Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Εχει στην ακρη ο αδερφος μου ενα μηχανημα desktop και θελω να του βαλω καρτες RAM.

Το θεμα ειναι οτι εχει την mobo http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=ALiveDual-eSATA2 και εχει και καρτα ram 2gb ddr2. Θελω να του βαλω τωρα ή 4 ή 8 στο συνολο.

Εαν παρω μια 2αρα και την βαλω μαζι με την αλλην 2αρα απο οσο ξερω δε θα δουλεψει σαν Dual Channel αν δεν ειναι η ιδια σωστα;

Το θεμα ειναι να παρω μια Single 4αρα/8αρα ή σε Dual ειναι καλυτερα; Οσο για το αν ειναι DDR3 δεν εχω προβλημα γιατι σκοπευω στο αμεσο μελλον να αλλαξω και motherboard που ειναι τωρα DDR. (δουλευει κανονικα σε DDR2 mobo ε;)

* Εχω υποψιν αυτην http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29685&cat=4

Δημοσ.

Η μητρικη σου δουλευει μονο με DDR2! Δεν αναφερει κατι σε DDR3

(Supports Dual Channel DDR2 1066/800/667/533)

Πες μας σε τι mhz ειναι αυτη που εχεις τωρα!

Το ξερω οτι ειναι DDR2. Aλλα απο οσο γνωριζω μπορει να λειτουργησει μια DDR3 σε μια Motherboard DDR2. Aν οχι πειτε το μου μην κανω ασκοπη αγορα!

Ειναι 256,0MHZ λεει μεσω CPUZ στο DRAM Frequency

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι DDR2. Aλλα απο οσο γνωριζω μπορει να λειτουργησει μια DDR3 σε μια Motherboard DDR2. Aν οχι πειτε το μου μην κανω ασκοπη αγορα!

Οχι, δεν μπορει..

Δημοσ.

Οχι, δεν μπορει..

Τοτε ηξερα λαθος! Ευχαριστω τοτε, οποτε το αφηνω στην ακρη οπως ειναι!

Δημοσ.

Αν προκειται να αναβαθμισεις συντομα, οντως δεν αξιζει επειδη οι ddr2 ειναι ακριβες..

Δημοσ.

256?????

Μου φαινεται πολυ λιγο!

Εγω εδω που ειμαι με DDR1 και ειμαι 333 η στα 400 δεν θυμαμαι ακριβως!

Τελος παντων, θα συμφωνισω με τον GP7! Δεν αξιζει καν να μπεις στο κοπο να ψαξεις! Εκτος κι αν εχεις σκοπο να το κρατησεις για κανα 2-3 χρονακια ακομα!

Δημοσ.

Οντως δεν αξιζει προς το παρων.. Γιατι εχω καλο μηχανημα. Απλα το σκεφτηκα με τη λογικη ναμη καθεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...