thanospr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια.Ενας φιλος θελει να αναβαθμιση το PC του.Εχει αυτην την μητρικη με τον Intel pentium dual core E5300 και 1GB ram.Το pc το θελει για προγραμματα προγραμματισμου.Εγω του ειπα να βαλει εναν Q6600 και αλλα 2 gb.Ακουω αποψεις. 1
veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν τον ενδιαφέρει το overclock μπορεί να πάρει Site: αυτήν και με 4 GB ram και τον Q6600 θα πετάει.Δέχεται όμως μόνο ddr3 οπότε οι παλιές μνήμες δεν θα του κάνουνε και θα πρέπει να πάρει άλλες.Γιατί θέλει να αλλάξει την μητρική αφού αυτή που έχει τον υποστηρίζει.
thanospr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δεν θελει να αλλαξει μητρικη.Αυτος μου ελεγε να βαλει μονο ram απλα εγω του ειπα οτι αφου τρεχει βαρια προγραμματα προγραμματισμου να βαλει και CPU.SSD θα βαλει αργοτερα ειπε.Μπορει να σε μπερδεψα και να νομιζες κατι αλλο...
rounsmith Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Αν είναι να πάει να δώσει ένα 150άρι για cpu +μνήμες(που οι μνήμες ειναι ακριβές καινούριες) καλύτερα να πάει σε καινούριο σετάκι από διπύρηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα