azac354 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια ! Το συγκεκριμενο μοντελο πραγματικα μου εχει βγαλει την πιστη σε αυτο το θεμα!Το wifi δεν ειναι ενεργοποιημενο και δεν μπορει να ενεργοποιηθει .(το fn+f8 δε μου το εμφανιζει στις επιλογες) Ενεργειες που δοκμασα και δεν λειτουργεισαν 1. Απεγκατασταση του επανεγκατασταση των driver του wifi 2..Δοκιμασα απο τη γραμμη εντολων 3. Δκιμασα την επιλογη "επανεκινηση των πληκτρων flash" Γενικα σαν τελευταια λυση πιστευω να ειναι μια αλλαγη μπαταριας του laptop οπου η υπαρχουσα εχει "πεθανει"(Μηπως υπαρχει αυτοματη επιλογη save energy και σταματει το wi-fi οταν δεν υπαρχει καθολου μπαταρια) Αυτα! παιδια οποιος μπορει να βοηθησει! Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 η μπαταρια δυσκολο εως απιθανο να ειναι.μηπως δεν εχεις περασει τους drivers για να ανοιξει το wireless me to fn+f8 που λες??διακοπτακι wifi εχει?
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 και ασυρματη καρτα να ειχε αλλαξει λογικα τα ιδια θα επρεπε να ισχυουν αφου στο ιδιο slot θα την κουμπωνε.δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη αλλα πολλα Λαπτοπ ιδιο μοντελο θεωρητικα στην πραξη βγαινουν με αλλη καρτα δικτυου και οταν πας για drivers βλεπεις drivers για διαφορετικες καρτες.
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 μηπως δεν εχεις περασει drivers για τον συνδυασμο των shortcut?
azac354 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!διακοπτακι δεν εχει τουσ driver τους εχω περασει ολους του drivers και για τo συνδυασμο των shortcut!Τι να πω παιδια εχω απογοητευει αλλα θα συνεχισω να ψαχνω !ευχαριστω παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα