επισης δεν μπορω να ρυθισω ή δεν ρυθμιζω σωστα την αυτοματη εναρξη ληψης μετα απο ορισμενα χτυπηματα Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δοκιμασα απο την κυρια γραμμη με φιλο και πηρε και πηρα fax Το μονο που μου μενει να μου εκτυπωνει αναφορα παραδοσης αλλα οι ρυθμισεις στο fax δεν ειναι οπως ακριβως τις εχει το βιβλιαρακι Επισης δεν μπορω να ρυθισω ή δεν ρυθμιζω σωστα την αυτοματη εναρξη ληψης μετα απο ορισμενα χτυπηματα Ευχαριστω. \δεν χρειαζεσαι το βιβιβλιαρακι.αν ψαξεις τα μενου ενα ενα θα το βρεις δεν ειναι κατι δυσκολο.επισης στα reports ισως σε αφησει να εκτυπωσεις και το help menu και να δεις πως ειναι τα μενου.αλλιως δες στο ιντερνετ για ποιο νεο manual.τωρα για την κυρια γραμμη επειδη ειναι voip ειναι το ιδιο απλα μπορει να ετυχε να το λαβεις.σε voip γραμμες εχω δει πολλους που λαμβανουν φαξ αλλα οχι απο παντου.δηλαδη απο καποια ατομα οκ απο αλλα οχι.το προβλημα συνηθως δεν ειναι οτι δεν μποορυν να λαβουν φαξ αλλα οτι δεν λαμβανουν παντα.θα το δεις στην πραξη και εσυ αν εχεις αυτο το θεμα.α.θα πρεπει να ρυθμισεις μετα απο ποσα χτυπηματα θα απανταει το fax αλλα θα πρεπει να βαλεις και το φαξ σε αυτοματη απαντηση.σε μερικα φαξ πρεπει να βαλεις fax only αντι για fax/tel η tel/fax για να απαντησουν αυτοματα στο φαξ μετα απο αυτα τα μυνηματα.τα hp παντως εχουν απο τα ευκολα μενου οπως και τα panasonic 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 α.θα πρεπει να ρυθμισεις μετα απο ποσα χτυπηματα θα απανταει το fax αλλα θα πρεπει να βαλεις και το φαξ σε αυτοματη απαντηση.σε μερικα φαξ πρεπει να βαλεις fax only αντι για fax/tel η tel/fax για να απαντησουν αυτοματα στο φαξ μετα απο αυτα τα μυνηματα.τα hp παντως εχουν απο τα ευκολα μενου οπως και τα panasonic Το εχω κανει σε αυτοματο μετα απο 6 χτυπηματα αλλα δεν ενεργοποιειται
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 α.δοκιμασε με λιγοτερα χτυπηματα να δεις και β.περα απο αυτοματα απαντηση αμα εχει επιλογη να ρυθμισεις αν θα ειναι fax τηλεφωνο κτλ κτλ βαλτο μονο fax.πολλα προβληματα με το fax σου.παραξενο για hp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα