kamui Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ουφ μετά τα άσχημα νέα ψήφισης των μέτρων...να και ένα καλό νέο. Έτσι έπρεπε, δεν τους χάλασε που τους ήρθε Boomerang ο πόλεμος με τις πατέντες. Τώρα να ρέει το χρήμα που κέρδισαν από την Samsung με τα ίδια κόλπα. 1
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Η ικανοποίηση που δείχουν ορισμένοι από δικαστικές ήττες μιας εταιρείας από κάποια άλλη δείχνει ανωριμότητα. Δηλαδή για τι ακριβώς χαίρεστε? "Καιρός να δει την γλύκα" λέει ο ένας, "σφαλιάρα από δω, σφαλιάρα από κει" λέει ο άλλος κλπ. Για τι ακριβώς χαίρεστε, μπορείτε να μου πείτε? Ποδοσφαιρικό ματς νομίζετε ότι βλέπετε και ζητοκραυγάζετε? 1
Dreamcatcher Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλά μην χαίρεστε και πολύ... Νέες μηνύσεις ερχονται ... http://gizmodo.com/5...nered-rectangle
gio@ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 μαρεσε οταν ο steve jobs λεγε εννοειται θα αντιγραψουμε οτι πιο γαματο υπαρχει και μετα απο λιγο θα σας μπιπ κλεφτες χαχαχαχχα
mikegad Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Η ικανοποίηση που δείχουν ορισμένοι από δικαστικές ήττες μιας εταιρείας από κάποια άλλη δείχνει ανωριμότητα. Δηλαδή για τι ακριβώς χαίρεστε? "Καιρός να δει την γλύκα" λέει ο ένας, "σφαλιάρα από δω, σφαλιάρα από κει" λέει ο άλλος κλπ. Για τι ακριβώς χαίρεστε, μπορείτε να μου πείτε? Ποδοσφαιρικό ματς νομίζετε ότι βλέπετε και ζητοκραυγάζετε? Δεν ζητοκραυγάζει κανείς...απλά την ικανοποίηση του γράφει με δυο λέξεις ,σίγα να μην βγει κανείς και στους δρόμους να πατάει την κόρνα Ειναι φυσικό να χαιροντε πολλοί με αυτή την εξέλιξη. Δεν είναι ποδοσφαιρικό ,αλλά ένα δικαστικό ματς που η apple το ξεκίνησε Η apple καταφερε να γίνει μισητή εταιρία λόγω των μυνήσεων που έριχνε κάθε τρεις και λίγο. Οπότε καλά να πάθει τώρα.... Αν ήταν η samsung το ίδιο θα έγραφες?
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ικανοποίηση για τι πράγμα? Για το "in your face, Apple"? Τι είστε, 15-χρονα? 1
Starback Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ικανοποίηση για τι πράγμα? Για το "in your face, Apple"? Τι είστε, 15-χρονα? Δηλαδή όποιος πανηγυρίζει για πράγματα για τα οποία δεν έχει άμεσο όφελος είναι 15-χρονο; Όταν κάποιος νοιώθει έλξη/απέχθεια για κάποιον/κάτι και συμβαίνει κάτι καλό/κακό σε αυτόν/αυτό, προσωπικά το βλέπω λογικό να πανηγυρίζει. Και πιθανόν στην χώρα μας πολλά πράγματα να τα βλέπουμε και με το πρίσμα της κρίσης (μεγάλη και πλούσια άρα κακή εταιρεία, αναγκάζεται να πληρώνει σε μικρότερη και φτωχότερη άρα καλή εταιρεία). On topic τώρα παρότι και εγώ έχω αηδιάσει ελαφρώς με τον χαμό των μυνήσεων από παντού προς παντού δεν νομίζω να αλλάξει τακτική η Apple ή κανένας άλλος λόγο αυτής της απόφασης.
Haldol Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ρε συ Mercyful_Fate τι κολλάς; Άστους να χαίρονται. Μήπως εμείς δε κάναμε τα ίδια (για σένα δε ξέρω, αλλά εγώ το γούσταρα) με τα $1 bn της Samsung; Συμπάθεις και αντιπάθειες λογικό είναι να υπάρχουν. Ή μήπως με άλλες "νίκες" που χαιρόμαστε κερδίζουμε κάτι; Χτες που γούσταρα με τη νίκη της Celtic τι κέρδισα; 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Για τι ακριβώς χαίρεστε, μπορείτε να μου πείτε? Ποδοσφαιρικό ματς νομίζετε ότι βλέπετε και ζητοκραυγάζετε? Η αντιστοιχη συμπεριφορα για ενα ποδοσφαιρικο ματς για ποιο λογο θεωρειται "λογικη"? Offtopic προφανως, απλα μου δημιουργηθηκε η απορια. Cheers! Edit:με προλαβες Haldol 1
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Στο ποδόσφαιρο εμπλέκεται ο συναισθηματικός παράγωντας, γιατί είμαστε οπαδοί. Στο παρόν θέμα είμαστε καταναλωτές και όχι οπαδοί, οπότε από που προκύπτει ο συναισθηματικός παράγοντας (ικανοποίηση)?
ektor7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Στο ποδόσφαιρο εμπλέκεται ο συναισθηματικός παράγωντας, γιατί είμαστε οπαδοί. Στο παρόν θέμα είμαστε καταναλωτές και όχι οπαδοί, οπότε από που προκύπτει ο συναισθηματικός παράγοντας (ικανοποίηση)? Και μετας λες,για τους αλλους,οτι ειναι 15χρονα!?!?
orck Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Παρτα μωρη αρρωστη Apple. Αυτη η ειδηση ειναι διπλα ευχαριστη. Πληρωνει η Apple και δεν γουσταρει ο paredwse. Τι αλλο να θελει καποιος στο insomnia; 5
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Στο ποδόσφαιρο εμπλέκεται ο συναισθηματικός παράγωντας, γιατί είμαστε οπαδοί. Στο παρόν θέμα είμαστε καταναλωτές και όχι οπαδοί, οπότε από που προκύπτει ο συναισθηματικός παράγοντας (ικανοποίηση)? Σηκωνει ωραια συζητηση το συγκεκριμενο, αλλα θα μαστε η χαρα του offtopic. Αποψη μου, και στο ποδοσφαιρο με τον ενα ή αλλο τροπο ειμαστε επισης καταναλωτες. Και δυστυχως δεν χρειαζεται να πας πολυ μακρυα, εδω στο forum, μπορεις να βρεις οπαδους της x ή της y εταιριας. /end of oftopic απο μενα 4
GothmogGr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Η ικανοποίηση που δείχουν ορισμένοι από δικαστικές ήττες μιας εταιρείας από κάποια άλλη δείχνει ανωριμότητα. Δηλαδή για τι ακριβώς χαίρεστε? "Καιρός να δει την γλύκα" λέει ο ένας, "σφαλιάρα από δω, σφαλιάρα από κει" λέει ο άλλος κλπ. Για τι ακριβώς χαίρεστε, μπορείτε να μου πείτε? Ποδοσφαιρικό ματς νομίζετε ότι βλέπετε και ζητοκραυγάζετε? Μηπως χαιρόμαστε για το γεγονος ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη... μήπως γτ επρεπε και πρεπει όταν οποιοσδήποτε κανει κατι παραλογο απλα επειδή μπορει να την πληρώνει με το ίδο νομισμα για να γευτεί λίγο την γλύκα της μακακίας που τον δέρνει? 1
dali13gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 ...αλλά ένα δικαστικό ματς που η apple το ξεκίνησε Μάλλον χρειάζεσαι λίγο διάβασμα. Απλά για τους άλλους δεν γράφεται γιατί δεν πουλάει (όχι στο insomnia, γενικώς). Διάβασες πουθενά ότι έχει πάρει και 100 εκ από τη Microsoft;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα