savra19 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 γεια σας παιδια...εχει καμια εβδομαδα που καηκε ο σκηρος δισκος στο λαπτοπ μου....ξερετε αν μπορω να τον αλλαξω μονος μου γιατι πιανουν τα χερια μου και οι σκληροι δισκοι που κανουν για σταθερο υπολογιστοι να ταιριαζουν και σε λαπτοπ???
άδικος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Όχι δεν ταιριάζουν. Θα αναζητήσεις 2.5 άρη δίσκο. Βγάλε έξω πρώτα το χαλασμένο & θα είναι πιο απλά τα πράγματα στην αναζήτηση σου.
savra19 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Όχι δεν ταιριάζουν. Θα αναζητήσεις 2.5 άρη δίσκο. Βγάλε έξω πρώτα το χαλασμένο & θα είναι πιο απλά τα πράγματα στην αναζήτηση σου. ενα τετοιος θα ηταν ενταξει δηλαδη??http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303028
άδικος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Φίλε πρέπει να δεις τι δίσκους παίρνει ο υπολογιστής σου γιατί δε μας έδωσες καθόλου στοιχεία γι'αυτόν.
savra19 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Φίλε πρέπει να δεις τι δίσκους παίρνει ο υπολογιστής σου γιατί δε μας έδωσες καθόλου στοιχεία γι'αυτόν. αυτος ειναι acer aspire 5738z
άδικος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Sata δίσκους παίρνει οπότε αναζητάς τέτοιον. Post #2
savra19 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Sata δίσκους παίρνει οπότε αναζητάς τέτοιον. Post #2 αρα κανει αυτος ου σε εδειξα ε?
savra19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 τελικα τον ανοιξα και βτηκα τη σκληρο φορουσε και θα βαλω τον ιδιο με λιγο μεγαλυτερη χωρητικοτητα...ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα