Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί συμφορουμίτες καλησπέρα σας.

Στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας για το μεταπτυχιακό μου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ κάνω μία έρευνα για τις αγαπημένες μας σειρές και τους αγαπημένους μας τηλεοπτικούς χαρακτήρες.

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μου αφιερώσετε 10 λεπτά από το χρόνο σας για να απαντήσετε σε ένα οnline ερωτηματολόγιο που μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://favorite-tv-characters.limequery.org

Μπορείτε επίσης αν θέλετε να διαδόσετε το ερωτηματολόγιο και σε άλλους φίλους που δε συμμετέχουν στο φόρουμ, αλλά επίσης ασχολούνται με τηλεοπτικές σειρές.

Τέλος, κι επειδή πρέπει να συγκεντρώσω κάποιες εκατοντάδες ερωτηματολογίων, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως, αν συμμετέχοντας στην έρευνα αφήνατε κι ένα σχόλιο στο παρόν thread, ώστε να παραμείνει "ψηλά" το θέμα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.

Κατερίνα

Δημοσ.

εχω αρκετες ενστασεις. επρεπε να βαλεις και αλλους χαρακτηρες γιατι απο αυτους που εβαλες εγω επελεξα τον ντεξτερ ως τον πιο αγαπημενο μου. αν καποιος απαντησει οτι συμπεριφερεται σαν τον ντεξτερ πρεπει μαλλον να το πεις στην αστυνομια

επρεπε να βαλεις και τον don drapper απο το mad men. ειναι ενας τυπος χαρακτηρα που λειπει νομιζω απο το ερωτηματολογιο

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Don Draper "κόπηκε" τελευταία στιγμή από το ερωτηματολόγιο. Τον θεωρούσα δεδομένο αλλά πριν επιλέξω τους τελικούς χαρακτήρες έκανα ένα μίνι γκάλοπ σε αυτό το φόρουμ και σε μερικά ακόμα και ο Don ας πούμε ότι "πάτωσε". Όταν κατέβει το ερωτηματολόγιο και έχω συγκεντρώσει το δείγμα μου, θα χαρώ να σας εξηγήσω ακριβώς γιατί έκανα τις επιλογές που έκανα :)

Όσο για την επιλογή Dexter, τι να κάνουμε; Είναι ακαταμάχητος κι ας είναι serial killer!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απαντησα κι εγω το ερωτηματολογιο σου αλλα ελειπε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο την λιστα και εβαλα τον δευτερο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...