vaskous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια , καμια ιδεα για το πως θα βγαλω την ξεραμενη θερμοαγωγιμη παστα απο τον fan και τον επεξεργαστη ? Ευχαριστω
veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Βάλε σε ένα μπαμπάκι καθαρό-λευκό οινόπνευμα και θα φύγει αμέσως.Και εγώ έτσι την βγάζω.
panosem Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μια ερώτηση σχετικά με τις παστες. Στην γραφικών μπαίνει η ίδια ή διαφορετική απο αυτη του επεξεργάστη;; Sent from my iPhone using Insomnia
doakes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Στην καρτα γραφικων βαλε ασπρη σιλικονουχα παστα οπως Arctic Ceramique, αποφυγε να βαλεις Arctic Silver 5 μην βραχυκυκλωσει κανενα SMD πανω της.
baskon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Στην καρτα γραφικων βαλε ασπρη σιλικονουχα παστα οπως Arctic Ceramique, αποφυγε να βαλεις Arctic Silver 5 μην βραχυκυκλωσει κανενα SMD πανω της. Ολα οκ με αυτα που λες ,μονο που η ceramique δεν περιεχει σιλικονη και αρα δε μπορει να ειναι σιλικονουχα..(http://www.arcticsil...m/ceramique.htm πρωτη γραμμη της δευτερης παραγραφου)...Ok προφανως εννοουσες ότι η κατηγορία γενικά ονομάζεται ceramic based( ή silicon paste)...Απο κει και περα ο ορος σιλικονουχα για την ceramique είναι λάθος .. Προσωπικά χρησιμοποιώ ceramique παντου..Η διαφορα στις θερμοκρασιες με μια AS5 είναι ελάχιστη ,είναι πιο ασφαλής και κυρίως πολυ φθηνοτερη AS θα εβαζα μονο στην περιπτωση που ηθελα να παρω το 101% από τον επεξεργαστη μου οσον αφορα το Overclock..Αν κανω Overclock αλλα με το 100% ειμαι ευχαριστημενος ceramique ειναι υπεραρκετη.
vaskous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εγινε δουλεια με οινοπνευμα κ πολυ τριψιμο Ευχαριστω Τελος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα