Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν παιδακι και εγω ειπα να βαλω τα 8 που ηθελα πως και πως να τα δοκιμασω (σιγουρα θα πεταχτει ο lexmark) :P πολυ ωραια τα βρισκω και προς το παρον γρηγορα και αποδοτικα...αλλα εχω ενα μικρο προβληματακι..δεν ξερω τι κολλημα εχω αλλα θελω παντα να ειμαι με τον κανονικο administrator...οποτε εδωσα εντολη net user administrator /active:yes, ενεργοποιηθηκε εκανα επανεκιννηση και πατησα να μπω με αυτον τον λογαριασμο εβγαλε κλασσικα οτι περιμενετε μεχρι να ολοκληρωθει και τετοια..και οταν ολοκληρωθηκε εβγαλε απλα μια μαυρη οθονη..περιμενα περιμενα τιποτα...πατησα ctrl-alt-del και μου εβγαλε την οθονη που λεει αποδυνδεση. διεργασιες κτλ κτλ κτλ...αρα ενεργοποιηθηκε..αλλα δεν με εβγαλε στο metro gui οπως εκανε στην αρχη με τον αρχικο λογαριασμο..τι παιζει?

Δημοσ.

Κατα την εγκατασταση των windows σου λεει να καταχωρησεις το email σου απο κει και περα εισαι administrator δεν εισαι περιορισμενος χρηστης οποτε τι ηθελες να κανεις ολοκληρη ιστορια ; Εγω εσβησα το μαιλ μου και αφησα μονο το ονομα μου πηγα στις ρυθμησεις υπολογιστη --> χρηστες --> αλλαγη σε τοπικο λογαριασμο και ολα οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...