Vad88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στην παρέα,πρόσφατα αγόρασα αυτό το laptop http://www.skroutz.gr/s/2408324/Fujitsu-LifeBook-AH512-i3-2328M-4GB-500GB.html το οποιο είναι freedos και είπα να του βάλω Ουμπούντου τα 12.10.Σήμερα αποφάσισα να του βάλω και τα windows 7 και να τα έχω σαν dual boot.Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να μπω στα BIOS και δεν μπορώ γιατί αυτόματα μου πετάει την σελίδα εισόδου στα ουμπούντου, δηλαδή μπαίνει κατευθείαν μέσα στα ουμπούντου παρόλο που πατάω συνεχόμενα το f2 που μπαίνει στα BIOS.Το μονο που ανταποκρίνεται είναι το f12 που μπαίνει στο boot menu αλλα εκεί μου εμφανίζει πιο λειτουργικό θέλω να ξεκινήσω και όχι από πιο μέσο θέλει να ξεκινήσω το laptop.Τι να κάνω ρε παιδιά είμαι σε απόγνωση,help :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Fujitsu (LifeBook, Esprimo, Amilo, Tablet, DeskPower): Press [F2] When Fujitsu Logo Is Appearing. Ετσι λεει σε ενα σαιτ.. πατα και κανα DEL ποτε δεν ξερεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vad88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 παταω ρε αδερφε αλλα @@@@@.....θα δοκιμασω και το delete και βλεπουμε! μπα δεν εγινε τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μηπως σου εχει κολλησει κανενα fn μεσα και τα f1-12 κανουν την εναλλακτικη λειτουργια τους? Απο f12 θα πρεπει να επιλεξεις το cd rom. Και εφοσον σε παει στον grub παει να πει πως απλα δεν το πιανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vad88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι οτι δεν μου βγαζει το cd rom παρα μονο το λογισμικο!Τι εννοεις λεγοντας το ''δεν το πιανει''? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 f10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VidShark7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε να βάλεις το cd στο λαπτοπ με το που ανοίξει, ή πριν ανοίξει μήπως και φορτώσει κατ' ευθείαν... Εκτός κι αν το έκανες ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Εχεις δει κατι πληκτρολογια για desktop που τα F1-12 εχουν χαζολειτουργιες οπως open, save, undo. redo κλπ? Και που ο μονος τροπος να τα χρησιοποιησεις σαν F1-12 ειναι να πατησεις το F-lock? Το αναποδο ακριβως Επισης το θεμα σου ειναι ασχετο με λινουξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vad88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ηδη το εχω κανει αυτο,ειναι απτα βασικα οχι το φ λοκ δεν εινα κλειδωμενο,αφου σε λεω οτι το φ12 δουλευει.Ειπα μηπως αυτο συμβαινει γενικα στα ουμπουντου γιαυτο το εβαλα στα λινουξ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μα αφου συμβαινει (ή μαλλον παρουσιαζεται) πριν καν μπεις στο λειτουργικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vad88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 νομιζα οτι στα λινουξ μπαινει κατευθειαν μεσα και θελει καποιον αλλα τροπο για να μπεις στο boot menu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Το λινουξ ειναι λειτουργικο. Το λειτουργικο φορτωνεται απο το σκληρο. Πριν φτασει η διαδικασια στο σκληρο, περναει απο το bios και τα οσα εχει να κανει αυτο (καταμετρηση της μνημης, αναγνωριση του επεξεργαστη, ανοιγμα onboard συσκευων κλπ). Το ιδιο προβλημα θα ειχες αν ειχες πχ windows ή οτιδηποτε αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Στην τελικη συνδεσε ενα usb keyboard απο κανα "σταθερο" πισι και δοκιμασε εκει τα F2/F10/del κλπ...μηπως υπαρχει κανα θεμα με τα κουμπια στο λαπτοπ ή κανα θεμα με το Fn που ελεγε και ο τζιμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vad88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δικιο εχεις μητσο,μπηχτη θα το δοκιμασω και αν οχι θα σας ενημερωσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Στο μεταξύ δοκίμασε και με τα άλλα F γιατί διαβάζω σε αποτελέσματα του google πως και σε άλλα λέει για F2 αλλά μπαίνει με F4 (αν και διαβάζω επίσης κάποια προβλήματα, σε κάποιους δεν μπήκε ποτέ στο bios, αλλά σε άλλη σειρά της Fujitsu). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα