DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ηδη νοιωθω πολυ καλυτερα που στην ειπα πειστικα. lol εις την δεκάτη. Επίσης, .Δεν ειναι ομως δικαιωμα σου με βαση του κανονες του site να χαρακτηριζεις παραλογες τις αποψεις ενος αλλου μελους επειδη δεν συμφωνεις. Αν η άποψη κάποιου μέλους είναι παράλογη κανείς δε μου απαγορεύει να την θεωρήσω έτσι. Αν εσύ αύριο προτείνεις το Schwarzeneger για James Bond κι εγώ πω ότι είναι παράλογη η άποψη σου θα είμαι ενάντια στους κανόνες του site? lol και πάλι. 1
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 lol εις την δεκάτη. Το εις την δεκατη παει για μαθηματικους ορους. Ουτε ποιοτικο πειραγμα δεν εισαι σε θεση να κανεις.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Το εις την δεκατη παει για μαθηματικους ορους. Think out of the box. lol είς την τρίτη :lol: 1
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αν η άποψη κάποιου μέλους είναι παράλογη κανείς δε μου απαγορεύει να την θεωρήσω έτσι. Αν εσύ αύριο προτείνεις το Schwarzeneger για James Bond κι εγώ πω ότι είναι παράλογη η άποψη σου θα είμαι ενάντια στους κανόνες του site? lol και πάλι. Καταρχην δεν ηταν παραλογη η αποψη μου.Η γνωμη μου ειναι αισθητικης χροιας και εχει σχεση με τον κινηματογραφο.Στην τεχνη δεν υπαρχει παραλογισμος,αλλα θελει μορφωση και επιπεδο να το καταλαβει κανεις αυτο,οπως και οτι δεν εχει νοημα ο χαρακτηρισμος απενταντι σε καποιον που διαφωνεις καθετα σε ενα καλλιτεχνικο θεμα. Απλα λες ''εγω διαφωνω για τους ταδε λογους''.Σαφως και αυτο εχεις δικαιωμα να το κανεις ,αλλα μεχρι εκει.Ουτε εγω εγραψα χοντραδες τυπου ο Σβαρτζενεγκερ για James Bond οποτε προσαρμοσε την επιχειρηματολογια σου στα πραγματικα γραφομενα. Σε τετοιου ειδους θεματα η μορφωση και η ευγενεια,οταν τα εχει καποιος αυτα και δεν ειναι νηματικος καφρος,επιβαλουν με ωραιο τροπο να πεις που διαφοροποιησαι και τιποτε αλλο περα απο αυτο.Το να επιμενεις να βγαλεις καποιον εκτος πραγματικοτητας και γενικα εκτος,επειδη δεν συγχρωτιζεται μαζι σου,περα απο ελλειψη παιδειας και διαλεκτικοτητας δειχνει οτι αισθανεσαι ωραια μονο οταν φαινεται οτι εσυ εχεις δικιο.Αλλωστε και οποιος διαβασει θα το διαπιστωσει εγω δεν χαρακτηρισα ασχημα τις αποψεις κανενος αλλου στο ποιος του αρεσει να υποδυθει τον ρολο του Bond.Εσυ ξεκινησες μαζι με τον φιλο σου τον Φωτη τις προσωπικες ειρωνιες και τις αντιπαραθεσεις και εγω σου απαντησα και θα συνεχισω να σου απαντω αν επιμενεις,γιατι ειναι δικαιωμα μου να απαντησω σε ατομα με προβληματα διαλεκτικα που προσβαλουν γραφοντας ανοησιες ενω νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καταρχην δεν ηταν παραλογη η αποψη μου.Η γνωμη μου ειναι αισθητικης χροιας και εχει σχεση με τον κινηματογραφο.Στην τεχνη δεν υπαρχει παραλογισμος,αλλα θελει μορφωση και επιπεδο να το καταλαβει κανεις αυτο,οπως και οτι δεν εχει νοημα ο χαρακτηρισμος απενταντι σε καποιον που διαφωνεις καθετα σε ενα καλλιτεχνικο θεμα. Απλα λες ''εγω διαφωνω για τους ταδε λογους''.Σαφως και αυτο εχεις δικαιωμα να το κανεις ,αλλα μεχρι εκει.Ουτε εγω εγραψα χοντραδες τυπου ο Σβαρτζενεγκερ για James Bond οποτε προσαρμοσε την επιχειρηματολογια σου στα πραγματικα γραφομενα. Σε τετοιου ειδους θεματα η μορφωση και η ευγενεια,οταν τα εχει καποιος αυτα και δεν ειναι νηματικος καφρος,επιβαλουν με ωραιο τροπο να πεις που διαφοροποιησαι και τιποτε αλλο περα απο αυτο.Το να επιμενεις να βγαλεις καποιον εκτος πραγματικοτητας και γενικα εκτος,επειδη δεν συγχρωτιζεται μαζι σου,περα απο ελλειψη παιδειας και διαλεκτικοτητας δειχνει οτι αισθανεσαι ωραια μονο οταν φαινεται οτι εσυ εχεις δικιο.Αλλωστε και οποιος διαβασει θα το διαπιστωσει εγω δεν χαρακτηρισα ασχημα τις αποψεις κανενος αλλου στο ποιος του αρεσει να υποδυθει τον ρολο του Bond.Εσυ ξεκινησες μαζι με τον φιλο σου τον Φωτη τις προσωπικες ειρωνιες και τις αντιπαραθεσεις και εγω σου απαντησα και θα συνεχισω να σου απαντω αν επιμενεις,γιατι ειναι δικαιωμα μου να απαντησω σε ατομα με προβληματα διαλεκτικα που προσβαλουν γραφοντας ανοησιες ενω νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι. 1. Ο ηλικιακός περιορισμός είναι μια χαρά επιχείρημα και εκεί βάσισα το ότι η άποψη σου είναι εκτός πραγματικότητας. Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω αυτό. Αν βρήκες προσβλητικό κάποιο σχόλιο ή αν νιώθεις τραμπουκισμένος από χρυσαυγίτες κάνε report και αν όντως ισχύει αυτό θα βρεις το δίκιο σου. 2. ο Φώτης δεν είναι φίλος μου (απλά του έχω τάξει ένα ευρώ γα κάθε like που μου κάνει). 2
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καταρχην δεν ηταν παραλογη η αποψη μου.Η γνωμη μου ειναι αισθητικης χροιας και εχει σχεση με τον κινηματογραφο.Στην τεχνη δεν υπαρχει παραλογισμος,αλλα θελει μορφωση και επιπεδο να το καταλαβει κανεις αυτο,οπως και οτι δεν εχει νοημα ο χαρακτηρισμος απενταντι σε καποιον που διαφωνεις καθετα σε ενα καλλιτεχνικο θεμα. Απλα λες ''εγω διαφωνω για τους ταδε λογους''.Σαφως και αυτο εχεις δικαιωμα να το κανεις ,αλλα μεχρι εκει.Ουτε εγω εγραψα χοντραδες τυπου ο Σβαρτζενεγκερ για James Bond οποτε προσαρμοσε την επιχειρηματολογια σου στα πραγματικα γραφομενα. Σε τετοιου ειδους θεματα η μορφωση και η ευγενεια,οταν τα εχει καποιος αυτα και δεν ειναι νηματικος καφρος,επιβαλουν με ωραιο τροπο να πεις που διαφοροποιησαι και τιποτε αλλο περα απο αυτο.Το να επιμενεις να βγαλεις καποιον εκτος πραγματικοτητας και γενικα εκτος,επειδη δεν συγχρωτιζεται μαζι σου,περα απο ελλειψη παιδειας και διαλεκτικοτητας δειχνει οτι αισθανεσαι ωραια μονο οταν φαινεται οτι εσυ εχεις δικιο.Αλλωστε και οποιος διαβασει θα το διαπιστωσει εγω δεν χαρακτηρισα ασχημα τις αποψεις κανενος αλλου στο ποιος του αρεσει να υποδυθει τον ρολο του Bond.Εσυ ξεκινησες μαζι με τον φιλο σου τον Φωτη τις προσωπικες ειρωνιες και τις αντιπαραθεσεις και εγω σου απαντησα και θα συνεχισω να σου απαντω αν επιμενεις,γιατι ειναι δικαιωμα μου να απαντησω σε ατομα με προβληματα διαλεκτικα που προσβαλουν γραφοντας ανοησιες ενω νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι. Καταρχην να πουμε πως ο DOP δεν ειναι φιλος μου ,για την ακριβεια τον μισω και διαφωνω εκ προοιμιου με οτι και να πει.Επισης εξακολουθω να θεωρω την αποψη σου παραλογη . Υ.Γ Ευτυχως που δεν χαρακτηριζεις ατομα . 1
DimAslan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο Craig... Είναι πράκτορας ρε παιδί μου... όχι φλούφλης... Για τον ρόλο... Paul Bettany θα μπορούσε και (αστεία) ο Eddie Izzard που είναι λίγο μεγάλος αλλά έχει προϊστορία με τον Bond..
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 1. Ο ηλικιακός περιορισμός είναι μια χαρά επιχείρημα και εκεί βάσισα το ότι η άποψη σου είναι εκτός πραγματικότητας. Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω αυτό. Αν βρήκες προσβλητικό κάποιο σχόλιο ή αν νιώθεις τραμπουκισμένος από χρυσαυγίτες κάνε report και αν όντως ισχύει αυτό θα βρεις το δίκιο σου. 2. ο Φώτης δεν είναι φίλος μου (απλά του έχω τάξει ένα ευρώ γα κάθε like που μου κάνει). Ακομη δεν εχεις καταλαβει οτι εγω εθεσα το θεμα σε θεωρητικη ,καλιτεχνικη βαση.Ποιος θα μου αρεσε να επαιζε.Οποιος καλοπιστα διαβασει τις αποψεις μου θα το αντιληφθει ευκολα.Το οτι υποκρινεσαι οτι δεν το καταλαβες δειχνει την ποιοτητα σου σαν συζητητης. Καταρχην να πουμε πως ο DOP δεν ειναι φιλος μου ,για την ακριβεια τον μισω και διαφωνω εκ προοιμιου με οτι και να πει.Επισης εξακολουθω να θεωρω την αποψη σου παραλογη . Υ.Γ Ευτυχως που δεν χαρακτηριζεις ατομα . Αυτα δεν ειναι χαρακτηρισμοι ειναι διαπιστωσεις με βαση πως φερθηκατε εσυ και ο οργανοπαικτης(οπως ειναι το username του, πολυ apt btw). Σοβαρα τωρα,οταν καποιος ειναι προσβλητικος και κανει χαρακτηρισμους θα τους επιστρεψω και εγω.Σε κανενα ευγενες μελος που αντιμετωπιζει τις αποψεις μου σε σεβασμο,ασχετα αν συμφωνει η διαφωνει δεν εχω γραψει ασχημα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Όχι εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμα το ότι βρίσκω παράλογο το γεγονός οτι θα σου άρεσε να παίξει τον James Bond ένας 60αρης (το οποίο έκανε και ο Connery στο Never Say Never Again και έγινε περίγελος). Το ότι συνεχίζεις να βγάζεις το κριτήριο της ηλικία εκτός της θεωριτικής βάσης (πάνω στην οποία θέτεις το θέμα) δείχνει ότι είσαι εκτός πραγματικότητας. 2
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο Craig... Είναι πράκτορας ρε παιδί μου... όχι φλούφλης... Για τον ρόλο... Paul Bettany θα μπορούσε και (αστεία) ο Eddie Izzard που είναι λίγο μεγάλος αλλά έχει προϊστορία με τον Bond.. Ο Paul μου αρεσει πολυ σαν ηθοποιος,αλλα φυσιογνωμικα εχει ενα pure look ,πιο συναισθηματικο νομιζω.Ο δευτερος ηθοποιος θυμιζει πολυ intellectual,επιστημονα η φιλοσοφο. Όχι εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμα το ότι βρίσκω παράλογο το ότι θα σου άρεσε να παίξει τον James Bond ένας 60αρης (το οποίο έκανε και ο Connery στο Never Say Never Again και έγινε περίγελος). Το ότι συνεχίζεις να βγάζεις το κριτήριο της ηλικία εκτός της θεωριτικής βάσης (πάνω στην οποία θέτεις το θέμα) δείχνει ότι είσαι εκτός πραγματικότητας. Τελικα δυσκολευεσαι να αντιληφθεις και τα πιο βασικα. Δεν ειπα να παιξει τωρα τον ρολο σωνει και καλα,ειπα θα μου αρεσε.Λαβε τον κοπο και πηγαινε να διαβασεις το πρωτο ποστ που σου απαντησα στην αρχη της εντονης διαφωνιας μας και ξανασκεψου τι θα συνεχισεις να γραφεις γιατι εκτιθεσαι πλεον και καταντα λυπηρο αντι διασκεδαστικο που ηταν μεχρι τωρα.(Εννατη σελιδα,top post.)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Τελικα δυσκολευεσαι να αντιληφθεις και τα πιο βασικα. Δεν ειπα να παιξει τωρα τον ρολο σωνει και καλα,ειπα θα μου αρεσε.Λαβε τον κοπο και πηγαινε να διαβασεις το πρωτο ποστ που σου απαντησα στην αρχη της εντονης διαφωνιας μας και ξανασκεψου τι θα συνεχισεις να γραφεις γιατι εκτιθεσαι πλεον και καταντα λυπηρο αντι διασκεδαστικο που ηταν μεχρι τωρα.(Εννατη σελιδα,top post.) Το thread έχει τίτλο "ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος James Bond". Εσύ στο περιβόητο ποστ έγραψες ότι θα σου άρεσε να είναι είναι ο Νeeson. Τώρα. Όχι πριν από 20 χρόνια. Άρα μάλλον εσύ κάπου το έχασες στη πορεία το θεματάκι Επίσης, αναφέρεις ότι δε σε ενδιαφέρει ηλικιακά ποιος μπορεί να τον υποδυθεί. Όπότε διάλεξε, ή off topic είσαι (γιατί εδώ μιλάμε για τον επόμενο bond) ή εκτός πραγματικότητας (δε μπορείς να αγνοείς τον παράγοντα ηλικία). 1
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Το thread έχει τίτλο "ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος James Bond". Εσύ στο περιβόητο ποστ έγραψες ότι θα σου άρεσε να είναι είναι ο Νeeson. Τώρα. Όχι πριν από 20 χρόνια. Άρα μάλλον εσύ κάπου το έχασες στη πορεία το θεματάκι Για να γινει πιο καλοπιστη και φιλικη συζητηση λοιπον, αν το παρουμε απο γραμματικη και φιλοσοφικη αποψη νομιζω το εξης.Θεωρητικα καποιος μπορει να θεσει την εμφαση στο θελατε του τιτλου του νηματος,διαφοροποιουμενος απο την πρακτικη πλευρα του θεματος,προσεγγιζοντας την καλιτεχνικη και προβαλλοντας εναν ηθοποιο που του αρεσει σαν ταιριαστος για αυτον τον ρολο.Σε αυτο συμφωνησες και εσυ οτι αν ηταν νεωτερος θα ηταν οντως πολυ καταλληλος.Ειδες μετα οτι συμφωνησα μαζι σου οτι υπαρχουν πρακτικες δυσκολιες στην πρωτη μου απαντηση σε σενα. Επισης λογικο ειναι να δωσει καποιος την εμφαση στο επομενος οπως την εθεσες εσυ και να αναφερει τωρινους νεοτερους ηθοποιους.Καμμια αντιρρηση ,αλλα το ενα δεν αποκλειει το αλλο.Καλιτεχνικη κουβεντα κανουμε για τον κινηματογραφο δεν ψηφιζουμε κανενα νομοσχεδιο. Ας πουμε εμενα δεν μου αρεσει κανενας απο τους συγχρονους γνωστους ηθοποιους σχετικα μικροτερης ηλικιας.Μερικοι πλησιαζουν καπως αλλα δεν με πειθει απολυτα κανενας προς το παρον.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Για να γινει πιο καλοπιστη και φιλικη συζητηση λοιπον, αν το παρουμε απο γραμματικη και φιλοσοφικη αποψη νομιζω το εξης.Θεωρητικα καποιος μπορει να θεσει την εμφαση στο θελατε του τιτλου του νηματος,διαφοροποιουμενος απο την πρακτικη πλευρα του θεματος,προσεγγιζοντας την καλιτεχνικη και προβαλλοντας εναν ηθοποιο που του αρεσει σαν ταιριαστος για αυτον τον ρολο. Θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει αυτό αλλά θα είχαμε δύο τινά. Ένα, θα βγαίναμε εκτός τόπικ μη σεβούμενοι αυτόν που όρισε ετσι το thread που πιθανώς κάποιο λόγο θα είχε για να το κάνει. Δύο, θα πλατιάζαμε όσο δε πάει καθώς πλέον ακόμα και ο Cary Grant θα μπορούσε να μπει στη συζήτηση σαν υποψήφιος. 2
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει αυτό αλλά θα είχαμε δύο τινά. Ένα, θα βγαίναμε εκτός τόπικ μη σεβούμενοι αυτόν που όρισε ετσι το thread που πιθανώς κάποιο λόγο θα είχε για να το κάνει. Δύο, θα πλατιάζαμε όσο δε πάει καθώς πλέον ακόμα και ο Cary Grant θα μπορούσε να μπει στη συζήτηση σαν υποψήφιος. Παλι διαφωνουμε γιατι οπως το εχει διατυπωσει ο topic starter και ασχετα με το τι ακριβως ειχε στο μυαλο του οταν το ξεκινησε,δεν ειναι λαθος η προσεγγιση ποιος θα ηθελα ,η ποιος θα μου αρεσε,εδικα οταν δεν εγραψα για ηθοποιους ποϋ εχουν πεθανει εδω και 100 χρονια αλλα τωρινους που παιζουν πολυ επιτυχημενα σε action films τυπου James Bond. Ειδικα οταν εχω γραψει αυτο: Ακριβως για αυτο τον λογο τονισα με bold στο post μου οτι εστιαζω στο μερος του θεματος ποιος θα θελατε,οχι ποιος ειναι εφικτο τωρα,για λογους ηλικιας και για ληξεις συμβολαιων.Αρα ουσιαστικα συμφωνουμε. Αρα απλα εχουμε διαφορετικη αντιληψη του θεματος του νηματος και θα συνεχισουμε να εχουμε. We have to agree to disagree.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Παλι διαφωνουμε γιατι οπως το εχει διατυπωσει ο topic starter και ασχετα με το τι ακριβως ειχε στο μυαλο του οταν το ξεκινησε,δεν ειναι λαθος η προσεγγιση ποιος θα ηθελα ,η ποιος θα μου αρεσε,εδικα οταν δεν εγραψα για ηθοποιους ποϋ εχουν πεθανει εδω και 100 χρονια αλλα τωρινους που παιζουν πολυ επιτυχημενα σε action films τυπου James Bond. Κοίτα, ή το ένα ή το άλλο. Διάλεξε. Αν μιλήσεις εντελώς θεωρητικά για το ποιος θα ήθελες να είναι James Bond αγνοώντας πρακτικά ζητήματα (όπως του πως είναι σήμερα ο ηθοποιός, τι ηλικία έχει κτλ) τότε κάλλιστα μπορείς να συζητήσεις και για ηθοποιούς που έχουν πεθάνει αλλά θα σου φαίνονταν ταιριαστοί στο ρόλο. Σε αυτή τη συζήτηση χωράει τόσο ο Neeson όσο και ο Grant. Αν τώρα δεν αγνοήσεις τα πρακτικά ζητήματα που ανέφερα τότε στη συζήτηση δε χωράει κανείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα