Drop_Dead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα θέλω να στήσω ένα gaming pc! Θέλω να ειναι γύρω στα 550Ε μαζί με οθόνη, όλα τα εξαρτήματα απ' το ίδιο κατάστημα και χωρίς λειτουργικο σύστημα. Είμαι από αλεξανδρούπολη, από που προτείνετε να κάνω την αγορά; Εγώ σκέφτηκα να του βάλω phenom II 965 και μία 7770. Επίσης ποια απ τις 3 οθόνες; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156724 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167522 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169668 Παραθέτω αυτές τις 3 γιατί είναι οι 3 πιο φτηνές που βρήκα σε αυτές τις ιντσες. Ακόμη βάλτε τα ηχεία σε 2η μοίρα αφού με 20-30 κάνω τη δουλειά μου. Και κουτί ένα απλό και φτηνό.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Αν δεν ανέβεις, δυσκολο το βλέπω να γίνει κάτι. Δες δύο συνθέσεις στα 677 και στα 622:
Drop_Dead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Χμμμ... Χρειαζονται 8gb ram? Αν βάλω αυτό για κουτί; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911002 Οθόνη να πάρω αυτήν και όχι μια απ' τις φθηνότερες που έβαλα παραπάνω; Το pc προοριζεται για τον μικρό μου αδερφό οπότε διαφορές σε ποιότητα ήχου εικόνας και περιφερειακών περνάνε απαρατήρητες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δεν χρειάζονται, όχι. Αλλά η γνώμη μου είναι να πάρεις τώρα που είναι φτηνές γιατί αύριο δεν ξέρεις τι γίνεται. Το 2003, αν θυμάμαι καλά, είχε γίνει ένας σεισμός στην taiwan και οι τιμές των μνημών είχαν πενταπλασιαστεί. Αν λάβεις υπόψιν σου ότι μιλάμε και για καρτέλ -όπως σε όλα τα pc parts- καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου και αγόρασε. Το κουτί αυτό δεν θα το πρότεινα ούτε για το πιο απλό σύστημα. Πέρα από την ανύπαρκτη ποιότητα κατασκευής (σα ντενεκές από τυρί είναι) το 80αρι ανεμιστηράκι του ακούγεται περισσότερο και από 8 120αρηδες ανεμιστήρες. Δεν υπερβάλλω. Δε νομίζω ότι αξίζει να πας σε αυτό για να γλυτώσεις 20 ευρώ. Αν για τα άλλα δεν σε έπεισα, στην οθόνη θα επιμείνω. Είναι πολύ μικρή η διαφορά για να μην πας σε αυτήν. Είναι καλύτερη σε ποιότητα εικόνας από τις άλλες και η οθόνη είναι -αν όχι το σημαντικότερο- ένα από τα απολύτως σημαντικά κομμάτια. Οι τρεις οθόνες που πόσταρες έχουν τα εξής μεγάλα μειονεκτήματα: Η πρώτη δεν έχει καν full hd ανάλυση και οι άλλες δύο δεν συνδέονται καν ψηφιακά με τον υπολογιστή. 1
XMorsX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 +1 στις συνθεσεις του Δεινο. Σου βαζω και εγω μια λιγο οικονομικοτερη. Εβαλα φθηνοτερη οθονη full HD και με ψηφιακη εξοδο, και το κουτι εχει χωρο για ανεμιστηρες μπρος-πισω, αν ειναι πολυ θορυβώδεις τους αλλαζεις καποια αλλη στιγμη.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μα αν είναι να τους αλλάξει θα φτάσει το κόστος του κουτιού που θα έπαιρνε εξαρχής. Θα έχει πληρώσει τα ίδια για να καταστήσει ήσυχο τον ντενεκέ. Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Αναφορικά με τις άλλες επιλογές: Γλυτώνεις 10 ευρώ από τη μητρική πηγαίνοντας σε κατώτερο chipset χωρίς sata3, δεν νομιζω ότι στέκει με βάση το κόστος/απόδοση. Τα ίδια για την οθόνη: Η διαφορά με αυτήν που πρότεινα είναι μόλις 10 ευρώ και καθιστά τη συγκεκριμένη κακή επιλογή. Φίλε Drop_Dead, αν δεν υπάρχουν τα επιπλέον χρήματα, καλύτερα να περιμένεις να μαζευτούν παρά να πέσεις είναι η γνώμη μου.
XMorsX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μα αν είναι να τους αλλάξει θα φτάσει το κόστος του κουτιού που θα έπαιρνε εξαρχής. Θα έχει πληρώσει τα ίδια για να καταστήσει ήσυχο τον ντενεκέ. Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Αναφορικά με τις άλλες επιλογές: Γλυτώνεις 10 ευρώ από τη μητρική πηγαίνοντας σε κατώτερο chipset χωρίς sata3, δεν νομιζω ότι στέκει με βάση το κόστος/απόδοση. Τα ίδια για την οθόνη: Η διαφορά με αυτήν που πρότεινα είναι μόλις 10 ευρώ και καθιστά τη συγκεκριμένη κακή επιλογή. Φίλε Drop_Dead, αν δεν υπάρχουν τα επιπλέον χρήματα, καλύτερα να περιμένεις να μαζευτούν παρά να πέσεις είναι η γνώμη μου. Σχετικα με το κουτι συμφωνω μεν, αλλα μπορει τελιακ να μην τους αλλαξει. Απο εκει και περα σιγουρα όσο πεφτεις στην τιμη μετα απο καποιο σημειο μειωνεται και το vfm, αλλα σε τελικη όπως ειπε και ο topic starter, ο αδερφος του δεν θα καταλαβει την απουσια sata III. Φυσικα να μπορει να μαζεψει λιγα περισσοτερα χρηματα για τις δικες σου προτασεις ακομη καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα