Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι αποφασισετε να εγκαταστησετε το καινουργιο (αυθεντικο και μη) Avg 2013 πιθανον να αντιμετωπισετε προβλημα.Συγκεκριμενα εχω εγκαταστησει σε 8 υπολογιστες το Avg kαι απο εκει και μετα τουλαχιστον 6 αντιμετωπισαν προβληματα με το boot των windows.Οποτε για να μην πονοκεφαλιαζετε τι τρεχει,λυστε το προβλημα ακολουθωντας τα βηματα συμφωνα με το φορουμ του avg ή απεγκαταστηστε το και κατεβαστε αλλο antivirus

Δημοσ.

Εγκατέστησα τη δωρεάν έκδοση 2013 σε Windows 7 πριν από δύο ημέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εκκίνηση, τουλάχιστον προς το παρόν. Πολύ χρήσιμη ωστόσο η ενημέρωση για το πρόβλημα και την αντιμετώπισή του.

Δημοσ.

Εγκατέστησα τη δωρεάν έκδοση 2013 σε Windows 7 πριν από δύο ημέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εκκίνηση, τουλάχιστον προς το παρόν. Πολύ χρήσιμη ωστόσο η ενημέρωση για το πρόβλημα και την αντιμετώπισή του.

:-) ησουν απο τους τυχερους.παντως παρακολουθησε το γιατι και σε εμενα σε αρκετες περιπτωσεις δεν μου το εμφανισε κατευθειαν

Δημοσ.

Τώρα που είμαι υποψιασμένος, θα ξέρω τι θα φταίει αν τα Windows δεν ξεκινούν... Μάλλον έχει σημασία ποια ακριβώς έκδοση χρησιμοποιεί κάποιος. Η δική μου είναι η 2013.0.2742.

Άσχετο: από interface είναι πάντως πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου. Θυμίζει εντονότατα Windows 8.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οσοι αποφασισετε να εγκαταστησετε το καινουργιο (αυθεντικο και μη) Avg 2013 πιθανον να αντιμετωπισετε προβλημα.Συγκεκριμενα εχω εγκαταστησει σε 8 υπολογιστες το Avg kαι απο εκει και μετα τουλαχιστον 6 αντιμετωπισαν προβληματα με το boot των windows.Οποτε για να μην πονοκεφαλιαζετε τι τρεχει,λυστε το προβλημα ακολουθωντας τα βηματα συμφωνα με το φορουμ του avg ή απεγκαταστηστε το και κατεβαστε αλλο antivirus

Εγώ είχα και έχω φοβερό πρόβλημα απεγκατάστασης. Δεν απεγκαθίσταται με τίποτα το avg από κάποιους υπολογιστές. Ούτε από το μενού, επιλογή απεγκατάσταση, ούτε από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων, ούτε κάν και με ένα πρόγραμμα εξτρά που έβαλα για απεγκαταστάσεις, νομίζω revo το έλεγαν.

Καμιά ιδέα πώς να το βγάλω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...