ikaruga24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Φτιαχνω αυτο το θεμα για να ποσταρουν οσοι θελουν τη δικη τους λιστα Top 10 ανα κατηγορια που θεωρουν τους εαυτους τους "expert". Ετσι θα περιοριστουν και τα σεντονια αλλα και θα ακουσουμε διαφορετικες αποψεις απο βετερανους συγκεκριμενων ειδων. Ας ξεκινησω εγω λοιπον μιας και θεωρω τον εαυτο μου master σε οτι αφορα τα RPG, third person melee combat παιχνιδια και classic shoot em ups. Τα παιχνιδια δεν περιοριζονται στις κονσολες μονο. Top 10 RPG. 1. Baldurs Gate 2 saga 2. Xenogears - Xenosaga 3. Deus Ex 4. Planescape Torment 5. Vampire the masqurade bloodlines 6. Final Fantasy 8 7. Valkyrie Profile 8. Chrono Trigger 9. Shin Megami Tensei Nocturne 10. Baten Kaitos Top 10 third person melee combat ή beat 'em up 1. Bayonneta 2. Devil May Cry 3 3. Ninja Gaiden black/ sigma 4. Devil May Cry 1 5. Bujinkai the forgoten city 6. God hand 7. Oni 8. Battletoads 9. Double Dragon advance 10. Alien VS predator arcade Top 10 classic shoot 'em up 1. R-type Delta 2. Ikaruga 3. Einhander 4. Axelay 5. Gradius gaiden 6. Super stardust HD 7. Bangai-O- spirits 8. Starfox 64 (ή 3D) 9. Sin and punishment 2 10. Deathsmiles
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω στα RPGs πρέπει κάπου να χώσεις τα Skies of Arcadia (Dreamcast, Gamecube) και Xenoblade Chronicles (Wii)
ikaruga24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Οταν τα τελειωσω βλεπουμε. Βαζω παιχνιδια που εχω τερματισει μονο τουλαχιστον 1 φορα,
cortaN@ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Οταν τα τελειωσω βλεπουμε. Βαζω παιχνιδια που εχω τερματισει μονο τουλαχιστον 1 φορα, Σχετικά με τo Vampire the Masquerade: Bloodlines για το PC. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το παιχνίδι. Θέλω να σε ρωτήσω το έπαιξες με κάποια mods ή κάποια patches? Γιατί θυμάμαι είχε ενεργή κοινότητα gamers. Και κάτι άλλο, το Planescape Torment ξέρεις αν παίζει σε Windows 7?
Vole Maulder Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Vampire χωρίς unofficial patch δεν τερματίζεται, αν θυμάμαι καλά. Δε θυμάμαι όμως ποιο ακριβώς patch είχα χρησιμοποιήσει εγώ, πάνε χρόνια. Και πιθανότατα θα βρίσκεται σε νεότερη έκδοση τώρα. Οσο για το Planescape Torment http://www.gog.com/en/gamecard/planescape_torment
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Σχετικά με τo Vampire the Masquerade: Bloodlines για το PC. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το παιχνίδι. Θέλω να σε ρωτήσω το έπαιξες με κάποια mods ή κάποια patches? Γιατί θυμάμαι είχε ενεργή κοινότητα gamers. Και κάτι άλλο, το Planescape Torment ξέρεις αν παίζει σε Windows 7? Vampire με official patch 1.2 τερματιζεται και το παιζεις ανετα αλλα θα ειναι χαζο να μην βαλεις τα unofficial patch που εχουν παρα πολλες προσθηκες και βελτιωσεις. Μοντες δεν εχω περασει στο παιχνιδι γιατι δεν βρηκα κατι που να αυξανει πραγματικα την αισθηση του παιχνιδιου. Τo Vampire ειναι ενα απο τα καλυτερα RPG που εχω παιξει και ενα γενικα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει. Παιχνιδι με μερακι πραγματικα παρα τα προβληματα του. Το Planescape οτι εγραψε ο Vole. Περιμενω ομως και τις δικες σας προσωπικες λιστες Top 10 για οποια κατηγορια θεωρειτε τους εαυτους σας οτι ειστε μαστερ και εχετε εκτεταμενη εμπειρια για να γραψετε τις προτιμησεις σας.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Για το Bloodlines ένα επιπλέον κρίμα, ας το πούμε έτσι, είναι πως ήταν σε πολύ αρχική έκδοση της Source και πλέον φαίνεται αρκετά χοντροκομμένο. Για μένα, που το αγαπάω, δεν είναι θέμα αυτό, αλλά αν το προτείνεις σε άλλους να το παίξουν τώρα τους κακοφαίνεται, ακόμα κι αν δεν είναι "graphics whores". Ετοιμάζω κι εγώ τις λίστες μου και θα τις ποστάρω, θέλουν σκέψη για να μην ξεχάσεις παλιά παιχνίδια. Δυο ερωτήσεις όμως. Παιχνίδια όπως το Amnesia και τα Resident Evil σε τι κατηγορία τα βάζεις; Επειδή Adventures για μένα είναι άλλα πράγματα, αλλά σήμερα η κατηγορία action/adventure πιάνει από αυτά ως το Gears of War, ας πούμε, και προβληματίζομαι τι λίστες να κάνω. Τα Horror θα μπορούσαν να θεωρήθουν ξεχωριστή κατηγορία; Τα stealth games, επίσης, τι υποτίθεται πως είναι; Action; Το Journey;; Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις ταμπέλες
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Απο τη στιγμη που εχεις την εμπειρια αποφασιζεις εσυ με βαση το -ποσο- action/stealth/horror στοιχειο εχει ενα παιχνιδι και πιανεις απο αυτο και του βαζεις ταμπελα. Ναι ξερω δεν ειναι ευκολο πλεον αλλα δεν νομιζω να βαλεις στην κατηγορια horror το Gears of War ας πουμε. Οπως εγραψα εγω "third person combat/ beat-em-up" παιχνιδια. Στοιχεια δηλαδη τα οποια διακρινουν εναν τιτλο. Ειδικοποιησε τα οσο μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα