Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερουν οι οροι τα συμβολαια και τα technicalities και το αν ειναι εφικτο για λογους ηλικιας η για αλλους λογους. Το θεμα ειναι ''ποιος θα θελατε να ειναι ο επομενος James Bond'' και ειναι σε καθαρα θεωρητικο επιπεδο συζητησης μεταξυ σινεφιλ.Το θεμα δεν ειναι ''ποιος μπορει ηλικιακα η βασει συμβολαιου να υποδυθει τον Bond.''

Εγω επιμενω οτι ο καλυτερος ειναι ο Neeson φυσιογνωμικα, σαν στυλ και σαν αξια ηθοποιας.(Αλλο αν για πρακτικους λογους δεν γινεται.) Επειδη λατρευω την Αγγλικη κουλτουρα και εχω διαβασει ολα τα βιβλια του Fleming, ο τωρινος ηθοποιος Daniel Craig δεν ανταποκρινεται στον ρολο.Ειναι πιο τραχια,λαικιστικη φυσιογνωμια.Περισσοτερο κανει για τους ρολους ενος αντιηρωα σε ταινιες δρασης.Ειναι εξαιρετικος ηθοποιος αλλα εδω αναφερομαι καθαρα για το ρολο του Bond.

Δε μπορείς να αγνοείς την ηλικία. Ο Neeson είναι 60 χρονών. Θες να δείς έναν 60αρη να το παίζει γυναικάς, να πηδάει σε ταράτσες και να αποφεύγει σφαίρες? Πρέπει να υπάρχει και μια προοπτική να γυρίσει και 4-5 ταινίες. Αν είναι να αγνοούμε την ηλικία να πούμε και τον Sean Connery τότε. Πριν 15-20 χρόνια όντως θα ήταν πολύ καλή επιλογή ο Neeson.

• Like 1
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε μπορείς να αγνοείς την ηλικία. Ο Neeson είναι 60 χρονών. Θες να δείς έναν 60αρη να το παίζει γυναικάς, να πηδάει σε ταράτσες και να αποφεύγει σφαίρες? Πρέπει να υπάρχει και μια προοπτική να γυρίσει και 4-5 ταινίες. Αν είναι να αγνοούμε την ηλικία να πούμε και τον Sean Connery τότε. Πριν 15-20 χρόνια όντως θα ήταν πολύ καλή επιλογή ο Neeson.

Ακριβως για αυτο τον λογο τονισα με bold στο post μου οτι εστιαζω στο μερος του θεματος ποιος θα θελατε,οχι ποιος ειναι εφικτο τωρα,για λογους ηλικιας και για ληξεις συμβολαιων.Αρα ουσιαστικα συμφωνουμε.

Δημοσ.

Το "ποιος θα θέλατε" δε συμπεριλαμβάνει τη πραγματικότητα την οποία ζούμε, δηλαδή την ηλικία του ηθοποιού σήμερα? Εννοείς ποιός θα ήθελες αν είχε ανακαλυφθεί το time travel?

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορείς να αγνοείς την ηλικία. Ο Neeson είναι 60 χρονών. Θες να δείς έναν 60αρη να το παίζει γυναικάς, να πηδάει σε ταράτσες και να αποφεύγει σφαίρες? Πρέπει να υπάρχει και μια προοπτική να γυρίσει και 4-5 ταινίες.

Δεν διαφωνω στην ουσια με αυτα που λες.Αν και ενα fit 60αρη τα συγχρονα μεσα στο Hollywood ανετα μπορουν να το κανουν αυτο εφικτο,καθοτι στις δυο ταινιες Taken ειναι πειστικος σε τετοια κατορθωματα ο Neeson που δειχνει 50αρης το πολυ με ολη την δραση που υπαρχει στην πλοκη.

Δημοσ.

Ακριβως για αυτο τον λογο τονισα με bold στο post μου οτι εστιαζω στο μερος του θεματος ποιος θα θελατε,οχι ποιος ειναι εφικτο τωρα,για λογους ηλικιας και για ληξεις συμβολαιων.Αρα ουσιαστικα συμφωνουμε.

Ενταξει ποιος θα θελαμε,αλλα να εχει και μια ρεαλιστικη βαση η προταση, αλλιως να προτεινω και εγω τον εαυτο μου η' τον DOP για επομενο James Bond.

Με λιγα λογια πρεπει να υπαρχει και μια επαφη με την πραγματικοτητα ωστε να εχει και 1 νοημα το τοπικ.

Δημοσ.

Το "ποιος θα θέλατε" δε συμπεριλαμβάνει τη πραγματικότητα την οποία ζούμε, δηλαδή την ηλικία του ηθοποιού σήμερα? Εννοείς ποιός θα ήθελες αν είχε ανακαλυφθεί το time travel?

Το ποιος θα θελατε σημαινει ποιος πιστευετε οτι εχει την αξια σαν ηθοποιος να υποδυθει τον ρολο.Δυσκολευεσαι με απλα concepts μου φαινεται και το γυρνας στην επιστημονικη φαντασια?Περιεργο μειγμα ενας ζομπι οργανοπαικτης και sci-fi. :devil:

Ενταξει ποιος θα θελαμε,αλλα να εχει και μια ρεαλιστικη βαση η προταση, αλλιως να προτεινω και εγω τον εαυτο μου η' τον DOP για επομενο James Bond.

Με λιγα λογια πρεπει να υπαρχει και μια επαφη με την πραγματικοτητα ωστε να εχει και 1 νοημα το τοπικ.

Επειδη εσυ δεν αντιλαμβανεσαι αυτο που λεω εγω δεν σημαινει οτι δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα η θεση μου.Εγω ειμουν σαφης.Δηλαδη εχουν επαφη με την πραγματικοτητα αυτα που κανει ο Neeson στο Taken,αυτο μου λες?

Δημοσ.

Δεν διαφωνω στην ουσια με αυτα που λες.Αν και ενα fit 60αρη τα συγχρονα μεσα στο Hollywood ανετα μπορουν να το κανουν αυτο εφικτο,καθοτι στις δυο ταινιες Taken ειναι πειστικος σε τετοια κατορθωματα ο Neeson που δειχνει 50αρης το πολυ με ολη την δραση που υπαρχει στην πλοκη.

Ok, αν εσύ θες ένα 60αρη που με τα σύγχρονα μέσα του Hollywood μπορεί να δείχνει 50αρης εγώ πάω πάσο.

Εγώ περισσότερο στο Expendables 3 μαζί με τα άλλα "απολιθώματα" τον βλέπω πάντως...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θελω εναν ηθοποιο που να μη θυμιζει ζιγκολο η μπακαλη.

Στο θεμα μεσα ειμαι και οποιος ξερει στοιχειωδως Ελληνικα και διαβασει το post μου καθως και τα bold που ειχα βαλει θα κατανοησει οτι εθεσα το θεμα σε θεωρητικη βαση πιο πολυ.Ποιος θα μου αρεσε εμενα και οχι ποιος ειναι πιο εφικτο για πρακτικους λογους,νομιζω ειμουνα σαφης.

Απο εκει και μετα αλλο να διαφωνεις με καποιον σε κατι και αλλο να τραμπουκιζεις σαν χρυσαυγιτης το νημα και να ειρωνευεσαι οποιον δεν συμφωνει με τις δικες σου αποψεις.Αμα το παμε ετσι θα το γαμησουμε το θεμα γιατι οι επομενες 250 σελιδες μινιμουμ θα αναλωθουν ετσι.Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να αρχισουμε απο τωρα. :devil:

Α επισης το να πηδαει ταρατσες ο Bond και αλλες τετοιες Χολυγγουντιανες αμερικανιες δεν ειναι μεσα στο concept του πραγματικου James Bond.Ο Bond ειναι ενας εξυπνος, snappy τυπος με γρηγορα ανακλαστικα,εξυπναδα και ικανοτητα να τα βγαζει περα.Σε αυτο στο Taken εχει κανει εξαιρετικη δουλεια ο Neeson.

Δημοσ.

Δε τραμπούκισε κανείς φιλαράκο, τη γνώμη μας λέμε όπως κι εσύ. Τα ψυχολογικά σου αλλού.

Τα μισα να μου ελεγε μονο ...

Δημοσ.

Δε τραμπούκισε κανείς φιλαράκο, τη γνώμη μας λέμε όπως κι εσύ. Τα ψυχολογικά σου αλλού.

Η αδυναμια σου να δεχτεις την αποψη του αλλου και να γραφεις off topic μυνηματα στο ποσο ρεαλιστικη ειναι η αποψη ενος μελους,περα απο ενα πολιτισμενο ''εγω διαφωνω για τους ταδε λογους'' καθως και η ειρωνια σου για την ''μηχανη του χρονου'' ειναι χαμηλου επιπεδου νηματικος τραμπουκισμος,φιλαρακο οργανοπαικτη. Αρα μαλλον εσυ εχεις σοβαρα ψυχολογικα,χαρακτηρισμος που επισης ειναι τραμπουκισμος.

Δημοσ.

Καθόλου off topic δεν έγραψα. Διάβασε καλύτερα και θα δεις αν τεκμηρίωσα γιατί διαφώνω με την άποψή σου.

Επίσης, η μηχανή του χρόνου ήταν εκλεπτυσμένο χιούμορ, λυπάμαι που δε μπόρεσες να το αντιληφθείς. Θα ένιωθες πολύ καλύτερα τώρα αν τα είχες καταφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα αυτη ειναι σοβαρη αποψη? Το τι ειναι ρεαλιστικο,κρατα το για τον εαυτο σου.Δικαιωμα σου να διαφωνεις με κατι που λεω.Δεν ειναι ομως δικαιωμα σου με βαση τους κανονες του site να χαρακτηριζεις παραλογες τις αποψεις ενος αλλου μελους επειδη δεν συμφωνεις.

Εσυ κατι μου λεει οτι δεν κανεις για James Bond.Ρεαλισμος ειπαμε? :devil:

Δημοσ.

Ετσι μπραβο , να τρεχει η τεστοτερονη , ετσι πρεπει να ειναι ενα νημα για τον james bond :P

Kουρασμενος ο Λιαμ , ενταξει ηταν δυναμικος στο taken αλλα για πατερας εφηβης με τα σημαδια του χρονου πανω του .Πριν 5,6 χρονια κατι γινοταν.Δεν χρειαζεται βεβαια να ειναι και νεουδι ,ουτε νεουδια ηταν ολοι οι 007 που επαιξαν ουτε ενα καρο ταινιες επαιξε ο καθενας.

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου off topic δεν έγραψα. Διάβασε καλύτερα και θα δεις αν τεκμηρίωσα γιατί διαφώνω με την άποψή σου.

Επίσης, η μηχανή του χρόνου ήταν εκλεπτυσμένο χιούμορ, λυπάμαι που δε μπόρεσες να το αντιληφθείς. Θα ένιωθες πολύ καλύτερα τώρα αν τα είχες καταφέρει.

Ηδη νοιωθω πολυ καλυτερα που στην ειπα πειστικα. :devil:

Ετσι μπραβο , να τρεχει η τεστοτερονη , ετσι πρεπει να ειναι ενα νημα για τον james bond :P

Kουρασμενος ο Λιαμ , ενταξει ηταν δυναμικος στο taken αλλα για πατερας εφηβης με τα σημαδια του χρονου πανω του .Πριν 5,6 χρονια κατι γινοταν.Δεν χρειαζεται βεβαια να ειναι και νεουδι ,ουτε νεουδια ηταν ολοι οι 007 που επαιξαν ουτε ενα καρο ταινιες επαιξε ο καθενας.

Μπραβο,αυτη ειναι ποιοτικη διαφωνια και συμφωνω σε μεγαλο βαθμο.Με εντοπισμο στην πολυ σωστη διαπιστωση οτι δεν ηταν ολοι νεοι.Πολυ σωστα. :-)

Επισης υπηρχαν πρακτορες ξενων χωρων που ηταν deadly assassins και στα 60, εγω δεν θελω ενα Bond superman αυτα ειναι χολυγουντιανες χοντραδες κατινε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...