Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αν θελουμε να κοιμηθουμε...

ναι, γιατί είναι γνωστό ότι ο Νόλαν δεν έχει σχέση με καταιγιστικούς ρυθμούς και ένταση στις ταινίες του

νταξ, δεν είναι και Κάμερον για να πιάσει και τις ηλικίες κάτω των 18 αλλά οκ, νομίζω ότι το Bond-feeling αρκετών ταινιών του πρέπει κάποια στιγμή να μετουσιωθεί και σε μια ολοδικιά του ταινία 007...

πιο πολύ θα με ενδιέφερε να δώ, μετά την επιτυχία του Μεντεζ, κάποιον σημαντικό σύγχρονο σκηνοθέτη να σκηνοθετεί τα επόμενα Bond παρά ποιός θα παίζει...

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως την έχω σβήσει με τα Βond. Eίμαι Bourneικός. :D

Στα @@ μου και ποιός θα παίξει στα Μπόντ και ποιός θα τα σκηνοθετήσει. Και τώρα που συνειδητοποιώ ότι συζητάμε για το 2016 καταλαβαίνω πόσο άκυρη συζήτηση είναι αυτή.

Ποιός.ΘΑ.Παίξει.Τον.Μποντ.Σε.5.χρόνια.ΑΠΟ.ΤΩΡΑ.....Ψψψψψψψψψψψψψψψ αυτά είναι βάσανα!

Δημοσ.

Clive Owen ειναι μονοδρομος, Bond ειναι θελει και ενα class τι Craig που ειναι σαν τον Πουτιν σε εκδοση S.W.A.T, σιγα μην βαλουμε και τον Σταλονε.

Δημοσ.

Mark Strong αλλα με περουκα γιατι ειναι καραφλας!

τον εχω δει σε UK accent ταινιες και ειναι καλος. ειναι επισης αρκετα classy.. μου θυμιζει περισσοτερο "προ-daniel craig" james bond, οπου εβγαινε ατσαλακωτος απο καθε ξιλικι!

Δημοσ.

Mark Strong αλλα με περουκα γιατι ειναι καραφλας!

τον εχω δει σε UK accent ταινιες και ειναι καλος. ειναι επισης αρκετα classy.. μου θυμιζει περισσοτερο "προ-daniel craig" james bond, οπου εβγαινε ατσαλακωτος απο καθε ξιλικι!

οντως ειναι θεουλης αυτος!αν επαιρνε το ρολο σιγουρα θα έδινε μια αλλη χροιά στο bond.

Δημοσ.

ναι, γιατί είναι γνωστό ότι ο Νόλαν δεν έχει σχέση με καταιγιστικούς ρυθμούς και ένταση στις ταινίες του

νταξ, δεν είναι και Κάμερον για να πιάσει και τις ηλικίες κάτω των 18 αλλά οκ, νομίζω ότι το Bond-feeling αρκετών ταινιών του πρέπει κάποια στιγμή να μετουσιωθεί και σε μια ολοδικιά του ταινία 007...

πιο πολύ θα με ενδιέφερε να δώ, μετά την επιτυχία του Μεντεζ, κάποιον σημαντικό σύγχρονο σκηνοθέτη να σκηνοθετεί τα επόμενα Bond παρά ποιός θα παίζει...

porco_rosso21 προσπαθεί απλά να σε τσιγκλίσει για να καταστρέψει το θέμα εξού και αυτά που λέει.

Don't feed the troll.

• Like 1
Δημοσ.

αυτος που θα μου ταιριαζε να συνεχισει το στιλ του daniel craig ειναι ο jeremy renner, αλλα τρωει ακυρο γιατι δεν ειναι UK ενω νομιζω ειναι και λιγο κοντος.

επισης αγγλος που ισως μου κολαγε λιγακι, αλλα επισης, οπως ο mark strong που ειπα νωριτερα, ξεφευγει απο το στιλ που λανσαρε ο craig ειναι ο colin farrel. επειδη ειναι αγγλος και εχει καποια classy στοιχεια πανω του.

Δημοσ.

Νταξει εκτος απο Clive Owen και Fassbender τα αλλα ονοματα που εχουν γραφτει σ αυτες τις 4 σελιδες ειναι για τα πανηγυρια. Αν ειναι δυνατον ο Jason Statham να αποτυπωσει στην οθονη το στυλ του James Bond και το αγγλικο φλεγμα. Μερικοι εχετε μπερδεψει το καστινγκ του Expendables 3

• Like 1
Δημοσ.

επειδη οι ταινιες του ειναι ανεραστες και με αθλιες action χορογραφιες.

ακριβως το αντιθετο που περιμενει κανεις απο μια Bond ταινια.

Kαι που δυστυχως ακριβως αυτο ηταν του Skyfall του Sam Mendes..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...