Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα μικρο τιπ. Βγαλε την καρτα και κοιτα ολους τους πυκνωτες. Δες αν καποιος εχει φουσκωσει ή σκασει τελειως. Αν εχει γινει κατι τετοιο πηγαινε την καρτα σε εναν ηλεκτρονικο (της γειτονιας σου) και ζητα του να σου αλλαξει ολους τους πυκνωτες. Στο λεω εκ πειρας, εχω μια 9800 GTX+ και ειχε σκασει ενας πυκνωτης και μου εκανε διαφορα προβληματα μεχρι που σταματησε να μου στελνει σημα τελειως. Αλλαξα τους πυκνωτες και η καρτα παιζει απροβληματιστα.

Σε περιπτωση που δεν θελεις να κανεις κανουρια αγορα, με το παραπανω τροπο, πληρωνοντας περιπου 10 ευρω εχεις καινουρια καρτα να κανεις την δουλεια σου.

Χρηστος.

Δεν εχεις κι αδικο... θα το κοιταξω αυτο που λες, δεν μου περισσευουν λεφτα για τετοιου ειδους αγορες... Ελα ομως που μου "μπηκε" το "μικροβιο"!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχ αυτό το μικρόβιο!

Πάντως ο c_access έχει πολύ δίκιο. Τσέκαρε το και το πολύ-πολυ, κράτα την για εφεδρική. Κρίμα να φάει πέταμα, αν φταίει μόνο κανας πυκνωτής για το πρόβλημα της.

Δημοσ.

Να κανω μια "χαζη ερωτηση"?

Εγω λοιπον, παιζω σε αναλυση ΤΟ ΠΟΛΥ 1650Χ1080 με τα υπολοιπα settings τοσο ψηλα, οσο μου το "επιτρεπει" το εκαστοτε παιχνιδι... Καλα ως εδω!

Ειχα γραψει πιο πριν, οτι μαλλον καταληγω στην 7850, αλλα διαβαζοντας πολλα και διαφορα, βλεπω οτι και η 7770,με καλυπτει...

Ομως............

Οι διαφορες αναμεσα στην 7770 & στην 7850, ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ορατες" σ'εμενα? Η δευτερη δεν θα μου επιτρεπει πολλα περισσοτερα "καλουδια" στην ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αναλυση επιλεξω? Αφηνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ!

Με την λογικη οτι η απαντηση ειναι "ΝΑΙ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ", θεωρειτε οτι αξιζει να βγω εκτος budget (λεμε τωρα, δεν υπηρξε ποτε κατι τετοιο, ξαφνικα προεκυψε!!!) και να παρω την 7850?

Εχει καποιος φιλος αποψη για το ποσο "ισχυροτερη" ειναι η 7850 απο την 7770? Καταλαβαινω οτι ψαχνω "ψιλο στ'αχυρα " αλλα προσπαθω να κανω την καλυτερη δυνατη αγορα, αφου ετσι κι αλλιως δεν εχω την δυνατοτητα να δοκιμαζω ξανα και ξανα...

Αν δηλαδη η 7850 δινει π.χ. ενα 20% παραπανω, παιρνω την 7770 και σωζω χρηματα... Αν δινει 50% και πανω, τοτε.... χμμμμμ... :devil:

Μην νομιζετε οτι απλα ρωταω χωρις να ψαχνω, εχω βγαλει τα ματια μου σημερα κι εχω και μια καταπληκτικη αναλυση στο monitor μου... μουρλια!!!!! :lol: :lol: :lol:

(οσο για τον ssd που μου προτεινετε, ειναι στα υπ'οψιν, οχι ομως με τις τωρινες χωρητικοτητες-τιμες... καποια στιγμη ομως θα τον χτυπησω!)

Δημοσ.

Ποσοστα θα σου βαλει καποιος αλλος, αλλα διαφορα στην ποιοτητα εικονας θα δεις σίγουρα, σε καμια περιπτωση οι διαφορες των δυο καρτων δεν περνα απαρατηρητη.

Δημοσ.

Ενα μικρο τιπ. Βγαλε την καρτα και κοιτα ολους τους πυκνωτες. Δες αν καποιος εχει φουσκωσει ή σκασει τελειως. Αν εχει γινει κατι τετοιο πηγαινε την καρτα σε εναν ηλεκτρονικο (της γειτονιας σου) και ζητα του να σου αλλαξει ολους τους πυκνωτες. Στο λεω εκ πειρας, εχω μια 9800 GTX+ και ειχε σκασει ενας πυκνωτης και μου εκανε διαφορα προβληματα μεχρι που σταματησε να μου στελνει σημα τελειως. Αλλαξα τους πυκνωτες και η καρτα παιζει απροβληματιστα.

Σε περιπτωση που δεν θελεις να κανεις κανουρια αγορα, με το παραπανω τροπο, πληρωνοντας περιπου 10 ευρω εχεις καινουρια καρτα να κανεις την δουλεια σου.

Χρηστος.

Ετσι και μου γλυτώσεις την αγορά νέας κάρτας, κερνάω μπύρες!

Η κάρτα μου είναι αυτή εδώ, πως θα δω τους πυκνωτές?

Μπορεί να ανοίξει το καπάκι?

Και το κυριότερο πως ξεχωρίζουμε τον ελαττωματικό πυκνωτή?

Δημοσ.

Ετσι και μου γλυτώσεις την αγορά νέας κάρτας, κερνάω μπύρες!

Η κάρτα μου είναι αυτή εδώ, πως θα δω τους πυκνωτές?

Μπορεί να ανοίξει το καπάκι?

Και το κυριότερο πως ξεχωρίζουμε τον ελαττωματικό πυκνωτή?

συνηθως αν καποιος πυκνωτης ειναι προβληματικος θα εχει φουσκωσει απο την πανω μερια. Δες ενα παραδειγμα εδω στην photo ---> http://headworx.slupik.com/2010/10/capacitor-plague.html

Το καπακι που λες ειναι το συστημα ψυξης το οποιο σιγουρα βγαινει, πρεπει να βγαλεις την καρτα απο το pc σου και να δεις πως ειναι βιδωμενο και να το αφαιρεσεις.

Δημοσ.

συνηθως αν καποιος πυκνωτης ειναι προβληματικος θα εχει φουσκωσει απο την πανω μερια. Δες ενα παραδειγμα εδω στην photo ---> http://headworx.slup...tor-plague.html

Το καπακι που λες ειναι το συστημα ψυξης το οποιο σιγουρα βγαινει, πρεπει να βγαλεις την καρτα απο το pc σου και να δεις πως ειναι βιδωμενο και να το αφαιρεσεις.

Τσάμπα χαρά, άνοιξα την κάρτα αλλά δεν είδα φουσκωμένους πυκνωτές..

Βέβαια δεν ήταν όπως στη φωτογραφία με 'χαραγμένο' σταυρό πάνω τους, αλλά δεν είχαν κάποιο φούσκωμα.

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια, κι αλλος "καμμενος"??? :lol: :lol: :lol:

(εν τω μεταξυ, τα χρωματιστα pixels που εχουν... ομορφυνει το "υψηλοτατης αναλυσης" desktop μου, αρχισαν να χορευουν... που θα παει, σε λιγες ημερες πληρωνομαι!!!)

Δημοσ.

Τσάμπα χαρά, άνοιξα την κάρτα αλλά δεν είδα φουσκωμένους πυκνωτές..

Βέβαια δεν ήταν όπως στη φωτογραφία με 'χαραγμένο' σταυρό πάνω τους, αλλά δεν είχαν κάποιο φούσκωμα.

Το καλυτερο θα ηταν να μου στειλεις μια photo απο την καρτα με το πως ειναι οι πυκνωτες. Αλλα αν λες οτι δεν ειδες κατι τοτε ισως το προβλημα σου να ειναι αλλου και να μην παιρνει χερι.

Δημοσ.

@stabill η 7850 ειναι ωραια καρτα και πιο future proof απο 7770 αλλα δεν επεσε η τιμη της ακομα Ελλαδα...Αν καταληξεις σε Radeon μην ξεχασεις να ρωτησεις για το bundle για τα παιχνιδια.

Δημοσ.

@stabill η 7850 ειναι ωραια καρτα και πιο future proof απο 7770 αλλα δεν επεσε η τιμη της ακομα Ελλαδα...Αν καταληξεις σε Radeon μην ξεχασεις να ρωτησεις για το bundle για τα παιχνιδια.

Ναι, αλλα δεν νομιζω να μπορεσω να "αντεξω" το κοστος της... θα το ψαξω απο 'βδομαδα... Παντως σε μια απο τις 2 θα καταληξω, δεν με βλεπω για κατι αλλο...

Δημοσ.

Το καλυτερο θα ηταν να μου στειλεις μια photo απο την καρτα με το πως ειναι οι πυκνωτες. Αλλα αν λες οτι δεν ειδες κατι τοτε ισως το προβλημα σου να ειναι αλλου και να μην παιρνει χερι.

Να μην ανοίγω πάλι το κουτί, οι πυκνωτές πάντως δεν είχαν φούσκωμα, και με την αφή δεν κατάλαβα κάποια παραμόρφωση.

Έβαλα καινούρια πάστα στον πυρήνα, καθάρισα και τις σκόνες αλλά τίποτα

Κάτσε να έρθει η προσφορά της ΑΤΙ 7ΧΧΧ με τα παιχνίδια, και θα σου στείλω την κάρτα όπως είναι!

@k_dinos, παμε παρεα για καινουργια καρτα??? :lol: :lol: :lol:

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

http://www.insomnia.gr/topic/464783-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-88009800gtx-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/

Δημοσ.

Οι 7850 & 7770 εχουν πληρη υποστηριξη απο drivers?

(δεν μου λετε βρε παιδια... υπαρχει περιπτωση να φταιει τιποτα αλλο, εκτος απο την καρτα? στις φωτογραφιες που εχω postαρει πιο πανω, αυτο που βλεπετε ειναι οντως προβλημα καρτας ή λετε να φταιει π.χ. καμμια τροφοδοσια??? λεω εγω τωρα, ο ασχετος απο ηλεκτρονικα/ηλεκτρικα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...