Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το φορουμ, Ειναι το 1ο μου ποστ οποτε οτι λαθος κανω bear with me!!! :DΛοιπον εχω την Asus EN9800gtx+ (τουλαχιστον εδω και 4 χρονια) Η οποια πριν απο 2 μηνες ξαφνικα σταματησε να λειτουργει. Ειχε κοκκινη ενδειξη στο λαμπακι πανω στην καρτα και οταν ανοιγα το pc ακουγοταν 3 επιπλεον ηχοι στο booting. Τελος παντων την ανοιξα την καθαρισα και δουλευε κανονικα. Σε καποια φαση προχθες κολησε to pc ενω ημουν στο μενου απο ελαφρυ παιχνιδι (δεν δουλευε full η καρτα δηλαδη) Και οταν εκανα restart εμφανιζε απο την αρχικη εικονα της μητρικης περιεργες γραμμες κυριως στα σκοτεινα χρωματα. Τα προγραμματα Gpu/cpu meter που εχω πλεον δεν αναγνωριζουν καρτα. Και στην διαχειρηση συσκευων μου εχει την καρτα με κιτρινο θαυμαστικο και αυτο το προβλημα

Video Card - Code 43 (Windows has stopped this device..)

Ξανα ανοιξα/καθαρισα και δουλευε παλι, και οταν ekane boot to pc ακουσα το ανεμιστηρακι Ξαφνικα να ανεβαζει στροφες. (να δουλευει κανονικα δηλαδη στο 30% οπως ειδα μετα)Και σημερα παλι τα ιδια... Οποτε η ερωτηση μου ειναι... Πεταμα η καρτα γραφικων??? (ΠΙΣΤΕΥΕΩ ΠΩΣ ΟΧΙ) Αγορα νεας ψυκτρας? http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1744/Arctic-Cooling-Accelero-Twin-Turbo-II-VGA-Cooler Η καμια αλλη ρυθμιση με προγραμμα vga tuning? (υποψιν οτι δεν αναγνωριζεται κανονικα η καρτα και οτι προσπαθεια εχω κανει για να αυξησω την λειτουργια απο το ανεμιστηρακι πηγε στραφι) Αυτα παιδες, ελπιζω να μην κουρασα!!! Θανασης

Δημοσ.

Καλως ορισες,απο οτι καταλαβα περιγραφεις το ιδιο προβλημα με εδω http://www.insomnia....κάρτα-γραφικών/.ενδεικτικα το τελευταιο μηνα κατι εχει συμβει κα ικαθημερινα καρτες οπως 8600-8800-9800 ψοφανε ξαφνικα ολες μαζι.παρε μια ιδεα απο το παραπανω που σου εστειλα και οτι αποριες εχεις ημαστε εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...