Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
o Μουρ(αρχιφλωρος)

και ομως, τα φαινομενα απατουν.

Τον "σκληρο" Lee Marvin τον πλακωσε στο ξυλο στο σετ γυρισματων Shout at the Devil..

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ομως, τα φαινομενα απατουν.

Τον "σκληρο" Lee Marvin τον πλακωσε στο ξυλο στο σετ γυρισματων Shout at the Devil..

Εννοειτε πως αναφερομαι στο παρουσιαστικο του, αυτο φαινεται στην οθονη.Στην κανονικη του ζωη μπορει να ηταν τοσο μαγκας που να τα εσερνε στο πατωμα αλλα αυτο δεν μπορω να το γνωριζω,ευτυχως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kακοηθειες :P

enemy-at-the-gates-zhPA.jpg

Έβαλες screenshot από ταινιάρα! Σε ταινίες σαν αυτή, αν δεν είσαι ηθοποιός, κατά τη γνώμη μου δε μπορείς να παίξεις, χωρίς το αποτέλεσμα να προκύψει γελοίο.

Το συγκεκριμένο τον θεωρώ αξιόλογο ηθοποιό μεν, ακατάλληλο δε για Bond, αλλά όχι επειδή είναι λίγος για το ρόλο. Αντιθέτως, επειδή ο ρόλος είναι πολύ λίγος γι' αυτόν. Θα επρόκειτο για καλλιτεχνικό χαντάκωμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να πούμε δηλαδή? Σε λίγο θα μας ρωτήσετε τι λέμε και για το Φώτη Σεργουλόπουλο. Έλεος.

δε θυμαμαι να ρωτησα εσενα αν δεν θελεις δεν απαντας και για το φωτη που προεκυψε τωρα. ο εναs αγγλος ο αλλος ελληνας γκουχου γκουχου

οκ νομιζα οτι ο τιτλος του θρεντ ειναι πιον θελουμε για τον μποντ. ενας κατα τη γνωμη μου καλος θα ταν ο κλαιβ ωουεν και ναι ο τζουντ λω πιστευω και αυτος θα ταν καλος σε αυτο το ρολο.τεσπα

Επεξ/σία από star12
Δημοσ.

δε θυμαμαι να ρωτησα εσενα αν δεν θελεις δεν απαντας και για το φωτη που προεκυψε τωρα. ο εναs αγγλος ο αλλος ελληνας γκουχου γκουχου

οκ νομιζα οτι ο τιτλος του θρεντ ειναι πιον θελουμε για τον μποντ. ενας κατα τη γνωμη μου καλος θα ταν ο κλαιβ ωουεν και ναι ο τζουντ λω πιστευω και αυτος θα ταν καλος σε αυτο το ρολο.τεσπα

Δεν λες που σου απαντησε ,εμεις τον ρωταμε συνεχεια και δεν μας απανταει ποτε !

Δημοσ.

Απορω πως σας ξεφυγε ο πειστικοτερος για τον ρολο.Και δεν ειναι too old,αλλα mature.Liam Neeson.

Δεν με ενδιαφερουν οι οροι τα συμβολαια και τα technicalities και το αν ειναι εφικτο για λογους ηλικιας η για αλλους λογους. Το θεμα ειναι ''ποιος θα θελατε να ειναι ο επομενος James Bond'' και ειναι σε καθαρα θεωρητικο επιπεδο συζητησης μεταξυ σινεφιλ.Το θεμα δεν ειναι ''ποιος μπορει ηλικιακα η βασει συμβολαιου να υποδυθει τον Bond.''

Εγω επιμενω οτι ο καλυτερος ειναι ο Neeson φυσιογνωμικα, σαν στυλ και σαν αξια ηθοποιας.(Αλλο αν για πρακτικους λογους δεν γινεται.) Επειδη λατρευω την Αγγλικη κουλτουρα και εχω διαβασει ολα τα βιβλια του Fleming, ο τωρινος ηθοποιος Daniel Craig δεν ανταποκρινεται στον ρολο.Ειναι πιο τραχια,λαικιστικη φυσιογνωμια.Περισσοτερο κανει για τους ρολους ενος αντιηρωα σε ταινιες δρασης.Ειναι εξαιρετικος ηθοποιος αλλα εδω αναφερομαι καθαρα για το ρολο του Bond.

Ο λογοτεχνικος χαρακτηρας ειναι ενα κραμα μεταξυ τυχοδιωκτη και φιλοσοφου,γυναικα αλλα με κρισεις ευαισθησιας.Σε αυτες τις συνισταμενες ανταποκρινεται ο Liam. που ειναι ξεκαθαρα πολυ πιο ευγενικη φυσιογνωμια απο τον Craig αλλα εχει και το στοιχειο του δυναμισμου.Και οι προσφατες ταινιες Taken το εχουν αναδειξει αυτο.

Ο ιδιος ο Fleming ειχε διαλεξει τον Hoagy Carmichael που εκτος απο ηθοποιος ηταν και πιανιστας,συνθετης και τραγουδιστης και ειχε ευγενικη φυσιογνωμια αλλη μια αποδειξη οτι εβλεπε τον χαρακτηρα του Bond σαν ενα κραμα μεταξυ αριστοκρατη και αλητη ,για να το πω ετσι λαικα.

post-73690-0-81717100-1354095135_thumb.jpg

post-73690-0-20053700-1354095284_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...