Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oσο για τον επομενο bond δεν θα ηθελα να δω κανα παιδαρελι με φατσα "μολις τελειωσα απο το λυκειο" οπως αυτοι που επαιξαν σε spiderman, twilight κτλπ..ουτε κατι σε φαση φλωρο jude law...μην παρεξηγηθω φοβεροι ηθοποιοι αλλα δεν νομιζω οτι ταιριαζουν με την ατμοσφαιρα της ταινιας.

Ειναι λιγο φλωρακι ο Τζουντ αλλα ειναι εγγλεζικο , εχει παιξει και σε περιπετειες (μεχρι και ελευθερος σκοπευτης), ειναι και brand name , δινει μια αιγλη στη σειρα.Για αυτο τον εβαλα διπλα στον Μουρ,εδω που τα λεμε και αυτος ψιλοφλωρος ηταν στη σειρα, αλλα με στυλ :P

Και γιατι οχι

94392_hugh-jackman-attends-the-american-theatre-wings-2009-spring-gala-at-cipriani-42nd-street-on-june-1-2.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Jackman=Wolverine :P

Το αυτο.

Δυσκολα θα κανουν καστ καποιον που εχει ηδη μεγαλη αναγνωρισιμοτητα σαν action hero.

Οταν βλεπει τον Μπροσναν ή τον Κρεγκ, η πλειοψηφια θα σκεφτει Τζειμς Μποντ.

Ειναι ζωντανες διαφημισεις του franchise αυτοι οι ηθοποιοι, και θα ειναι μεχρι να (και αν) κανουν καποια αλλη τεραστια επιτυχια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε συνειδητοποιησει πως μιλαμε για Βρετανο πρακτορα ετσι αυτο ειναι φλωρικο by default,για μια σειρα ταινιων που οταν πρωτολανσαριστηκε εθεσαν τις βασεις για το στυλ του Bond, o Μουρ(αρχιφλωρος) και ο Κονερυ .

Επομενως δεν μπορουμε να βαλουμε να παιζει ο κοναν ο βαρβαρος ,ο wolverine και δεν ξερω εγω ποιος αλλος, αυτο δεν θα ειναι Bond θα ειναι κατι αλλο.

Τα τελευταια χρονια αυτος που πλησιασε αρκετα ηταν ο Μπροσναν με την κοιλιτσα του και την κομψοτητα του.Το ειμαι κομματια ,υπερτουμπανο γυμνασμενος ειναι καλο, αλλα οχι για το στυλ του Bond.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

μήπως έχουμε ξεχάσει Orlando Bloom, Johny Depp, bradd Pit

Χριστόφορο Παπακαλιάτη?

• Like 3
Δημοσ.

Περναει την βαση ?

tumblr_mb6csi6iBm1rtfo6mo1_400.jpg

Κατά τη γνώμη μου, πολύ άνετα! Για να μην πω ότι φτάνει και πολύ πιο ψηλά...

...γιατί όχι; Θα το πω: Φτάνει και πολύ πιο ψηλά από τη βάση!!!

Δημοσ.

Ναι, η φωτό παίζει να είναι πριν κανα 10ρι χρόνια...

Ετσι κι αλλιώς πλέον έχει άλλο ρόλο στη σειρά.

E καλα αυτο ψιλοδιορθωνεται.Αλλα ειχα ξεχασει οτι εχει παιξει και στο skyfall (δεν το εχω δει ακομα ).Οποτε fail :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...