Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

John Hamm!

Εχει οτι χρειαζεται για να γινει ο επομενος γυναικας-bond

ΑΛΛΑ επειδη δεν τον εχω δει σε περιπετειες δεν ξερω αν ειναι καλος σε αυτο το κομματι. Αν και πιστευω οτι ειναι μαπας σε αυτη την κατηγορια

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο clive owen θα ηταν φοβερος πιστευω

Ο Owen είναι εντελώς ακατάλληλος, για μένα. Δεν είναι καθόλου classy. Πολύ αμερικανοαντρίλα (αν και δεν είναι αμερικανός), σε αντίθεση με το clean shaved στυλ που έχει παραδοσιακά ο Bond.

Δημοσ.

αποδεδειγμενα αποτυχημενος σταρ ειναι ο Owen, ουτε καν δεν τον εχουν στα υποψιν για τον επομενο Bond.

Λογικα ο νεος Bond θα ειναι πολυ νεος,ισος ηλικιακα ο πιο νεος Bond αφου ηδη η φατσα του Craig ειναι σαν στεγνο σφουγγαροπανο που εμεινε στον ηλιο για ημερες. ποσο μαλλον οταν θα γυριζει τον τελευταιο του Bond.

αρα θα θελουν οι παραγωγοι να αντισταθμισουν καπως αυτη την ασχημη εντυπωση που θα αφησει ο Craig και θα στραφουν σε εναν πολυ νεο Bond.

Δημοσ.

τελικα πραγματικα πρεπει να μαι απ τους ελαχιστους που τους αρεσε ο Γκρεγκ σαν Μποντ ασχετως αν οι ταινιες του για πολλους δεν πλησιαζαν καν το επιπεδο των παλιων(εχω παλι ευχαριστα τις ξαναβλεπω ολες)

• Like 2
Δημοσ.

oχι, μην το λες, εγω τον θεωρω τον καλυτερο ολων, οπως και τις 3 ταινιες του τις καλυτερες της σειρας...βεβαια προ Κρεγκ μου αρεσε οριακα το Goldeneye και αυτο λογω του παιχνιδιου στο Ν64...ολες τις υπολοιπες, ακομα και τις λεγομενες καλες πρωτες με Κονερυ τις θεωρω σκουπιδια,ψυχροπολεμικα b movies τεταρτοπεμπτης κατηγοριας...

επισης Killik μην επαναλαμβανεσαι επειδη πιθανοτατα ξενερωσες που σε ψιλογραψαν εδω περι Owen και επρεπε να ξαναπεις την ιδια πιπα περι αποτυχημενου σταρ, οκ, got it την πρωτη, μετα κουραζεις..

• Like 1
Δημοσ.

... πρεπει να μαι απ τους ελαχιστους που τους αρεσε ο Γκρεγκ σαν Μποντ...

Είμαστε λίγοι και ...καλοί!

Δημοσ.

γενικα λιγο πολυ ΟΛΟΙ σε μερικα πραγματα ειμαστε νοσταλγοι των παλιων.αλλα πραγματικα σ αυτη την περιπτωση αν εχεις δει τις 3 ταινιες του Γκρεγκ και μετα επιχειρησεις να δεις τις λεγομενες "παλιες καλες" η συγκριση μονο γελια προκαλει.(προσωπικα παντα)

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε alimentas, προσωπικά με τα James Bond, ένα «θέμα» το έχω. Ειδικά τα παλιά (με Sean Connery και Roger Moore), δε με «τράβηξαν» ποτέ ιδιαίτερα σαν ταινίες. Κακές δε μπορώ να τις χαρακτηρίσω σε καμία περίπτωση, αλλά ούτε και κάτι το ιδιαίτερο.

Το αποδίδω μάλλον στο ότι, το έντονο στοιχείο του εντυπωσιασμού που τις χαρακτηρίζει (ιπτάμενα/υποβρύχια αυτοκίνητα που εκτοξεύουν από ρουκέτες και τορπίλες, μέχρι ...γιαούρτια!), αλλά και τα καραμπινάτα κλισέ περί κακών Ρώσων και καλών δυτικών, είναι μάλλον αναμενόμενο να εντυπωσίασαν θετικά και να θεωρήθηκαν πρωτοποριακά (τα super αυτοκίνητα) ή επίκαιρα (τα κλισέ) για τη γενιά του πατέρα μου, αλλά για τη δική μου είναι τουλάχιστον παρατραβηγμένα. Πόσο μάλλον, όταν οι συγκεκριμένες ταινίες, δεν παρουσιάστηκαν ως ταινίες φαντασίας, «επιστημονικής» ή άλλης.

