Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε, εχω Forthnet 2play, το router μου βγαινει απο μια μπριζα και στην αλλη μπριζα εχω βαλει το τηλεφωνο με φιλτρακι, το Thomson φιλτρακι που εδινε μαζι με το router η Forthnet.

Το θεμα ειναι οτι με το φιλτρακι πανω στο καλωδιο του τηλεφωνου, δεν εχω αναγνωριση κλησεων.

Οταν βγαζω το φιλτρο, εχω αναγνωριση κλησεων.

Παιζει να ειναι προβληματικο ή κακο το φιλτρακι?

Υπαρχει σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα απο φιλτρο σε φιλτρο?

Απο την τ/υ της εταιρειας μου ειπαν να παρω αλλο φιλτρακι και αν παλι δεν εμφανιζεται η αναγνωριση, να το ξαναδουμε...

Τι πιστευετε?

Δημοσ.

Μήπως το έχεις συνδέσει ανάποδα?

Τι εννοεις αναποδα?Εχει μια υποδοχη για το βυσμα του τηλεφωνου και ενα δικο του βυσμα απο την αλλη...αν εννοεις αυτο...

Δημοσ.

δοκιμασε για αρχη με κανα αλλο φιλτρακι για να δεις.τι συσκευη τηλεφωνου?panasonic?

η δοκιμασε με splitter να δεις αν θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.

στα περισσοτερα φιλτρα δεν υπαρχουν διαφορες .απλα τυγχαινουν περιπτωσεις που καποια φιλτρα μπορει να δημιουργησουν καποιο προβλημα η να το πω καλυτερα καποια φιλτρα μπορει να παιξουν καλυτερα με μια γραμμη απο οτι με μια αλλη.το ιδιο καιτο splitter.δεν φταιει το φιλτρο αλλα η γραμμη αφου τα καλωδια του οτε αστα να πανε.βεβαια εχω πετυχει και χαλια ποιοτικα φιλτρα.συγκεκριμενα ηταν ενα το οποιο δεν ηταν πλαστικο απεξω.ηταν σαν να ειχες παρει ενα ηλεκτρονικο κυκλωμα και να το ειχες περιτιλυηξει με μονοτικη ταινια γυρω γυρω.φαινοντουσαν δηλαδη που εχει πυκνωτη κτλ κτλ.δεν ξερω πως να το πω.φαινοταν το αναγλυφο του φιλτρου.επισης εχω δει και προβληματα με splitter ειτε να περναει θορυβος ειτε splitter που ειναι για pots kai isdn μαζι να κανουν θεματα ειτε γενικοτερα ειτε σε συνδυασμο με καποιο ρουτερ.πχ τα siemens cl110 τα pstn αν εβαζες το splitter που εδιναν τα isdn μεσα το οποιο ηταν και για pstn και για isdn δεν συγχρονιζαν.ενω με αλλο ρουτερ ολα οκ.τωρα το splitter το ρουτερ η ο συνδυασμος αυτων?τελικα ηταν ο συνδυασμος.επισης οχι αναποδα τα φιλτρα.εχουν σωστη και αναποδα.η μυτη του φιλτρου παντα κοιταει τον τοιχο.το Line δηλαδη.και στο θηλυκο βαζεις το Phone(τηλεφωνο).αν υπαρχδει spare φιλτρο η splitter μια δοκιμη δεν ειναι κακο μηπως φταιει αυτο.αλλιως μετα παμε σε καρτες στο a/k σε ποιοτητα χαλκου καιδιαφορα αλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...