hud_red_ekfik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Γειά σας Ας πούμε οτι έχω φτιάξει ενα πρόγραμμα και θέλω να του βάλλω copyright © , και γενικος να εχω copyright για τα προιόντα μου ! Τι κάνω ? Ευχαριστώ
god21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 όροι χρήσης και κάτω γράφεις ©<το όνομά σου>. Καλό θα ήταν αν έλεγες τι πρόγραμμα αυτό είναι..
hud_red_ekfik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Οχι μονο προγραμμα γενικος προιόντα , και δηδ αν βάλλω ©<το όνομά μου> έχω και νόμιμα copyright prodection ?
TheELF Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1#.CE.A4.CE.B5.CF.87.CE.BD.CE.BF.CE.BB.CE.BF.CE.B3.CE.B9.CE.BA.CE.AC_.CE.BC.CE.AD.CF.84.CF.81.CE.B1_.CF.80.CF.81.CE.BF.CF.83.CF.84.CE.B1.CF.83.CE.AF.CE.B1.CF.82 Το κλόπηράιτ το έχεις εκ τον πραγμάτων,πρέπει απλά να μπορείς να αποδείξεις,αν συμβεί κάτι, ότι όντως το σκέφτηκες πρώτος, π.χ. με το να παραθέσεις τον πυγαίο κώδικα σε κάποιον συμβολαιογράφο.
hud_red_ekfik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δηλ καλά εκανα που συμπλήρωσα μία φόρμα στο youtube για κάποιον που είχε αντιγράψει το video μου , μαζί με την μουσική μου.Δεν θα μου ζητήσουν νόμιμες αποδείξεις ?
TheELF Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ιδίως το youtube χέστηκε τώρα,αν δεν είναι φως φανάρι τα πράγματα για το ποιανού είναι μπορεί να τα σβήσει και και τα δύο.
hud_red_ekfik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή είμαι τυχερός που στο πρόγραμμά μου ( link του video ) είχα βάλει το όνομά μου και το © ? !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα