greendaz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Έχω ένα netbook που έχει δίσκο 150 GB. Έχει μόνο ένα partition και οι φάκελοι (φανεροί και κρυφοί) φαίνονται ότι δεσμεύουν 35 GΒ αλλά στο σύνοό του ο δίσκος φαίνετα φουλ και μένουν μόνο 100 ΜΒ με αποτέλεσμα να μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι ο δίσκος είναι γεμάτος και όντως παντού φαίνεται γεμάτος. Πριν καμιά εβδομάδα γέμισα το δίσκο με ταινίες για ένα ταξίδι. Νομίζω ( ) ότι έσβησα τις ταινίες αλλά δεν θυμάμαι επίσης σε ποιον φάκελο τις είχα. Αλλά όλοι οι φάκελοι φαίνονται να καταλαμβάνουν γύρω στα 35 GB. Υπάρχει κάποιος φάκελος που να μη φαίνεται στο C:? Μπορεί να είναι κάποιος ιός; Είναι netbook και η εγκατάσταση ξανά είναι ζόρι μέσω usb... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 σβησε τα παλαια σημεια επαναφορας απο το συστημα να δεις ποσος χωρος θα σου ελευθερωθει. παρ ολα αυτα το φαινομενο τουτο θυμιζει παρουσια ιου.. 1
greendaz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 σβησε τα παλαια σημεια επαναφορας απο το συστημα να δεις ποσος χωρος θα σου ελευθερωθει. παρ ολα αυτα το φαινομενο τουτο θυμιζει παρουσια ιου.. Δεν είχε καθόλου σημεία επαναφοράς. Μάλλον ιός λες ε? Να βάλω κάνα antivirus να ψάχνει...
asturias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μπορει να ακουστει κουλο αλλα ποτε δεν ξέρεις-->δες στον κάδο ανακύκλωσης...Μήπως ξέχασες να τον αδειάσεις αφού διέγραψες τα αρχεια;; Αλλιώς πάτα αναζητηση του φακέλου ή κάποιου αρχειου που να περιεχοταν...Αλλιώς λογικα η καλύτερη λύση(βασικα πιο γρηγορη οχι καλύτερη) ειναι εδω http://www.pandasecu...x/?track=100588 κάνεις ένα σκαν χωρις να χρειαστει να κατεβάσεις αntivirus που ισως να μην μπ[ορεις να το βαλεις κιολας λογω του προβλήματος
LambisElef Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μπορείς να κατεβάσεις και το malware bytes το οποίο κάνει πολλή γρήγορη και τρομερά καλή δουλειά.
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε το WinDirStat (ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα) και δες το πραγματικό μέγεθος των φακέλων σου. Σημείωση: Εάν τρέχεις Win7, θα πρέπει να εκτελέσεις το πρόγραμμα με δικαιώματα administrator.
greendaz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Το βρήκα, από τον πίνακα ελέγχου εμφάνισα όλους τους φακέλους. Στο φάκελο System Rollback Data βρήκα έναν αντίγραφο - για επαναφορά μάλλον... - που είχε μέγεθος 110 GB, ήταν αντίγραφο που δημιουργήθηκε πριν σβήσω τις ταινίες. Είχε όλες τις ταινίες μέσα, το διέγραψα και όλα καλά.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μια χαρα τοτε. ρυθμισε και το προγραμμα για τα σημεια επαναφορας να μειωσεις το συνολικο χωρο που δεσμευει για τα δεδομενα της επαναφορας..
chaosdoctor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα...σε έναν εξωτερικό σκληρό σκληρό είχα όλα τα αρχεία μου και πλέον δεν τα βλέπω.Κατέβασα και εγκατέστησα το windirstat και τα βρήκε όλα τα αρχεία!Πως μπορώ να τα επαναφέρω?
codesix Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Όταν πέρασες το λειτουργικό έκανες Format ? υπάρχε περίπτωση να άφησες το παλιό λειτουργικό και απο πάνω να πέρασες το καινούργιο. Αν έχεις Windows δες μία στον C:\ αν υπάρχει ο φάκελος Windows_Old
chaosdoctor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Όταν πέρασες το λειτουργικό έκανες Format ? υπάρχε περίπτωση να άφησες το παλιό λειτουργικό και απο πάνω να πέρασες το καινούργιο. Αν έχεις Windows δες μία στον C:\ αν υπάρχει ο φάκελος Windows_Old Όχι! Ο σκληρός δεν ήταν δικός μου αλλά ενός φίλου, ο οποίος δεν ξέρω πως τα κατάφερε και τα αρχεία ενώ υπάρχουν κανονικά στο δίσκο δεν φαίνονται πουθενά!Παρά μόνο μέσω windirstat!Μέσω του προγράμματος όταν διάλεγα ένα φάκελο και πατούσα Open μου τον έβγαζε κανονικά με τα αρχεία(δεν ήταν κρυφά τα αρχεία το είδα )!Αναγκάστηκα να περάσω έτσι ένα ένα τα αρχεία στο pc μετά να κάνω μια διαμόρφωση το δίσκο και να τα περάσω από την αρχή.Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις γενικά πως μπορώ να επαναφέρω τα αρχεία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα