ckdodis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους δεν ξερω αν ειμαι ελαφρως off topic αλλα εχω το εξής πρόβλημα προσπαθω με το συγκεκριμενο προγραμμα (Pliriform Defraggler) να κανω ανασυγκροτηση σε εναν δίσκο χωρητικοτητας 75gb και αργει παρα πολυ εδω και μια ωρα εκει τελειώσει μονο το 13% και ο υπολειπομενος χρονος ειναι 9 ωρες!!! κατι δεν παει καλα??? καμα ιδέα??? ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Για να είναι τόσο μικρός θα είναι και πολύ παλιός οπότε και αργός,αναλόγως και πόσο γεμάτος είναι και από πότε έχεις να του κάνεις ανασυγκρότηση,και αναλόγως και το υπόλοιπο σύστημα, μπορεί να θέλεις αρκετές ώρες. Πάντως η αναφορά είναι προσέγγιση μπορεί να πέσει απότομα το νούμερο. (Αν έχει φυσικό πρόβλημα ο δίσκος μπορεί να μην τελειώσει και ποτέ)
ckdodis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 ο δισκος εχει ελευθερα 30gb ειναι αρκετα παλιος και εχει καιρο να ανασυγκροτιθει! και το ολο συστημα ειναι λιγακι αργο! μπορουμε με καποιο προγραμμα να τσεκαρουμε αν εχει προβλημα ο δισκος?? γιατι εαν ειναι να μην τελειωσει ποτε να το σταματησω!
accipio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Θυμάμαι όταν είχα δοκιμάσει αυτό το πρόγραμμα πριν από λίγους μήνες, ότι ήταν απίστευτα αργό και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση αυτή η αργοπορία του (σε σχετικά γρήγορο δίσκο και με λίγα δεδομένα). Μάλλον είναι χαρακτηριστικό του προγράμματος και δεν αλλάζει. Βέβαια δεν ασχολήθηκα πολύ, το έβγαλα και έβαλα άλλο (το αντίστοιχο της Auslogics).
TheELF Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να δεις αν έχει προβλήματα με το Hard Disk Sentinel έλεγξε και την ταχύτητα του με το Crystal Disk Mark αν θέλεις,διέκοψε όμως πρώτα το defrag,όταν το ξανά ξεκινάς συνεχίζει οπότε δεν χρειάζεται και να αγχώνεσαι για το πότε θα τελειώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα