andreas789 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα απο το amazon αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα σε σχέση με την διεύθυνση.Η πόλη που μένω ειναι η Κεσσαριανη όταν πάω να συμπληρώσω τα στοιχεία της διεύθυνσης μου ζητάει town και county τι θα πρέπει να γράψω στο καθένα Sent from my iPhone using Insomnia
άδικος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 town (πόλη) = Καισαριανή country (χώρα) = Ελλάδα Προφανώς θα χρησιμοποιήσεις αγγλικά.
andreas789 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 town (πόλη) = Καισαριανή country (χώρα) = Ελλάδα Προφανώς θα χρησιμοποιήσεις αγγλικά. Οχι country έχω βάλει Ελλάδα εχει ένα county.Εκει τι βάζω; Sent from my iPhone using Insomnia
PETROS13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 μπορείς να βάλεις Kaisariani - Athens. Το σημαντικότερο είναι να έχεις σωστά τη διεύθυνσή σου και τον Τ.Κ.
leouleou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το county δεν είναι για την Ελλάδα. Ότι πιο κοντινό έχουμε σε county είναι ο νομός, οπότε αν θες γράψε το νομό της πόλης σου. Το Amazon.co.uk δεν στέλνει κάποια προϊόντα στην ελλάδα. Ελπίζω να στέλνει αυτό που σ ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα