xreokopia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Και μια αλλη ερωτηση τωρα που σε βρηκα, περασα κανονικα τη γλωσσα αλλα οταν γραφω ελληηνικα στον ie μου βγαζει κινεζικα ±ΏΏ Δ· ΐΏ»· µΑΗΏΌ±Ή Το παραπανω υποτιθεται οτι λεει "απο τη πολη ερχομαι".
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 περασα κανονικα τη γλωσσα Οταν λες "περασα", τι εννοεις? Eκανες εγκατασταση το ελληνικο πακετο σε αγγλικα Windows ή οτι εβαλες τα ελληνικα στο Region and Language του Control Panel? Κανε ενα κοπο να ανοιξεις ενα νεο thread μια και δεν εχει σχεση με το παρον, διευκρινιζοντας και το συγκεκριμενο που σε ρωτησα.
xreokopia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εβαλα κανονικα(κανονικοτατα) την ελληνικη γλωσσα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εβαλα κανονικα(κανονικοτατα) την ελληνικη γλωσσα. Eκανες εγκατασταση το ελληνικο πακετο σε αγγλικα Windows ή οτι εβαλες τα ελληνικα στο Region and Language του Control Panel? Κανε ενα κοπο να ανοιξεις ενα νεο thread μια και δεν εχει σχεση με το παρον, διευκρινιζοντας και το συγκεκριμενο που σε ρωτησα.
xreokopia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν το "κανονικοτατα" δε σε καλυπτει μπορω να σου πω οτι εκανα ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις που εχω στο αλλο pc μου, στο οποιο δουλευει κανονικα η ελληνικη γλωσσα. Εχω ελληνικα στα εγγραφα κειμενου ή στον mozilla. Δεν εχω στον ie. Yπαρχει καποια σχετικη ρυθμιση του ie?
xreokopia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 H γλωσσα τακτοποιηθηκε με μια απλη επαναφορα του ie στις αρχικες του ρυθμισεις... Νεα ερωτηση τωρα. Ειναι δυνατον να ρυθμιστουν τα περιεχομενα των dvd να φαινονται σε οτιδηποτε αλλο πλην των default που ειναι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) H γλωσσα τακτοποιηθηκε με μια απλη επαναφορα του ie στις αρχικες του ρυθμισεις... Ριξε μια ματια στις ειδοποιησεις που πιθανον σου ηρθαν. http://www.insomnia....ndows-7-και-ie/ Νεα ερωτηση τωρα.Ειναι δυνατον να ρυθμιστουν τα περιεχομενα των dvd να φαινονται σε οτιδηποτε αλλο πλην των default που ειναι? Για μια ακομα φορα, το παρον thread δεν ειναι για γενικο troubleshooting των Windows, κανε ενα κοπο να φτιαξεις ενα νεο thread για το εκαστοτε προβλημα. (thread split) Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2012 από Gi0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα