Vasilis 07 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν κάποιοι βάλθηκαν με το έτσι θέλω να περάσω τα 8 . Βρέθηκαν στα χέρια μου 2 δισκάκια. το 1 γράφει ότι περιέχει Windows 8 x86 Windows 8 N x86 Windows 8 Pro x86 Windows 8 Pro VL x86 Windows 8 Pro N x86 Windows 8 Pro with Media Center x86 Windows 8 Enterprise x86 Windows 8 Enterprise N x86x64 (64-bit) Windows 8 x64 Windows 8 N x64 Windows 8 Pro x64 Windows 8 Pro VL x64 Windows 8 Pro N x64 Windows 8 Pro with Media Center x64 Windows 8 Enterprise x64 Windows 8 Enterprise N x64.Αυτά τα ολίγα Μάλλον μιλάμε για πειραγμένη έκδοση. Το άλλο γράφει Microsoft Windows 8 Professional Final Retail (X86/X64) Λέω να περάσω τα Windows 8 Pro 64αρια από το δεύτερο DVD ? (σε σύστημα με socket 775 θα μπούν).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 yeap, Windows 8 Pro x64
gkanel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αξίζει να κάνω αναβάθμιση από τα 7 που έχω περασμένα εδώ και 3 χρόνια στον SSD ή θα πέσουν βαριά τα 250 προγράμματα που έχω πάνω; Πόσο χώρο πιάνουν σε έναν SSD? (64 GB δεν είναι αρκετά πάντα...) Ειδικά αν έχεις SSD βάλτα για να απολαύσεις το boot. Αυτό και μόνο αρκεί. τωρα που παμε για antivirus , τα 8αρια εχουν ή πρεπει να βαλω; και κατι αλλο ποση ραμ σας τρωνε τα 8αρια με το που τα ανοιξετε σε idle κατασταση; Έχουν το Windows Defender (ex Security Essentials) και μου παίζει μια χαρά. Το trim των ssd λειτουργεί στα 8άρια? Ναι
lazzaroleo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν και μου φαίνονται πολύ καλά κάτι με χαλάει! Τα έχω μια εβδομάδα τώρα και ακόμα να τα συνηθίσω..Θα δούμε.. Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
Deo Domuique Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πας στα 8άρια: -Οι βασικές βελτιστοποιήσεις του DX 11.1 ήρθαν στα Win 7. -Ο ΙΕ10 ήρθε στα Win 7 -ο οποίος θα έχει το σωστό font-rendering, όχι την άσχημη θολούρα του Metro font-rendering στα Windows 8. Όλως παραδόξως ο IE10 ακόμη και στη desktop έκδοση στα Windows 8, πήρε το font-rendering απ΄τη Metro έκδοση... Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του! Τα γράμματα φαίνονται καθαρά μόνο σε ταμπλέτες και μικρους φορητούς υπολογιστές. Αν σέβεστε τα μάτια σας, επιλέγετε αναλόγως. "Combatibility Mode", ρύθμιση Cleartype ή απενεργοποίηση επιτάχυνσης υλικού -τίποτε δε δουλεύει! Είναι "fixed". http://support.microsoft.com/kb/2670838 -Windows 7 Start Menu -και άσε τους άλλους να παιδεύονται στο μισό-ταμπλέτας μισό-γραφείου ακατάστατο λειτουργικό... -Τα 8άρια όχι μόνο δεν είναι ταχύτερα στα παιχνίδια, αλλά χειρότερα!... Τι να λέμε τώρα... Αντι για βελτιστοποίηση... Νέο αλά Vista φιάσκο. Ήδη η μπόρα άρχισε: τα αποτελέσματα είναι κατώτερα των αναμενόμενων -άρχισαν να διαρρέουν οι φήμες απ΄την MS... Αράξτε αναπαυτικά στα 7 και περιμένετε το φιξάκι στα Windows 9, όπως έγινε και με τη περίπτωση Vista -> 7. H MS δε σεβάστηκε διόλου το μεγαλύτερο πάτημά της -τους χρήστες PC. Διέθεσε μια μισοτελειωμένη ακαταστασία. Ήδη μπορείτε να το διακρίνετε απ΄το όχι ένα, αλλά δυο μίνι-SPs βελτιστοποιήσεων που ήδη κυκλοφόρησαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 -Τα 8άρια όχι μόνο δεν είναι ταχύτερα στα παιχνίδια, αλλά χειρότερα!... Τι να λέμε τώρα... Αντι για βελτιστοποίηση... διαφορά πάνω από 1 fps?
aris1986 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μια ζωή ετσι δεν πήγαινε; Το ιδιο και στο MacOs.
gnsX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 στο skroutz που λέει με 50αρικο upgrade,είναι και για καθαρή εγκατάσταση ήηηηηη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 το DSP είναι για καθαρή νομίζω, που είναι στα 95 euro...
ntg1980 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Έχω 3 μέρες που αγόρασα ένα νέο notebook με προεγκατεστημένα Windows 8 και είπα να γράψω κι εγώ την άποψη μου. Τα + : Απίστευτα γρήγορη (πρώτη) εγκατάσταση των windows. Aπίστευτα γρήγορη εκκίνηση. Απίστευτα γρήγορη έξοδος από το λειτουργικό. Γενικά απίστευτα γρήγορη απόκριση στα πάντα & φοβερή σταθερότητα! Τα αδιάφορα: To metro ui... υπάρχει, δεν υπάρχει, μου είναι πραγματικά αδιάφορο. Κι ούτε καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι τσατίζεστε τόσο πολύ! Πρώτα δε σας έκανε στα vista/7 το aero και επιμένατε στα xp, τώρα ξαφνικά δε σας κάνει κάτι ενδιάμεσο! Θα μπορούσα άνετα να το βάλω στα +, διότι τώρα τα windows χρησιμοποιούν μόνο όσους πόρους χρειάζονται για να κάνεις τη δουλειά σου, κι όχι για να... λάμπουν στο μάτι. Βέβαια περί ορέξεως...! Εμένα δε με χάλασε. Τα - : Tο πλήρες άνω-κάτω! Κι όχι, δεν έχει να κάνει με κάτι "καινούριο που δε γνωρίζω", αλλά με κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν έχει νόημα! Πολύ "κλικ" δεξιά κι αριστερά για το τίποτα. Πολύ πίσω-μπρος, για πράγματα που σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις windows δε χρειάστηκε ουδέποτε να ψάξει κάποιος! Μια προσπάθεια για ένα βήμα παρακάτω, στο οποίο βήμα σκόνταψε η microsoft? Δε ξέρω... ενδεχομένως εγώ στη τελική να τα συμπάθησα, όπως και πολλοί ανάμεσα μας, αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ εκεί έξω ΔΕ θα τα συμπαθήσουν, επειδή απλούστατα δε γνωρίζουν ούτε τα αυτονόητα από υπολογιστές, ώστε να ξέρουν που να ψάξουν να βρουν όσα γνωρίζανε μέχρι τώρα. Δε πρόκειται πάντως για ένα περιβάλλον φιλικό για εργασία! Όχι τουλάχιστον για τον μέσο χρήστη! Σε γενικές γραμμές ένα μπράβο στη σταθερότητα αυτού του πολύπλοκου... thing... που πέταξε η microsoft στην αγορά, αλλά για την επιτυχία του έχω τις αμφιβολίες μου. Το βρίσκω απλά συμπαθητικό. Δε το αγάπησα, ούτε το μίσησα! Η ιδέα να αφαιρεθεί το start και να τοποθετηθεί κυριολεκτικά στο "όπου να'ναι"... Ε,τι να πω. Για το tabled screen θα'ταν καλύτερα να μη τοποθετηθώ καθόλου, θα γίνω ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ!! Με άριστα το 10 λίαν επιεικώς 7, κι αυτό χάρη στη σταθερότητα και στη ταχύτητα που προανέφερα. Αν έπρεπε να βαθμολογήσω μόνο τις αλλαγές... αισθάνομαι ότι έχω έναν μαθητή μπροστά μου που ενώ είχε όλες τις βάσεις να "χτυπήσει άριστα" χάρη στην ευστροφία του... δυστυχώς μόλις κόπηκε στο μάθημα του! 1
pantelis21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 δεν υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσουν τα tablet τα desktop. Έχουμε μάθει να καθόμαστε τόσες ώρες και να πληκτρολογούμε τόσο που τι να μας κάνει μια 10άρα οθόνη και μια οθόνη αφής; Εδώ το laptop μου είναι 13.3 και πάλι το θεωρώ μικρό και με ζορίζει ώρες ώρες σε μερικές δουλειές που θέλω παραπάνω χώρο... Με netbook δεν άντεξα ούτε βδομάδα Φαίνονται απαίσια και πιο δυσχρηστα. Δεν κοιτάει η Microsoft που είχε το πιο γαμάτο λειτουργικό και ναι ναι εννοώ τα xp και τα έκανε 7άρια που άντε τα φάγαμε αναγκαστικά στην μάπα (το λάπτοπ μου δε τα πήγαινε καλά με τα χπ) θα μας φέρει τα 8άρια; Δεν κοιτάει που με αυτά και με αυτά αναγκάζονται ένα σωρο άνθρωποι να μάθουν να δουλεύουν σε υπολογιστή οι οποίοι ως τα 30-40 δεν είχαν ιδέα, αλλάζει δραματικά το interface σε windows και office κάθε τρεις και λίγο. Δηλαδή πχ ο πατέρας μου του πήρε άπειρο χρόνο να μάθει μερικά στοιχειώδη σε xp και office 2003 και τώρα τι θα πρέπει άντε από την αρχή στα office 2010 και windows 8; Εγώ προσωπικά έχω άτομα που δεν τους βγάζω τα xp γιατί απλά δε θα μπορούν να κάνουν την παραμικρή δουλειά μετά. Ντροπή πια σεβασμός μηδέν δεν είναι όλοι πληροφορικοί (άσχετα που εγώ είμαι). Αν εγώ βαριέμαι να εξοικειωθώ πάλι με κάτι νέο και να σπαταλήσω αντιπαραγωγικό χρόνο με προβλήματα συμβατότητας και προγράμματα που θα ψάχνω γιατί δεν τρέχουν και με Gbs καθημερινών ενημερώσεων τι να πει ένας λογιστής που ο καημένος θέλει να τρέχει ένα excel και ένα Kefalaio... Και από πίσω πάει και το linux που μέχρι την έκδοση 9 ή 10 δε θυμάμαι θύμιζε αρκετά τα xp απλή πολύ απλή και μετά άλλαξε και αυτή και τρόμαζα να ρυθμίζω τα πιο απλά όπως την γλώσσα ας πούμε......................................... no comments απλά ντροπή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 o πατέρας σου μπορεί να μείνει στα XP... 3
ektor7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 δεν υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσουν τα tablet τα desktop. Έχουμε μάθει να καθόμαστε τόσες ώρες και να πληκτρολογούμε τόσο που τι να μας κάνει μια 10άρα οθόνη και μια οθόνη αφής; Εδώ το laptop μου είναι 13.3 και πάλι το θεωρώ μικρό και με ζορίζει ώρες ώρες σε μερικές δουλειές που θέλω παραπάνω χώρο... Με netbook δεν άντεξα ούτε βδομάδα Φαίνονται απαίσια και πιο δυσχρηστα. Δεν κοιτάει η Microsoft που είχε το πιο γαμάτο λειτουργικό και ναι ναι εννοώ τα xp και τα έκανε 7άρια που άντε τα φάγαμε αναγκαστικά στην μάπα (το λάπτοπ μου δε τα πήγαινε καλά με τα χπ) θα μας φέρει τα 8άρια; Δεν κοιτάει που με αυτά και με αυτά αναγκάζονται ένα σωρο άνθρωποι να μάθουν να δουλεύουν σε υπολογιστή οι οποίοι ως τα 30-40 δεν είχαν ιδέα, αλλάζει δραματικά το interface σε windows και office κάθε τρεις και λίγο. Δηλαδή πχ ο πατέρας μου του πήρε άπειρο χρόνο να μάθει μερικά στοιχειώδη σε xp και office 2003 και τώρα τι θα πρέπει άντε από την αρχή στα office 2010 και windows 8; Εγώ προσωπικά έχω άτομα που δεν τους βγάζω τα xp γιατί απλά δε θα μπορούν να κάνουν την παραμικρή δουλειά μετά. Ντροπή πια σεβασμός μηδέν δεν είναι όλοι πληροφορικοί (άσχετα που εγώ είμαι). Αν εγώ βαριέμαι να εξοικειωθώ πάλι με κάτι νέο και να σπαταλήσω αντιπαραγωγικό χρόνο με προβλήματα συμβατότητας και προγράμματα που θα ψάχνω γιατί δεν τρέχουν και με Gbs καθημερινών ενημερώσεων τι να πει ένας λογιστής που ο καημένος θέλει να τρέχει ένα excel και ένα Kefalaio... Και από πίσω πάει και το linux που μέχρι την έκδοση 9 ή 10 δε θυμάμαι θύμιζε αρκετά τα xp απλή πολύ απλή και μετά άλλαξε και αυτή και τρόμαζα να ρυθμίζω τα πιο απλά όπως την γλώσσα ας πούμε......................................... no comments απλά ντροπή Εχεις πλάκα! Άντε στα XP και άσε εμάς που δε βαριόμαστε και έχουμε τη διάθεση και την όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά,μαθενοντας καινούργια και ενδιαφεροντα πράγματα! Ντροπή κάτι σκουριασμενοι τύποι,μιας αλλης εποχής,να απαιτούν να παραμένουμε στάσιμοι και οπισθοδρομικοι! Ντροπη!!! 4
lexmark Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδάκια, για όσους τελικά έχουν πρόβλημα με τους ηλικιωμένους τους και ανησυχούν πως θα μάθουν το νέο interface τη στιγμή που είχαν συνηθίσει στα XP και πίσω, υπάρχει πάντα λύση: https://www.virtualbox.org/ Δεν αφήνετε λέω εγώ τις γιαγιάδες, παππούδες, κτλ, στην ησυχία τους καλύτερα; Η γιαγιά μου μια χαρά παίζει με τα 8αρια και παίρνει τηλ από skype τον γιόκα της στον Καναδά από ένα mini pc με οθόνη αφής που της είχα φτιάξει εγώ! Για όποιον ενδιαφέρεται, η μόντα από εδώ: http://www.instructables.com/id/Every-wife-should-have-a-Kitchen-PC/ 1
ektor7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδάκια, για όσους τελικά έχουν πρόβλημα με τους ηλικιωμένους τους και ανησυχούν πως θα μάθουν το νέο interface τη στιγμή που είχαν συνηθίσει στα XP και πίσω, υπάρχει πάντα λύση: https://www.virtualbox.org/ Δεν αφήνετε λέω εγώ τις γιαγιάδες, παππούδες, κτλ, στην ησυχία τους καλύτερα; Η γιαγιά μου μια χαρά παίζει με τα 8αρια και παίρνει τηλ από skype τον γιόκα της στον Καναδά από ένα mini pc με οθόνη αφής που της είχα φτιάξει εγώ! Για όποιον ενδιαφέρεται, η μόντα από εδώ: http://www.instructables.com/id/Every-wife-should-have-a-Kitchen-PC/ Καλύτερα να αρχίσουν να ανησυχούν για τους ίδιους! Γιατί οι ηλικιομενοι έχουν και μια δικαιολογία,στο γιατί εχουν καποια δυσκολία να μάθουν και να προσαρμοστούν στο νέο λογισμικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα