Hal9000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα ανακοίνωσε σήμερα η Activision για το Call Of Duty: Black Ops II, τη νέα προσθήκη στην δημοφιλή σειρά παιχνιδιών πρώτου προσώπου με την οποία οι παίχτες θα μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά τους αγώνες τους μέσω του YouTube.Η δυνατότητα streaming θα είναι δυνατή για όσους παίζουν το παιχνίδι είτε με το Xbox 360 είτε με το Playstation 3 και αφορά τους αγώνες που θα διεξάγονται στη League Play. Το League Play είναι μια νέα κατηγορία multiplayer κατά την οποία οι παίχτες αντιμετωπίζουν άλλους που έχουν το ίδιο επίπεδο δεξιοτήτων για πιο δίκαιους (και μακροχρόνιους) αγώνες. Για να γίνει εφικτό το streaming χρειάζεται ένας YouTube λογαριασμός ο οποίος θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί από πριν καθώς και μια εγγραφή στην διαδικτυακή υπηρεσία Call Of Duty Elite. Όσοι είναι συνδρομητές στην υπηρεσία Elite θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα στατιστικά στοιχεία γύρω από το παιχνίδι. Σαν επιπρόσθετη δυνατότητα οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν το δικό τους φωνητικό σχολιασμό για κάθε αγώνα καθώς και να προσθέσουν webcam video. Το Call of Duty II: Black Ops II κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου για PC,Xbox 360 και Playstation 3. http://www.youtube.com/watch?&v=4wIZp_E2CxQ Site: Δελτίο Τύπου
NoisePollution Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μόνο η τελευταία πρόταση αξίζει. 4 και σήμερα soldiers...
genious1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 οντος 4 και σημερα, να ρωτησο κατι ασχετο, οσοι το εχεται κανει preorder απο που το εχεται κανει (αν εχεται βρει κανα site που να το εχει φτηνα)!
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το έκανα pre order απο amazon (για pc) στα 43 euro με δωρεάν μεταφορικα
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ multiplayer ματς... επειδή εγώ είμαι ι5 ευτυχία και με καθαρίζουν με την μία όταν παίζω
21century Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι τώρα πως θα συμμετέχεις ενεργά αλλά και πως μπορείς να απολαύσεις περισσότερο το παιχνίδι... Το θέμα είναι πως θα συμμετέχουμε ενεργά και φυσικά πως θα απολαύσουμε περισσότερο το παιχνίδι...
kinitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 εγώ απορώ γιατί οι μ@λ@κες δεν υποστηρίζουν τα pc και μην ακούσω για πειρατεία και σαχλαμάρες μιας και μιλάμε για online. και το elite ούτε τώρα θα είναι διαθέσιμο σε pc?
DimAslan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πλάκα θα είχε όμως... κονσόλες μαζί με PC... θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το δούμε αυτό...
rebellion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 πολυ καλο... μακαρι να κανουν και στο επομενο Fifa κατι τετοιο.
Still_Shady Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Στο 360 με xbox live. Δεν θελω τιποτα αλλο. 1
torm23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δε νομίζω οτι θα είχε και τόσο πλάκα να παίζουν παίχτες από κονσόλες μαζί με αυτούς των PC. Κακά τα ψέματα, το ποντίκι δίνει ενα αβαντάζ. Εμένα προσωπικά τα τελευταία 2 CoD δε με κέρδισαν. Θεωρώ ακόμα το MW2 το καλύτερο της σειράς. Αν έχει αντιμετωπιστεί το αιώνιο πρόβλημα (lag), τότε μάλλον θα το τιμήσω. Σίγουρα όχι first day όπως άλλες χρονιές.
i2d_group Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Απαιτείται έγγραφη στο elite ή στ elite premium?? Γιατι αν είναι το δεύτερο ζήσε μαι να φας τριφύλλι.. Γενικά ελπίζω να ναι καλύτερο απτό MW3, το οποίο με τέτοιο lag που είχε το έκανε άδικο κ εκνευριστικο..απορώ πως γλύτωσε η 42αρα μου το χειμώνα.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα