epikthtos1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 λοιπον... Αν και μου φορτωνουν τα windows, ετσι οπως φορτωνουν σιγα-σιγα τα προγραμματα κολλαει καποια στιγμη. Και υστερα τελος. Στις 20 φορες που θα τον ανοιξω μια φορα να τα φορτωσει κανονικα χωρις κολληματα, ωστε να μη χρειαστει καποια επανεκκινηση. Μονο στην ασφαλη λειτουργια, μπορει να λειτουργει πλεον, αλλιως... τιποτα.
makfil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα το καλοκαίρι και, αφού ταλαιπωρήθηκα αρκετό καιρό, αποφάσισα την επανεγκατάσταση των Win7 32 και ησύχασα. Αυτό που συνιστώ είναι να πρσέξεις, πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία, να πάρεις από τον C όποιο αρχείο νομίζεις χρήσιμο, για να μην χτυπάς το κεφάλι σου μετά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 λοιπον... Αν και μου φορτωνουν τα windows, ετσι οπως φορτωνουν σιγα-σιγα τα προγραμματα κολλαει καποια στιγμη. Και υστερα τελος. Στις 20 φορες που θα τον ανοιξω μια φορα να τα φορτωσει κανονικα χωρις κολληματα, ωστε να μη χρειαστει καποια επανεκκινηση. Μονο στην ασφαλη λειτουργια, μπορει να λειτουργει πλεον, αλλιως... τιποτα. Ριξε μια ματια στα προγραμματα που ξεκινανε μαζι με τα Windows. Aπενεργοποιησε οτι δεν χρειαζεσαι. Χρησιμοποιησε το msconfig-->startup tab ή το autoruns (admin rights) Eαν χρησιμοποιησεις το autoruns κανε ενα File-->save ολη τη λιστα και ανεβασε την καπου εαν θελεις ή τρεξε το Hijackthis και postαρε το log file (σε spoilers, για μεγαλυτερη ευκολια στην αναγνωση)
makfil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ριξε μια ματια στα προγραμματα που ξεκινανε μαζι με τα Windows. Aπενεργοποιησε οτι δεν χρειαζεσαι. Χρησιμοποιησε το msconfig-->startup tab ή το autoruns (admin rights) Σωστά το επισημαίνεις και λάθος μου που δεν ανέφερα ότι είχα βγάλει όλα τα περιττά προγράμματα αλλά στην περίπτωσή μου το πρόβλημα συνεχιζόταν, με αποτέλεσμα να καταλήξω στην επανεγκατάσταση.
epikthtos1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια. το προβλημα λυθηκε... αφαιρεσα την εκκινηση περιττων προγραμματων
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια. το προβλημα λυθηκε... αφαιρεσα την εκκινηση περιττων προγραμματων Να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα