kostask91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μπορειτε να μου προτεινετε την πιο φθηνη καλη καρτα ηχου που παιρνει καλωδιο οπτικης ινας ?
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 τη πιο φτηνη παρε δεν εχει καμια διαφορα στη ποιοτητα ηχου.
kostask91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 καμια προταση ? γιατι δεν εχω ιδεα (δεν ειναι και για μενα η καρτα ηχου)
ninos30 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω πως οι Asus Xonar αποτελούν μια άριστη λύση. Και ξεκινάνε από 25 ευρώ με οπτική: http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou.html?from=most-popular&keyphrase=asus+sound
kostask91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 η εισοδος της οπτικης ινας ειναι αυτο το τετραγωνακι ?
kostask91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 και μια μπορει και ηλιθια απορια , η οπτικη ινα ειναι καλωδιο μονο για ηχο , οχι ε?
ninos30 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Από την οπτική ίνα, περνάνε data (όλων των ειδών) σε μεγάλες ταχύτητες και το σημαντικότερο χωρίς απώλειες. Με οπτικές ίνες στρώνονται και τα δίκτυα ADSL/VDSL. Στον ήχο έχουν μεγάλη εφαρμογή, γιατί δεν έχουν απώλειες, και με ένα μικρό καλωδιάκι από γυαλί μπορείς να περάσεις όσα κανάλια ήχου θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα