nfeel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Άν έχεις την πεποίθηση ότι τα post σου χαρακτηρίζονται από εμβριθή και δυσνόητα μηνύματα,που λόγο του βάθους τους,αδυνατεί ο μέσος χρήστης να κατανοήσει ...χαμήλωσε τη μυτούλα σου λιγάκι. “Arrogance diminishes wisdom” Επί της ουσίας τώρα,έχει δικαίωμα ο κάθε ένας να εκφράζεται ΟΠΩΣ γουστάρει,εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να μειώνεις τα σχόλια των άλλων.Όπως ο κόσμος έχει αγαπημένα χρώματα,ομάδες,κινητά τηλέφωνα,ομάδες του μπάσκετ,αγαπημένους browsers και σειρά άλλων πραγμάτων,έτσι έχει κ προτιμήσεις σε εταιρίες κ πολιτικές εταιριών. Εσένα τον παριζιάνο με το επίπεδο,τα γαλλικά και το πιάνο,που σιχαίνεσαι τις εκφάνσεις των λαικών μαζών (όπως είναι ο οπαδισμός), ΠΟΥ ακριβώς σε κόφτει κ ιδρώνεις τόσο πολύ? Χαρήκαμε με την καμπάνα της Apple και το εξωτερικεύουμε.Και όσο τσινάνε τα fanboys,άλλο τόσο γουστάρουμε ... Διπλή απόλαυση!!!
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εσένα τον παριζιάνο με το επίπεδο,τα γαλλικά και το πιάνο,που σιχαίνεσαι τις εκφάνσεις των λαικών μαζών (όπως είναι ο οπαδισμός), ΠΟΥ ακριβώς σε κόφτει κ ιδρώνεις τόσο πολύ? Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Ο χριστός κι παναγία...!!! Ισα ίσα, είμαι πολύ ποδοσφαιρο/μπασκετόφιλος, με συνδρομή στα αθλητικά της Νόβα και καμμένος στο Football Manager. Κάτι διάβασες λάθος μάλλον. Στα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω άλλο, δεν έχει νόημα πλέον. Τέλος απο εμένα.
GothmogGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεν είμαι υποχρεωμένος να σχολιάζω κάθε θέμα. Αυτό έτυχε να δω σήμερα, μου την βίδωσε να πω τη γνώμη μου. Όπως επίσης το ότι δεν κατακρίνω ανώριμες οπαδικές συμπεριφορές σε όλα τα threads του insomnia δε σημαίνει ότι "το κάνω εσκεμμένα όταν ένα θέμα είναι υπέρ της Apple". Το ότι ένας ανθρωπος με avatar ενα mac mini, "έτυχε" να πέσει σε ένα απο τα ελαχιστα θέματα κατα της Apple στο insomnia .. και "τυχαία " του την βίδωσε να ποστάρει σε αυτό το σπάνιο για το Insomnia θέμα καθε άλλο παρά "τυχαίο" θα το έλεγα!! 2
kamui Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ικανοποίηση για τι πράγμα? Για το "in your face, Apple"? Τι είστε, 15-χρονα? Όταν θα καταλάβεις ότι η έννοια της πατέντας και ο πόλεμος για τις πατέντες είναι για 15-χρονα έλα σχολίασε μας φιλαράκι. Άλλο να προστατεύω με πνευματικά δικαιώματα μία ανακάλυψη κάτι καινοτόμο και άλλο να πατεντάρω ότι ο ήλιος είναι στρόγγυλος. Και ναι Apple in your face. Γιατί το έχω ξαναπεί αν είχα τα λεφτά μάλλον θα είχα iphone δεν έχω κάνα κόλλημα,η συσκευή μαμάει. Οι μακάκες όμως από πίσω από τη συσκευή πρέπει να καταλάβουν πως οι στρογγυλεμένες γωνίες και τα τετράγωνα εικονίδια δεν είναι κανενός! Δεν τους ανήκουν τα πάντα. Μόνο τα 15χρονα σκέφτονται έτσι και μερικοί σαν εσένα....(εεε δεν άντεξα να μας αποκαλείς 15 χρονα). Αν είναι μάγκες ας βγάλουν κάτι καινοτόμο και όχι να μου βάζουν κάμερα στο tablet μετά από 2 χρόνια και τα το παίζουν και αλάνια. Εσύ τι κόφτεσαι με το τι χαιρόμαστε και τι όχι? Χάνεις κάτι και κατευθείαν τραμπουκίζεσαι και αποκαλείς τους πάντες εδώ 15χρονα. Άντε γειααααα. Βρε άνθρωπέ μου, από που προκύπτει δυσαρέσκεια, προς μια εταιρεία - π.χ. Apple, από άτομα/χρήστες που ουδέποτε έχουν αγοράσει προϊόν απ' αυτήν? Απο που? :wacko: Το να κρίνουμε την πολιτική μίας εταιρείας χρειάζεται κριτική σκέψη και όχι την αγορά κάποιου προϊόντος. Ευτυχώς έχουμε κριτική σκέψη δεν είμαστε 15χρονα. Ακόμη δεν κατάλαβες πως έχουμε δυσαρέσκεια με την εταιρεία και όχι με τα προϊόντα της? Καλά μεγάλο FAIL το παραπάνω που είπες. Είμαι τόσο fanboy που ενώ χρησιμοποιούσα για χρόνια Windows, έψαξα, δοκίμασα, και πέρασα σε Mac. Που ενώ είμαι χρήστης iPhone, έχω και 2 τηλέφωνα Android. Που, ενώ το iOS μου αρέσει και με καλύπτει, το πρώτο μου τάμπλετ (το περιμένω σε κανα 2 βδομάδες) θα είναι Android. Που, ενώ είμαι ευχαριστημένος ως Apple χρήστης, γράφω (ως developer) εφαρμογές για Android!!!! Πρέπει να είσαι πολυ καλός στο να ψυχολογείς ανθρώπους εσύ, φαίνεται αυτό. Τι να κάνουμε ρε φίλε κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουμε τα λεφτά να έχουμε 3 κινητά, 16 tablet και 23 laptop. Μπράβο σε σένα...πες και στην αγαπημένη σου εταιρεία αν γίνεται να μη χρεώνει 700+ ευρώ για ένα κινητό ώστε να πέσουν οι τιμές και όλων των υπόλοιπον. Όταν είναι να βγάλεις φράγκα την εφαρμογή σου και στο microsoft store θα τη βάλεις, τι μας το λες ότι βάζεις apps στο Play store. Μπράβο να τα χαίρεσαι τα apps σου και να μακάρι πουλήσεις. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2012 από kamui
NOTIOS1981 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Άστο, δεν το' χεις το θέμα, μην ασχολείσαι. Αν το resize σου φαίνεται το ίδιο με το zoom, έχεις βασικό πρόβλημα αντίληψης. Λάθος βιασύνης, καθαρά. Αν είχες παραθέσει ολόκληρο το μήνυμα (και όχι κόψε-ράψε) θα έβλεπες ότι ξαναγράφω την λέξη σωστά. Σκοπιμότητα επιπέδου fanboy-σμου (και όχι fanboisμου)? Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι. Δεν είμαι εγώ αυτός που λέει σε κάθε θέμα στο insomnia "πάρ' τα μωρή Χ εταιρεία". Ίσα ίσα, για το αντίθετο φωνάζω τόση ώρα, αλλά φαίνεται πως απλώς επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το χαμηλό επίπεδο των χρηστών του insomnia, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν δύο διακριτά πράγματα και δεν μπορουν να κάνουν μια λογική σκέψη. Κακώς ασχολήθηκα, κάθε φορά που το κάνω βλέπω ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής με τους περισσότερους. Είμαι τόσο fanboy που ενώ χρησιμοποιούσα για χρόνια Windows, έψαξα, δοκίμασα, και πέρασα σε Mac. Που ενώ είμαι χρήστης iPhone, έχω και 2 τηλέφωνα Android. Που, ενώ το iOS μου αρέσει και με καλύπτει, το πρώτο μου τάμπλετ (το περιμένω σε κανα 2 βδομάδες) θα είναι Android. Που, ενώ είμαι ευχαριστημένος ως Apple χρήστης, γράφω (ως developer) εφαρμογές για Android!!!! Πρέπει να είσαι πολυ καλός στο να ψυχολογείς ανθρώπους εσύ, φαίνεται αυτό. Ασε φιλε προβλημα αντιληψης εχεις εσυ. Και αυτο που αποκαλεις Zoom στην ουσια ειναι resize κατα την ευρυτερη ενοια. Απλα απαντα μου στο εξης. Εσυ τι θα εβαζες να κανει αυτη η κινηση των 2 δακτυλων σε μια φωτογραφια;;;; Το να παιζεις με τις λεξεις ειναι αστειο. επισης περα απο το βιντεο διαβασε και το αρθρο. Στο βιντεο απλα κανει demonstration features του multitouch.
slammingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Όταν θα καταλάβεις ότι η έννοια της πατέντας και ο πόλεμος για τις πατέντες είναι για 15-χρονα έλα σχολίασε μας φιλαράκι. Άλλο να προστατεύω με πνευματικά δικαιώματα μία ανακάλυψη κάτι καινοτόμο και άλλο να πατεντάρω ότι ο ήλιος είναι στρόγγυλος. μαλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι...οταν μιλας μονο για στρογγυλεμένες γονίες και όχι για design, μου φαινεται πως κατι δεν κατάλαβες..... Εσύ ξέρεις την έννοια της πατέντας; ασχολείσαι δηλαδή επαγγελματικά; Μάλιστα...Στην Ελλάδα μεχρι και ο ταξιτζής θα πει στο γιατρό οτι δεν κάνει καλα την δουλειά του...
norms Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δεν τους χάλασε. Άλλωστε ο Jobs το είχε πει ξεκάθαρα. Good artists copy great artists steal. Φάε τώρα ενα καλό πρόστιμο μεγάλε artist... 1
kirileman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δεν τους χάλασε που είναι στην κορυφή του Ολύμπου και δε ξέρουν τί να κάνουν τα λεφτά τους. Δεν κοιμούνται που ο δύσμοιρος AppleHater13 τους τη λέει σε ένα ελληνικό φόρουμ. Κατά τα άλλα... http://9to5mac.com/2012/11/09/apple-donates-2-5-million-to-hurricane-sandy-relief/ 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αχχαχααχχα καλο ,αστους το κομπλεξ του καθενος ειναι απυθμενο, τι για πολυεθνικες ¨κακες¨ακουσαμε ,τι για διαβολικα μαρκετινγκ,οικονομικες θεωριες για παιδακια του δημοτικου,ελεος μια εταιρεια ειναι οπως ολες που εχει σκοπο το κερδος. Απλα ετυχε να ειναι νουμερο 1 αυτη την στιγμη δεν ειναι κακο ,οι καταναλωτες την εφεραν σε αυτη την θεση και προφανως το αξιζει. Οσον αφορα τα σμαρτφον-κινητα υπαρχουν 2 μονο κατηγοριες αυτη την στιγμη στην αγορα τα iphone και οι κλωνοι ,ο καθενας διαλεγει οτι του αρεσει τοσο απλα, ολα τα αλλα ειναι ανευ σημασιας. Τι πανηγυριζεται αν χανει -κερδιζει μια δικαστικη μαχη ουτε εσεις να τα περνατε τα λεφτα .
Giwrgos Plm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Κάτι δεν μου κολλάει καθόλου εδώ και μην κολλάμε μόνο στο πρόστιμο της apple αλλά ας δούμε και τα υπόλοιπα VirnetX εναντίον microsoft , apple , cisco και avaya !!!
ipduh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Κάτι δεν μου κολλάει καθόλου εδώ και μην κολλάμε μόνο στο πρόστιμο της apple αλλά ας δούμε και τα υπόλοιπα VirnetX εναντίον microsoft , apple , cisco και avaya !!! όντως οι περισσότερες μεγάλες αμερικάνικες εταιρείες είναι patent trolls ... απλώς μερικές είναι καλύτερα τρολς απο άλλες
kostas_dr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ωραία ιδέα για νέα legal τηλεοπτική σειρά!
Giwrgos Plm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ωραία ιδέα για νέα legal τηλεοπτική σειρά! Το έψησα hahaahahahahah :P !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα