billstamaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 να ρωτησω κατι εχω τον explorer δεν ξερω τι εγινε και πελον οταν παταω το κουτακι διπλα στην καρτελα για να μου ανοιξει νεα εκει που μου εμφανιζε τις πιο δημοφιλεις τοποθεσιες μου τις εχει γκριζαρισμενα χωρις επιλογες πως το επαναφερω . 2ο υπαρχει δυνατοττηα να διαλεξω εγω ποιες θα εμφανιζονται ;
sargio01 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Απο internet explorer δεν ξέρω τίποτα, αλλά γιατί δεν τον αντικαθιστάς με κάποιον απο τους firefox, chrome; Κατά συντριπτική παραδοχή είναι μακράν καλύτεροι και κυρίως έχουν τη δυνατότητα επέκτασης των δυνατοτήτων τους μέσω των διαβόητων προσθέτων...
billstamaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 κοιταξε τοσο καιρο χρησιμοποιουσα FF οσο ειχα ΧP απο την στιγμη που πηγα στα 7 με ΙΕ9 δεν τον αλλαζω εμενα τουλαχιστον μου φαινεται αρκετα καλυτερος 1
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δες μηπως καποιο προσθετο σου κανει την δουλεια. Ξεκινησε τον χωρις προσθετα (νομιζω υπαρχει σχετικη επιλογη στο start menu) και αν δεις οτι δουλευει κανονικα, πηγαινε tools > manage addons (στον ie που τρεχει χωρις addons) και ξεκινα να κοβεις οτι φαινεται προβληματικο. Δεν γινεται να ορισεις εσυ αυτα που θες να φαινονται εκει.
fermat Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εχω κ εγω ενα θεμα με τον internet explorer 9.Παρατηρησα οτι την τελευταια εβδομάδα εκει που ειναι το ιστορικο για τις τοποθεσειες που εχουμε μπει δε μου τις εμφανιζει ολες. Τι να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα