Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Πριν λίγες ημέρες το Enermax Liberty ELT620 που είχα μου την έκανε. Είμαι σε αναζήτηση νέου τροφοδοτικού. Για εμένα απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να έχει αρκετά Amper ώστε αν θέλω στο μέλλον να βάλω και δέυτερη κάρτα γραφικών να μπορώ να το κάνω αφενός, αφετέρου δε να είναι οπωσδήποτε modular. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου (ο επεξεργαστής υπερχρονίζεται και έχω επιπλέον 1 SSD και 2 HDD's). Να συμπληρώσω ότι επειδή οι καιρoί είναι πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολοι οικονομικά για όλους μας, δεν θα με πείραζε και κάποιο value for money, αρκεί να είναι modular.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί με το πρόβλημά μου!

ΥΓ: Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάποιον ηλεκτρονικό στην Αθήνα που να ασχολέιται με επισκευές τροφοδοτικών.

Δημοσ.

Modular -> CF -> Value for Money κομματάκι δύσκολος ο συνδυασμός.

Παρ' όλα αυτά μόνο ένα μου έρχεται στο μυαλό κοντά στο Budget σου, το οποίο στο προτείνω με χίλια: Thermaltake Toughpower XT 775

Πλην των άλλων, έχει και 5 χρόνια εγγύηση και είναι και από Αθήνα

Review από τον Guru όνομα και πράμα...

Στα ίδια περίπου από Amazon το OCZ Fatal1ty-750 αλλά θεωρώ το ΤΤ καλύτερο (και είναι)

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό είναι χειρότερο από το Fatal1ty που του έβαλα παραπάνω από Amazon, και βγαίνει και ~10 ευρώ πιο ακριβά

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το Thermaltake είναι super αλλά δυστυχώς διαθέσιμο σε 10+ ημέρες... Για αυτό εδώ τι λέτε: http://www.cosmodata.gr/product/13835/power-supply-thermaltake-750w-w0229re-ch ;

Ή μάλλον καλύτερα αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?category=1210&product=13873

Δημοσ.

καλα ειναι και τα 2,αλλα ξεφευγεις απο τα 80-100 ευρω που ελεγες

για ριξε και καμια ματια στις αγγελιες εδω μεσα

Δημοσ.

Τα Corsair TX-Μ είναι μούφα Modular. Μόνο τα PCIeX είναι αποσπώμενα. Όλα τα άλλα το χταπόδι όπως το ξέρεις:

images?q=tbn:ANd9GcTt8KR08c3X7_bhPlV2tv41gEgOPq_QWUiAUlvT1PgCUc5fGU_tsA19-corsair-tx750m.jpg

Το Thermaltake που έβαλες, είναι το απλό Toughpower, το προγενέστερο του XT δλδ που σου έβαλα παραπάνω. Το έχω και είναι εξαιρετικό*. Αλλά αν είναι να πάρεις το καλύτερο (ΧΤ) και μάλιστα 25 ευρώ πιο φθηνά, νομίζω πως είναι μαμακία να πάρεις το άλλο...

*Sorry λάθος. Κι αυτό στην σειρά ΧΤ ανήκει αλλά είναι discontinued. Αντικαταστάθηκε από το λίγο καλύτερο 775Μ (Silver 80plus vs Bronze του 750). Κι αυτό εξαιρετικό (review) αλλά ισχύουν αυτά που είπα παραπάνω. Με λιγότερα χρήματα παίρνεις κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Τελικά έδωσα για παραγγελία το Toughpower XT 775. Θα περιμένω λίγο, αξίζει. Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Κάτι τελευταίο: Μήπως γνωρίζετε πως λέγεται αυτό το εξάρτημα του τροφοδοτικού (με μάυρο τετραγωνάκι και βελάκι, ανάμεσα στα 2 πηνία); Από εκεί έρχεται το σφύριγμα (Η φωτό είναι από άλλο τροφοδοτικό). Πάντως στο 24pin και στα molex τα volt είναι εντός ανοχών. Το pin 8 (POWER OK, το γκρι καλώδιο στο 24pin) παραμένει στα 5volt. Πιθανώς αν αλλάξω αυτό το εξάρτημα να δουλέψει...

inductors transformer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...