Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,ειχα ενα dvd που εγραψα ο ιδιος με windows 7 ultimate 32bit ελληνικα εννοειται και το χρησιμοποιουσα για να κανω φορματ στον υπολογιστη μου οπως και σε υπολογιστες φιλων πανω απο 15-20 περιπτωσεις...Αυτο το αναφερω επειδη εχασα αυτο το dvd και οσα εχω γραψει δεν εχουν στην εκκινηση την ''ευκολια'' press any key to boot from cd/dvd....δεν ξερω γιατι,εχω γραψει πανω απο 5 δισκακια και δεν μπορω να ξαναβρω αυτο το dvd...υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει με καποιο link η οτιδηποτε???ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Σύμφωνα με τους κανόνες του Forum, απαγορεύεται η αναφορά σε πειρατικό υλικό, οπότε δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε πάνω σε αυτό.

Το "Press any key..." σημαίνει ότι πάει να μπουτάρει από το dvd και περιμένει να του πεις το ok.

Το ότι δεν γίνεται στου φίλου σου, δεν είναι λόγο ότι τα άλλα dvd έχουν την ευκολία, αλλά ότι δεν έχεις ρυθμίσει από το Bios το πρώτο boot device να είναι το dvd. Αν το έχεις κάνει, κάτι φταίει με το δισκάκι σου.

Υπάρχει και ο τρόπος να μπεις με boot menu, αλλά μην σε μπερδεύω.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια δεν ειναι απο το bios γιατι το εχω δοκιμασει και το προσπερναει με τα αλλα dvd και δεν ξεκιναει η διαδικασια...αυτο που ειχα σε οτι συστημα και να εμπαινε λειτουργουσε αψογα...χωρις καν να ελεγξω ποια ειναι πρωτη συσκευη κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...