Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, ή το ένα ή το άλλο. Διάλεξε. Αν μιλήσεις εντελώς θεωρητικά για το ποιος θα ήθελες να είναι James Bond αγνοώντας πρακτικά ζητήματα (όπως του πως είναι σήμερα ο ηθοποιός, τι ηλικία έχει κτλ) τότε κάλλιστα μπορείς να συζητήσεις και για ηθοποιούς που έχουν πεθάνει αλλά θα σου φαίνονταν ταιριαστοί στο ρόλο. Σε αυτή τη συζήτηση χωράει τόσο ο Neeson όσο και ο Grant. Αν τώρα δεν αγνοήσεις τα πρακτικά ζητήματα που ανέφερα τότε στη συζήτηση δε χωράει κανείς.

Φανταζομαι οτι τον Grant τον αναφερεις καθαρα παραδειγματικα και οχι οτι ταιριαζει σαν James Bond,ετσι?

Στα αλλα που λες δεν εχω να πω κατι καινουργιο,απλα θεωρω οτι η διατυπωση του θεματος δεν αποκλειει και τις δυο προσεγγισεις.Επισης πιστευω οτι αν ,καθαρα θεωρητικα,δεν ειχε ηδη επιλεχτει ο Craig για Bond, ο Neeson θα μπορουσε να ενσαρκωσει εναν ωριμο,μεσηλικα,πιο ρεαλιστικο Bond που δεν πηδαει ταρατσες και απο αεροπλανο σε αεροπλανο αλλα ειναι εξαιρετικος πρακτορας ,εξυπνος,με τρομερη πειρα και πολυ αποτελεσματικος στο να αντιμετωπιζει επικινδυνους αντιπαλους ακριβως τα πραγματα που κανει δηλαδη στο Taken.

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι τον Grant τον αναφερεις καθαρα παραδειγματικα και οχι οτι ταιριαζει σαν James Bond,ετσι?

Στα αλλα που λες δεν εχω να πω κατι καινουργιο,απλα θεωρω οτι η διατυπωση του θεματος δεν αποκλειει και τις δυο προσεγγισεις.Επισης πιστευω οτι αν ,καθαρα θεωρητικα,δεν ειχε ηδη επιλεχτει ο Craig για Bond, ο Neeson θα μπορουσε να ενσαρκωσει εναν ωριμο,μεσηλικα,πιο ρεαλιστικο Bond που δεν πηδαει ταρατσες και απο αεροπλανοσε αεροπλανο αλλα ειναι εξαιρετικος πρακτορας ,εξυπνος,με τρομερη πειρα και πολυ αποτελεσματικος στο να αντιμετωπιζει επικινδυνους αντιπαλους

ακριβως τα πραγματα που κανει δηλαδη στο Taken.

Ναι παραδειγματικά τον αναφέρω.

Θεωρητικά πάντα ναι, θα μπορούσε ο Neeson ακόμα και τώρα να ενσαρκώσει τον James Bond, στις τελευταίες του ημέρες πριν τη σύνταξη όμως. Γιατί όπως και να το κάνουμε, καλή η εμπειρία αλλά αν δε μπορεί να τρέξει, να πηδήξει και να γκομενίσει (χωρίς το κορίτσι του Bond να μπορεί υποθετικά να θεωρηθεί κόρη του ή εγγονή του) τότε δεν είναι James Bond. Είναι απλά ένας εξαιρετικος πρακτορας ,εξυπνος,με τρομερη πειρα και πολυ αποτελεσματικος στο να αντιμετωπιζει επικινδυνους αντιπαλους .

• Like 2
Δημοσ.

Ναι παραδειγματικά τον αναφέρω.

Θεωρητικά πάντα ναι, θα μπορούσε ο Neeson ακόμα και τώρα να ενσαρκώσει τον James Bond, στις τελευταίες του ημέρες πριν τη σύνταξη όμως. Γιατί όπως και να το κάνουμε, καλή η εμπειρία αλλά αν δε μπορεί να τρέξει, να πηδήξει και να γκομενίσει (χωρίς το κορίτσι του Bond να μπορεί υποθετικά να θεωρηθεί κόρη του ή εγγονή του) τότε δεν είναι James Bond. Είναι απλά ένας εξαιρετικος πρακτορας ,εξυπνος,με τρομερη πειρα και πολυ αποτελεσματικος στο να αντιμετωπιζει επικινδυνους αντιπαλους .

Αυτη η τοποθετηση σου ειναι εγκυρη ,εξυπνη και μου αρεσει. Παρολα αυτα ,επειδη προσωπικα ειμαι ατομο που μου αρεσει να σκεφτομαι out of the box, δεν θα θεωρουσα ακυρη εμπνευση μια ταινια που ενας 50αρης(με μακιγιαζ και βλεποντας την πολυ ωραια και πειστικη εμφανιση του Neeson στο Taken που καθε αλλο παρα 60αρη θυμιζει)αν θες οδευοντας προς την συνταξη Bond, τα βαζει με τους ''κακους'' για μια ακομη τελευταια φορα.Και επειδη δεν ειμαι ageist ενας ανδρας γινεται να ειναι γοητευτικος στις γυναικες στα 50 του ακομη και τωρα.Δεν χρειαζεται οι γυναικες της ταινιας να ειναι πιτσιρικες.

Τι λες για αυτη την ιδεα?Την θεωρεις εντελως ανεφαρμοστη, κινηματογραφικα μιλωντας,αν ξεφυγουμε απο τωρινα,συμβολαια και τυπικες αντιληψεις του πως ειναι ο Bond αλλα Χολυγουντ.

Δημοσ.

Αυτη η τοποθετηση σου ειναι εγκυρη ,εξυπνη και μου αρεσει. Παρολα αυτα ,επειδη προσωπικα ειμαι ατομο που μου αρεσει να σκεφτομαι out of the box, δεν θα θεωρουσα ακυρη εμπνευση μια ταινια που ενας 50αρης(με μακιγιαζ και βλεποντας την πολυ ωραια και πειστικη εμφανιση του Neeson στο Taken που καθε αλλο παρα 60αρη θυμιζει)αν θες οδευοντας προς την συνταξη Bond, τα βαζει με τους ''κακους'' για μια ακομη τελευταια φορα

Κακη ιδεα δεν ειναι αλλα να μην καψουμε και την σειρα ομως :P .Γιατι αν οδευει προς την συνταξη ο επομενος τι θα ειναι ? Δεν ειναι και indiana jones να ξεφυτρωσει παππους η εγγονος και να οδευουν ολοιι παρεα προς νεες περιπετειες :-D

Τωρα απο την αλλη μπροστα στον elba ο Λιαμ φανταζει παιδαρελι.

Δημοσ.

Κακη ιδεα δεν ειναι αλλα να μην καψουμε και την σειρα ομως :P .Γιατι αν οδευει προς την συνταξη ο επομενος τι θα ειναι ? Δεν ειναι και indiana jones να ξεφυτρωσει παππους η εγγονος και να οδευουν ολοιι παρεα προς νεες περιπετειες :-D

Τωρα απο την αλλη μπροστα στον elba ο Λιαμ φανταζει παιδαρελι.

Εμενα μου φαινεται παντως ακμαιοτατος ο Liam στο Taken. :-D

Δημοσ.

Mια δυο ταινιουλες τις εχει.Εγω παντως θελω να δω πρωτοκλασσατο ονομα και οχι ανακαλυψη αγνωστου η αποκαλυψη δευτεραντζας

Δημοσ.
Άντε καλά θα σου κάνω τη χάρη. Ας είναι. Για μία ταινία μόνο όμως ok?

Εγω αυτο δεν το δεχομαι! Εχεις γινει μαλθακος τον τελευταιο καιρο...

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ.

Καλος ειναι ο statham αλλα σε πιο βαρβατιλα macho φαση.Νομιζω πως ολοι τον εχουμε συνδεσει να πεταει μαπες στους κακους και μετα να πινει μπυρονια,οχι να τζογαρει κουστουμαρισμενος πινοντας μαρτινακι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...