veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στο pc της υπογραφής μου εδώ και 2 μέρες έχω πρόβλημα με μπλε οθόνες.Πιο συγκεκριμένα εκεί που είμαι στο internet παγώνουν τα πάντα, σβήνει η οθόνη και βλέπω ένα φωτεινό μαύρο και μετά έρχεται η μπλε οθόνη.Συνολικά μου το έχει τρεις φορές. 1 όταν ήμουν στο internet, 1 φορά όταν ήμουν απλά στην επιφάνεια εργασίας και άλλη μία όταν έπαιζα ένα παιχνίδι. Πχ πριν έπαιζα για κανένα 2ωρο το gta iv με θερμοκρασίες από 70 έως 75 και με το που το κλείνω μπήκα στο internet και πριν από 10 λεπτά μου το ξανάκανε.Επισυνάπτω κάποιες φωτό για να με βοηθήσετε Υγ.Η μητρική είναι καινούργια 3 μηνών και οι θερμοκρασίες είναι τώρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
panos0100 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 εμενα για πρωβλημμα στην καρτα γραφικων μου κανει για δοκιμασε λιγο να βγαλεις τους οδηγους αυτους και να βαλεις μια σειρα πιο κατω πιο παλιους δηλαδη
veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 εμενα για πρωβλημμα στην καρτα γραφικων μου κανει Ωχ.Μην μου λες τέτοια για δοκιμασε λιγο να βγαλεις τους οδηγους αυτους και να βαλεις μια σειρα πιο κατω πιο παλιους δηλαδη Θα δοκιμάσω και βλέπουμε αλλά ίσως αργήσω να απαντήσω γιατί θα περιμένω να το ξανακάνει.Πάντως πρι έτρεξα ένα τέταρτο furmark στο full και δεν έκανε κάποιο πρόβλημα. Στο Πηγή: site της Ατι μου βγάζει μόνο έναν.
panos0100 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μπωρει να οι drivers να σκαλωσαν καπου βγαλε αυτους που εχεις και ξαναβαλτους, ή ακομα καλυτερα βαλε μια σειρα πιο κατω
veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ναι αλλά στο site της ati έχει μόνο έναν.Δεν έχει άλλο πιο παλιό για να δοκιμάσω. Θα ξαναβάλω αυτούς που έχει και βλέπουμε.
panos0100 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 χμμ εαν τους βγαλεις και τους ξαναβαλεις δεν γινεται τιποτα; ή το δοκιμασες και δεν επιασε
panos0100 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 στο λεω γιατι οταν ειδα την μπλε οθονη σου κατι αναλογο εκανε και σε εμενα
veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ξαναέβαλα αυτούς που είχε και θα δείξει αύριο.
veteranos123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Αύριο θα δοκιμάσω με το mmtest των windows
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Αύριο θα δοκιμάσω με το mmtest των windows Θα κανεις που θα κανεις τον κοπο, κανε τη δοκιμη με το memtest (bootable) για μερικες ωρες.
veteranos123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Λοιπών.Έτρεξα memtest από το μεσημέρι αλλά δεν είχε τελειώσει ακόμα και το έκλεισα.Έλεγε pass 7 και error 0 κάτι που νομίζω είναι καλό.Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πετάξει ακόμα μπλε οθόνη αλλά ούτε και το πρωί.Ξαναέβαλα τους driver που είχα και βλέπουμε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Λοιπών.Έτρεξα memtest από το μεσημέρι αλλά δεν είχε τελειώσει ακόμα και το έκλεισα.Έλεγε pass 7 και error 0 κάτι που νομίζω είναι καλό. 7 pass και 0 errors= οι μνημες σου ειναι μια χαρα. P.s. το memtest δεν σταματα ποτε, συνεχιζει εως οτου το σταματησεις χειροκινητα
veteranos123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ok.Πάω να τον λιώσω λίγο στο gaming να δω αν θα κάνει πάλι πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα