speedy23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Το χρησιμοποιω να συνδεω το pc μου με την τηλεοραση στο δωματιο μου.Επειδη το τωρινο μου κανει κατι παρασιτα στον ηχο και περιστασιακα αλλοιωσεις στην εικονα,θελω να παρω ενα καινουργιο στα 7.5 m.Για την ακριβεια εχω dvi to hdmi ανταπτορα και βαζω το καλωδιο πανω του.Τι διαφορα εχουν τα 1.3V και τα 1.4V?Θα παιζω και 1080p εργα αρα πρεπει να παω για κατι συγκεκριμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 http://www.differencebetween.net/technology/difference-between-hdmi-1-3-and-1-4/ Το θεμα ειναι οι συσκευές σου να υποστηρίζουν το αντίστοιχο πρότυπο και οχι μονο το καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αν δε το βιαζεσαι παρε απο το ebay σε συμφερει σε αυτα τα μετρα(αν εχει). Εμενα τα 3.5 μετρα μου βγηκανε 4.5€ νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Και απο Ελλάδα βρισκεις οικονομικά καλώδια. Απλα απέφυγε τα μεγάλα μαγαζιά λιανικής, καθως τα πουλάνε με 250% κερδοφορία Στα πολλα μετρα καλο ειναι τα HDMI να μην ειναι του κιλου καθώς παρουσιάζουν μεγάλη ωμική αντίσταση και υπαρχει κίνδυνος συνεχους αποσυγχρονισμου των δεδομενων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οπως για παραδειγα τι ονοματα να προσεξω?Τελικα παρηγγειλα ενα 5μετρο και μαλλον ειναι του κιλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
durutti Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Και απο Ελλάδα βρισκεις οικονομικά καλώδια. Απλα απέφυγε τα μεγάλα μαγαζιά λιανικής, καθως τα πουλάνε με 250% κερδοφορία Στα πολλα μετρα καλο ειναι τα HDMI να μην ειναι του κιλου καθώς παρουσιάζουν μεγάλη ωμική αντίσταση και υπαρχει κίνδυνος συνεχους αποσυγχρονισμου των δεδομενων. Ελλαδα που? Εχουν πεσει οι τιμες οντως αλλα και παλι... Οι γνωστες αλυσιδες κυριως τα δινουν οσο θελουν.. Τα κινεζικα πως μπορουμε να ειμαστε (καπως) σιγουροι οτι δεν ειναι της πλακας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πχ τα bandridge είναι φθηνά και καλά. Τωρα τελευταία βάζω σε πολλές εγκαταστάσεις (σε πελάτες τσιπιδες που ζητάνε bottom πρόσφορες) και κάποια της e-space 10 μετρα για προτζεκτορες 3d χωρίς κανένα πρόβλημα. Και Λιανική έχουν κανα 12αρι ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Του Πλαισίου είναι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Η κύρια διαφορά είναι ότι τα 1.4 κάνουν και για 3d (αν και κάποιες version 1.3 επίσης κάνουν). Τα HDMI καλώδια μεταφέρουν ψηφιακό σήμα. Που σημαίνει επίχρυσα, ενισχυμένα και άλλες τέτοιες βλακείες είναι άχρηστα γιατί το ψηφιακό σήμα έχει τεράστια ανοχή μέχρι να το επηρεάσει ο θόρυβος. Οποιαδήποτε φθηνή κινεζιά του κιλού κάνει αρκεί να μην είναι χαλασμένο εκ των προτέρων. Εγώ πήρα από ελληνικό μαγαζί, 10 μέτρα με 12 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Του Πλαισίου είναι καλά; Δεν ψωνίζω απο εκει και δεν ξερω. Για καλώδια ουτε απο εξω δεν περνάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα