Pirancha Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους, έχω μια ιστοσέλιδα ..( όχι τίποτα σπουδαίο, φτιαγμένη στο weebly ) links για τη σελίδα έχω σε διάφορα άλλα sites, και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να εντοπίζω από πoιό site έχει ξεκινήσει ο κάθε επισκέπτης μου. Είτε την ώρα που βρίσκεται μέσα ο επισκέπτης, είτε μετά σαν στατιστικό είτε και τα δύο. Ευχαριστώ.
kalogeros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Αν ανοίξεις τo Google Analytics με Chrome, έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ποιος είναι στην σελίδα σου σε πραγματικό χρόνο. Εκεί, σου δείχνει αν οι επισκέπτες σου έχουν μπει στο site σου άμεσα, μέσω αναζήτησης ή μέσω παραπομπής από άλλο site. Αυτο που θέλεις εσύ είναι η τρίτη περίπτωση. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση σου λέει και από πού έχει γίνει η παραπομπή.
Pirancha Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. !
Pirancha Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αν ανοίξεις τo Google Analytics με Chrome, έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ποιος είναι στην σελίδα σου σε πραγματικό χρόνο. Εκεί, σου δείχνει αν οι επισκέπτες σου έχουν μπει στο site σου άμεσα, μέσω αναζήτησης ή μέσω παραπομπής από άλλο site. Αυτο που θέλεις εσύ είναι η τρίτη περίπτωση. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση σου λέει και από πού έχει γίνει η παραπομπή. Δεν θέλω να κάνω τον δύσκολο, αλλά τώρα που το δοκίμασα στην πράξη, ανακάλυψα ότι αυτό που λες για "πραγματικό χρόνο" μάλλον δεν ισχύει. Σου δίνει απλά τα στατιστικά των προηγούμενων ημερών. Εκτός αν εγώ κάνω κάτι λάθος ή δεν μπορώ να βρω που ακριβώς παραθέτει αυτές τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τον δύσκολο, αλλά τώρα που το δοκίμασα στην πράξη, ανακάλυψα ότι αυτό που λες για "πραγματικό χρόνο" μάλλον δεν ισχύει. Σου δίνει απλά τα στατιστικά των προηγούμενων ημερών. Εκτός αν εγώ κάνω κάτι λάθος ή δεν μπορώ να βρω που ακριβώς παραθέτει αυτές τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Και πάλι έρχομαι να διορθώσω... Συγνώμη ήταν δικό μου το λάθος...είχες δίκιο. Όντως υπάρχει και η live παρακολούθηση. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα