kirileman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το δινει η Microsoft αυτο? Δεν νομιζω. THIS PROGRAM IS PROVIDED TO YOU "AS-IS" AND I'M NOT RESPONSIBLE FOR ANYTHING. Δεν συνηθιζω σε λειτουργικο συστημα να βασιζομαι σε αλχημειες που δεν μπορω να ξερω τι πιθανες συνεπειες μπορει να εχουν. Μπορει και καμια, αλλά επαναλαμβανω: Δεν συνηθιζω σε λειτουργικο συστημα για τοσο μεγαλο ζητημα οσο το ολο περιβαλλον του, να βασιζομαι σε αλχημειες. Οποτε thanks but no thanks. Eνδιαφερον παντως..... Ψιτ, πού 'σαι; Άστο, μην το βάλεις, θα χαλάσει το pc σου. Γύρνα στα 7. 2
Dimitris19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Λέω να τα κατεβάσω απο msdna αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδόσεις. Τα έχει κατεβάσει κανείς απο εκεί? Για 64bit ποια έκδοση κατεβάζω? Microsoft Windows 8 Debug/Checked Build 64-bit (English) - DreamSpark Microsoft Windows 8 Professional 64-bit (English) - DreamSpark Microsoft Windows 8 Professional 64-bit (English-Great Britain) - DreamSpark Microsoft Windows 8 Symbols 64-bit (English) - DreamSpark Microsoft Windows 8 Symbols Debug/Checked Build 64-bit (English) - DreamSpark Microsoft Windows 8 Language Pack 64-bit (Multilanguage) - DreamSpark Λογικά την δευτερη, τα άλλα με τα symbols κλπ τί ειναι?
Dimitris19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 την 2η... Το debug/checked build ξέρεις τί ειναι? Δυστυχώς εκεί δεν εξηγεί τί ειναι το καθένα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 για developers αν δεν κάνω λάθος...
Dimitris19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 για developers αν δεν κάνω λάθος... Ευχαριστώ! Ελπίζω να μην το μετανιώσω με τα σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα γιατί αρχικά μου άρεσαν απ'τα βιντεάκια που είδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 τσάμπα είναι έτσι κι αλλιώς, κράτα κι ένα image από τα win7 αν θες για να κάνεις ghost σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν τα 8
Dimitris19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αυτό θα κάνω ναι, επειδή δεν έχω κρατήσει ξανά image των windows αν το κάνω απο αυτό που έχουν τα 7αρια ειμαι κομπλε έτσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 δεν το έχω δοκιμάσει, μόνο με Norton Ghost και Acronis έχω παίξει...
Dimitris19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν βαριέσαι, θα το κάνω με αυτό γιατί βαριέμαι και αν δεν μπορέσω μετά τα ξαναβάζω απ την αρχή. edit Το trim των ssd λειτουργεί στα 8άρια?
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το trim των ssd λειτουργεί στα 8άρια? Γιατί να μην λειτουργεί ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 επειδή δεν έχω κρατήσει ξανά image των windows αν το κάνω απο αυτό που έχουν τα 7αρια ειμαι κομπλε έτσι? Yeeeep
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Γιατί να μην λειτουργεί ? εμπρός πίσω
qsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=TmPiYZnrWlk&feature=youtube_gdata_player sent from my gnex 5
aris1986 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=TmPiYZnrWlk&feature=youtube_gdata_player sent from my gnex Απο απλους ανθρωπους μονο αληθειες ακους. Ευγε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα