Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χωρίς πολλά λόγια μπήκα στην ιστοσελίδα της avg για να κατεβάσω από εκεί antivirus.όλα καλά εδώ πάω να το κατεβάσω όμως εκεί που το έκανε εγκατάσταση ξαφνικά έπεσε για λίγο το ίντερνετ.Εκεί αρχίζει το πρόβλημαα..κόλλησαν τα πάντα...μπαίνω μέσω usb της κοσμοτε κ αφού το έβγαλα κ έβαλα τον κωδικό δεν βρίσκει σήμα(ενώ στο νετμπουκ από το οποίο σας γράφω εδώ βρίσκει κανονικά),Πάω να συνεχίσω την εγκατάσταση του αντιβαιρους κ θέλει κωδικο προιόντος το οποίο δε το χω..Οπότε πάω για απεγκατάσταση..Έλα όμως που δεν το έχει στα προγράματα ενώ στη διαχείρηση εργασιών στις διεργασίες δείχνει ότι εκτελείται..εν ολίγοις δε μπορώ να το απεγκαταστήσω...έκανα κ επαναφορα συστήματος δεν έγινε απολύτως τπτ..Καμιά λύση?Επειγον παίδες!

Δημοσ.

ακολουθησε λιγο τις οδηγιες αυτες http://forums.avg.co...=show&id=218112,και περιμενουμε ενημερωση

Τα καταφέραμε!Παρέλειψα ένα βήμα έκανα εγκατάσταση το 2012 κ το 2013 εξαφανίστηκε! μπαυ μπαυ!αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα(γιαυτο ουσιαστικά ήθελα να το 'διώξω') παραμένει με το στικάκι της κοσμοτε όταν το βάζω εκεί πάλι μου βγάζει το μήνυμα ότι δε γίνεται σύνδεση...Και δεν ξέρω γιατί έτσι μέχρι να πάω 3ημερο στον πατέρα μου ( κ να προσπαθήσω να μπω από ασύρματο wifi) δεν έχω ίντερνετ στο λαπτοπ...εδώ καμιά λύση αδερφέ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...