hurin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Παλεύω από το πρωί να βγάλω άκρη πως να συνδέσω ασύρματα το thomson με το usr. Έχω το thomson σαν κεντρικό modem-router πάνω στη πρίζα, και το usr σε άλλο δωμάτιο για να δώσει internet σε tv+dreambox. Βλέπω επιλογή στο usr για AP ή bridge, αλλά δεν ξέρω τί ρυθμίσεις χρειάζονται.
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Παλεύω από το πρωί να βγάλω άκρη πως να συνδέσω ασύρματα το thomson με το usr. Έχω το thomson σαν κεντρικό modem-router πάνω στη πρίζα, και το usr σε άλλο δωμάτιο για να δώσει internet σε tv+dreambox. Βλέπω επιλογή στο usr για AP ή bridge, αλλά δεν ξέρω τί ρυθμίσεις χρειάζονται. αν εννοεις να παρει το ενα ασυρματα απο το αλλο ξεχνας και το ap και το bridge.αυτα ειναι πανω στο κομματι του Modem οχι του ρουτερ.το μονο που μπορεις να κανεις και κανεις δεν εγγυαται οτι θα πετυχει ειναι να κανεις wds αναμεσα στα 2 router.δεν ξερω αν το Usr εχει επιλογη για wds.επισης το Thomson παιζει wds μονο με wep. αλλα λογικα οπως το σκεφταομαι το ap η bridge που λες εσυ ειναι εκει που ειναι το pppoe/pppoa κτλ .το bridge των adsl routers δεν ειναι το ιδιο με το bridge(wireless bridge) τον ασυρματων ρουτερ.εκτος αν εχεις κανει κατι αλλο και δεν καταλαβα εγω..
hurin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 αν εννοεις να παρει το ενα ασυρματα απο το αλλο ξεχνας και το ap και το bridge.αυτα ειναι πανω στο κομματι του Modem οχι του ρουτερ.το μονο που μπορεις να κανεις και κανεις δεν εγγυαται οτι θα πετυχει ειναι να κανεις wds αναμεσα στα 2 router.δεν ξερω αν το Usr εχει επιλογη για wds.επισης το Thomson παιζει wds μονο με wep. αλλα λογικα οπως το σκεφταομαι το ap η bridge που λες εσυ ειναι εκει που ειναι το pppoe/pppoa κτλ .το bridge των adsl routers δεν ειναι το ιδιο με το bridge(wireless bridge) τον ασυρματων ρουτερ.εκτος αν εχεις κανει κατι αλλο και δεν καταλαβα εγω.. Δεν κατάφερα να κάνω κάτι, 99% είναι καμμένο το wireless του 9106.
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μονο wds αμα μπορεσεις.τα περισσοτερα adsl router wds εχουν μονο και ειναι ιστορια για να παιξει σε διαφορετικα ρουτερ κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα