g_alkis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Worthington ή McAvoy καλές επιλογές. Τρέμω μην επιλέξουν τη φλωρούμπα τον Cumberbatch.
NoisePollution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 First black president? Γιατί όχι first black Bond? 2
tool1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Διχως δευτερη σκεψη ειμαι αναμεσα σε Robbie Williams ή David Beckham. Kαι οι δυο ειχαν ακουστει πριν αναλαβει ο χειροτερος James Bond στην ιστορια(ακομη χειροτερος κ απ τον George Lazenby).
thermo-sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Worthington ή McAvoy καλές επιλογές. Τρέμω μην επιλέξουν τη φλωρούμπα τον Cumberbatch. Mc avoy?????? Mc Avoy??? αυτη την κοντη, αδυνατη μυξα για Βοnd?? σιγουρα τρολλαρεις Sent from my iPhone using Insomnia
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Guy Pearce με Νόλαν σκηνοθέτη και άντε γειά... ναι αν θελουμε να κοιμηθουμε... εγω προτεινω τους εξης:
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 First black president? Γιατί όχι first black Bond? γιατι υπαρχει μεγαλη φυλετικη φοβια και απεχθεια στο κινηματογραφικο κοινο και τον κοσμο γενικοτερα. μαυρο Bond να πηδαει την μια λευκη μετα την αλλη δεν προκειται να δεις εις τον αιωνα τον απαντα.
moses Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Jason Statham μαγκες, εκει να δεις ποσες θα πηδηξει ο Bond.
benign Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Απορω πως σας ξεφυγε ο πειστικοτερος για τον ρολο.Και δεν ειναι too old,αλλα mature.Liam Neeson. 1
alimentas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 ποιος Statham κ ποιος Vin Diesel μωρε?????σιγα μην βαλουνε κ τον Μickey Rourke.Liam Neeson νιατο οταν ληξει το συμβολαιο του Graig θα ειναι μολις.................65.κ μενα ο πρωτος που μου ηρθε στο μυαλο ειναι ο Fassbender.ΙΔΑΝΙΚΟΣ αλλα 50αρης μακραααααααν ο Clive Owen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα