Thanasis_tsiak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Χαιρετω το φορουμ, Ειναι το 1ο μου ποστ οποτε οτι λαθος κανω bear with me!!! Λοιπον εχω την Asus EN9800gtx+ (τουλαχιστον εδω και 4 χρονια) Η οποια πριν απο 2 μηνες ξαφνικα σταματησε να λειτουργει. Ειχε κοκκινη ενδειξη στο λαμπακι πανω στην καρτα και οταν ανοιγα το pc ακουγοταν 3 επιπλεον ηχοι στο booting. Τελος παντων την ανοιξα την καθαρισα και δουλευε κανονικα. Σε καποια φαση προχθες κολησε to pc ενω ημουν στο μενου απο ελαφρυ παιχνιδι (δεν δουλευε full η καρτα δηλαδη) Και οταν εκανα restart εμφανιζε απο την αρχικη εικονα της μητρικης περιεργες γραμμες κυριως στα σκοτεινα χρωματα. Τα προγραμματα Gpu/cpu meter που εχω πλεον δεν αναγνωριζουν καρτα. Και στην διαχειρηση συσκευων μου εχει την καρτα με κιτρινο θαυμαστικο και αυτο το προβλημα Video Card - Code 43 (Windows has stopped this device..) Ξανα ανοιξα/καθαρισα και δουλευε παλι, και οταν ekane boot to pc ακουσα το ανεμιστηρακι Ξαφνικα να ανεβαζει στροφες. (να δουλευει κανονικα δηλαδη στο 30% οπως ειδα μετα)Και σημερα παλι τα ιδια... Οποτε η ερωτηση μου ειναι... Πεταμα η καρτα γραφικων??? (ΠΙΣΤΕΥΕΩ ΠΩΣ ΟΧΙ) Αγορα νεας ψυκτρας? http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1744/Arctic-Cooling-Accelero-Twin-Turbo-II-VGA-Cooler Η καμια αλλη ρυθμιση με προγραμμα vga tuning? (υποψιν οτι δεν αναγνωριζεται κανονικα η καρτα και οτι προσπαθεια εχω κανει για να αυξησω την λειτουργια απο το ανεμιστηρακι πηγε στραφι) Αυτα παιδες, ελπιζω να μην κουρασα!!! Θανασης
Retromaniac Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί να έχουν φθαρεί και τα σημεία επαφής με την θύρα PCI
Chris92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Καλως ορισες,απο οτι καταλαβα περιγραφεις το ιδιο προβλημα με εδω http://www.insomnia....κάρτα-γραφικών/.ενδεικτικα το τελευταιο μηνα κατι εχει συμβει κα ικαθημερινα καρτες οπως 8600-8800-9800 ψοφανε ξαφνικα ολες μαζι.παρε μια ιδεα απο το παραπανω που σου εστειλα και οτι αποριες εχεις ημαστε εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα