Προς το περιεχόμενο

Από Blackbery 9700 σε iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

Σκέφτομαι να πάω από το Blackberry 9700 στο iPhone 5 και θέλω την γνώμη σας, αλλά και μερικές πληροφορίες.

Πρώτα απ' όλα, η μεταφορά των δεδομένων (επαφές βασικά) γίνεται με κάποιον πολύ εύκολο τρόπο ή είναι μανούρα;

Δεύτερον, επειδή δεν έχω δουλέψει Apple και iTunes, για να βάλω τραγούδια και ό,τι άλλο γουστάρω στο iPhone 5, θα πρέπει να τα βάλω μέσω τρίτου εργαλείου/προγράμματος, ή απλά συνδέω το USB στο PC και μεταφέρω με μια-δυο κινήσεις τα αρχεία σε έναν φάκελο στο κινητό;

Πάμε πιο κάτω, πόσο εύκολη είναι η πληκτρολόγηση στην touch screen; Η πρώτη μου εμπειρία πριν από χρόνια σε ένα LG ήταν τραγική και τότε πήγα τρέχοντας στο Blackberry (θυμάμαι ότι με εξωτερικό φώς δεν ανταποκρινόταν η οθόνη, το να πετύχεις το σωστό γράμμα ήθελε δίπλωμα sniper και άλλα όμορφα).

Αυτά και ό,τι άλλο θεωρείτε ότι αξίζει να το ξέρω, θα χαρώ να με ενημερώσετε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σας!

Δημοσ.

Επαφές

Αν οι επαφές σου είναι συγχρονισμένες σε κάποιο e-mail σου,

τότε με το που σετάρεις το e-mail αυτό στο iPhone θα έχεις και εκεί τις επαφές σου.

Αν όχι, τότε μέσω η διαδικασία είναι BB9700->Desktop Software->Outlook->iTunes->iPhone.

Αν έχεις κάποιο Google account, μπορείς να εξάγεις τις επαφές σε csv αρχείο, μετά να τις περάσεις στο Gmail σου

και μετά απλά σετάρεις το Gmail στο iPhone για να έρθουν και οι επαφές.

Multimedia content

Γενικά η λογική είναι πως δημιουργείς έναν φάκελο στο pc σου στον οποιό θα περνάς μέσα όσα τραγούδια/video κλπ θες να "συγχρονίζονται" στο iPhone σου.

Δεν υπάρχει η έννοια του copy-paste παρά μόνο στις photos.

Πληκτρολόγηση

Η πληκτρολόγηση θα σου αρέσει.Το πληκτρολόγιο των iPhone μαζί με το Swype(Android OS) τα θεωρώ από τα καλύτερα, με πρώτο το Swype λόγω της λειτουργίας του και του fault tollerance.

Δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου το πληκτρολόγιο του iPhone.

Βέβαια δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος για μηλόφωνα.

Αλλά μια γενική ιδέα πιστεύω, στην έδωσα.

Αν χρησιμοποιείς πολλά e-mail πάντως, θα προτιμούσα κάτι σε BB9900.

Δημοσ.

Ευχαριστώ nikoskon!

Καμμία άλλη άποψη επί τουθέματος;

Έχει δουλέψει κανείς σας αντίστοιχα κινητά για να μου πεί πώς θα φανεί η μετάβαση;

Κάθε πληροφορία είναι με χαρά δεκτή :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...