Συν τοις άλλοις, επίσης προσωπικά, σε οποιαδήποτε ταινία κι αν καθίσω να δω, ανεξαρτήτως είδους, τη μεγαλύτερη σημασία τη δίνω στο υποκριτικό χάρισμα των πρωταγωνιστών. Ενώ λοιπόν τον Sean Connery κυριολεκτικά τον λατρεύω στους περισσότερους από τους μεταγενέστερους ρόλους του (της «ώριμης» περιόδου του), στα James Bond δε μου «είπε» τίποτα. Ο δε Roger Moore, μου είναι τελείως αδιάφορος, είτε ως Bond, είτε ως οτιδήποτε άλλο.

Για 'μένα λοιπόν, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης περί «καταλληλότητας» του όποιου παίξει τον επόμενο James Bond (εξ ου και ο χαβαλές του πρώτου post μου, περί ...Galifianakis). Το μόνο θέμα που υφίσταται, τουλάχιστον στη δική μου κλίμακα προτεραιότητας, είναι το να επιλεγεί αξιόλογος υποκριτικά ηθοποιός (στοιχείο το οποίο, ακόμα και στις συγκριτικά «ελαφρές» ταινίες, θεωρώ σημαντικότατο), προκειμένου να παρουσιαστεί ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Αυτό το στοιχείο, χωρίς σε καμία περίπτωση να τον κατατάσσω μεταξύ των κορυφαίων της γενιάς του ή τον ιδανικότερο για το είδος των ταινιών για το οποίο συζητάμε εδώ, θεωρώ ότι ο Daniel Craig το έχει. Άσε που μ' αρέσει και η φάτσα του!...

Δημοσ.

συμφωνω μεχρι κεραιας.Sean Connery μιλαμε για ηθοποιο-μυθο αλλα κ για μενα Daniel Craig ηταν ιδανικη επιλογη γι αυτο τον ρολο κ παρα το κραξιμο που εχει φαει κοντραρεται μαζι του για την πρωτια.προσωπικα ειμαι κ μεγαλος φαν Graig,σ ολες του τις ταινιες ακομα στο τραγικο κατ εμε Cowboys vs Aliens ο τυπος με πηθει κ με κραταει που στο κατω κατω αυτο ειναι κ το νοημα

Δημοσ.

γενικα λιγο πολυ ΟΛΟΙ σε μερικα πραγματα ειμαστε νοσταλγοι των παλιων.αλλα πραγματικα σ αυτη την περιπτωση αν εχεις δει τις 3 ταινιες του Γκρεγκ και μετα επιχειρησεις να δεις τις λεγομενες "παλιες καλες" η συγκριση μονο γελια προκαλει.(προσωπικα παντα)

Ναι μεν αλλα.Να υπαρχει η σωστη αναλογια,σεβασμος στο παρελθον του.Αλλο james bond αλλο Bourn .Kαι τα γκατζετακια του πρεπει να εχει , και το αγγλικο του χιουμορ ,και τις υπερβολες του να κανει και τα bond girl να ριχνει.Και να εχει και αλφα κοψια, δεν μπορει να παιζει ο elba , αυτος ταιριαζει με παλαιμαχο , λιγο πριν την συνταξη πρακτορα του fbi.

Τρωγεται ο graig .Eχει το κατιτις του , μοιαζει λιγο με πρωτοπαλικαρο της ρωσικης μαφιας αλλα οκ.

• Like 1
Δημοσ.

O graig καλος για μενα αλλα μπαινει στη μεση της καταταξης. Εμενα παλι μου αρεσε πολυ ο pierce brosnan ...δεν ξερω μου φαινεται οτι του ταιριαζε γαντι ο ρολος και σε στυλ και σε ατακες. Φυσικα connery και moore= η ενσαρκωση του bond. Oσο για τον επομενο bond δεν θα ηθελα να δω κανα παιδαρελι με φατσα "μολις τελειωσα απο το λυκειο" οπως αυτοι που επαιξαν σε spiderman, twilight κτλπ..ουτε κατι σε φαση φλωρο jude law...μην παρεξηγηθω φοβεροι ηθοποιοι αλλα δεν νομιζω οτι ταιριαζουν με την ατμοσφαιρα της ταινιας. Δεν ειμαι τυπος να θυμαμαι ολα τα ονοματα των ηθοποιων για να προτεινω γιατι θυμαμαι περισσοτερο φατσες αλλα αφου εψαξα στο google αρκετα ονοματα που αναφερθηκαν σαν Clive Owen ή κατι παρομοιο καλες επιλογες...οκ παντως μιλαμε για το 2016..εχουμε ψωμι ακομα καλυτερα να απολαυσουμε το skyfall, μετα να μιλαμε για την επομενη ταινια bond του graig, αν θα βγαλει, και μετα μακαρι ο αξιοτερος να γινει ο επομενος bond.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...