WaNk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας! Ενδιαφερομαι για να παρω μια τηλεοραση για το σαλονι μου. Η αποσταση θεασης ειναι περιπου 2,5-3 μετρα. Ξερω οτι τα δυο μοντελα ειναι αρκετα διαφορετικα ( LG 42LM640S , Samsung UE46ES6100 ) ομως εχω καταληξει σε αυτα. Μου αρεσει π η 2η ειναι smart tv αλλα με χαλαει κατα πολυ τα 200Hz) Ποια ειναι η γνωμη σας;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Θα ευχαριστηθεις σαφως περισσοτερο τις 46 ιντσες. Τις εχεις δει απο κοντα και σε χαλασε η samsung ή σε χαλασε το νουμερο μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα προτιμούσα την Samsung. Έχει αισθητά μεγαλύτερο πανελ και η διαφορά της τιμής δεν είναι ιδιαίτερη. Τις έχεις δει να παίζουν; Έχεις κάποια προτίμηση στην εικόνα; 200Hz, κατά την γνώμη μου, μια χαρά είναι. Απο ένα σημείο και μετά η διαφορά είναι μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaNk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Θα ευχαριστηθεις σαφως περισσοτερο τις 46 ιντσες. Τις εχεις δει απο κοντα και σε χαλασε η samsung ή σε χαλασε το νουμερο μονο Εγώ θα προτιμούσα την Samsung. Έχει αισθητά μεγαλύτερο πανελ και η διαφορά της τιμής δεν είναι ιδιαίτερη. Τις έχεις δει να παίζουν; Έχεις κάποια προτίμηση στην εικόνα; 200Hz, κατά την γνώμη μου, μια χαρά είναι. Απο ένα σημείο και μετά η διαφορά είναι μικρή. Θα τις δω την Παρασκευη απο κοντα, γιατι ειμαι φοιτητης και ειμαι εκτος Αθηνας τωρα. Μου φαινεται λιιιιγο υπερβολη 46" για το σαλονι μου, γιατι θα γεμιζει ολη η συνθεση της τηλεορασης. Και βεβαια και η τιμη ειναι λιγο παραπανω απ οτι θα ηθελα, αλλα μεσα στα ορια μου. Με τα 400Hz πιστευα οτι θα ειναι πιο smooth απο τα 200 (ειδικα στο 3D), αλλα τελικα υπαρχει οντως μεγαλη διαφορα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εσύ ξερεις το σπιτι σου και θα συμφωνησω για το αισθητικο μερος. Απο την αλλη αν δε θες υπερβολες μπορεις να πας στην εκδοση των 40" της samsung που θα σου βγει και αρκετα πιο οικονομικα. Δε λεω πως η LG δε θα ειναι καλη στα καταστηματα εχω ομως δει τη samsung και τη θυμαμαι μαζι με την EH6030 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αλήθεια τα 200 από τα 400hz έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην πραγματικότητα όταν βλέπεις μια ταινία; Γιατί είναι ώρες ώρες που ακόμα και τα 200hz που έχω στην 46αρα samsung μου, μου φαίνονται too much... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Απο ένα σημείο και μετά, το μάτι δεν βλέπει και "την" μεγάλη διαφορά. 200Hz είναι αρκετά, κατά την άποψή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaNk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Και τι παιζει με το 3D (ξερω οτι ειναι ενα πονεμενο θεμα) ??? H Samsung εχει Active? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carmann147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Και τι παιζει με το 3D (ξερω οτι ειναι ενα πονεμενο θεμα) ??? H Samsung εχει Active? Η Samsung λειτουργεί με Bluetooth γυαλιά.στην συγκεκριμένη lg εχω δει 3d και έμεινα άφωνος.το μόνο που με χάλασε ήταν ο media player που κάποιες 3d ταινίες που ειχα στο σκληρο δεν τις έπαιζε,ενώ τις είχα παίξει σε Samsung του 2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 καλυτερα την samsung και μεγαλυτερη ειναι,και εχει και τον καλυτερο ενσωματωμενο Player Που παιζει DTS. οι 46 ιντσες δεν ειναι πολλες,θα δεις οτι σε 2 βδομαδες θα το χεις συνηθισει και θα σου φαινονται λιγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Και αν το ψαξεις λιγο το active 3D δεν ειναι τοσο κακο. Αν το ψάξεις αρκετα θα καταλήξεις οτι μαλλον ειναι προτιμότερο. Τα 200hz ειναι αρκετα για την πλειοψηφία των χρηστων. Περαν αυτου η καθε εταιρια χρησιμοποιεί διαφορετικούς αλγορίθμους για την ροη κίνησης. Αρα τα 400hz μερικών εταιριών δεν ειναι αμεσα συγκρίσιμα με αλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaNk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 καλυτερα την samsung και μεγαλυτερη ειναι,και εχει και τον καλυτερο ενσωματωμενο Player Που παιζει DTS. οι 46 ιντσες δεν ειναι πολλες,θα δεις οτι σε 2 βδομαδες θα το χεις συνηθισει και θα σου φαινονται λιγες. Διαβασα ομως τις κριτικες στο ΠΛΑΙΣΙΟ και καποιος ειχε παραπονα για τ "smart" της. Ξερετε μηπως τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παραπονα μπορει να εχει ο καθενας για ολα. Αυτο απο μονο του δεν σημαινει κατι. Το smart hub που εχουν οι samsung ειναι πολυ ευχρηστο και ευκολο. Παραλληλα εχει και πολλες δυνατοτητες και πιο ποικιλο περιεχομενο. Νομιζω οτι ειναι το μονο σημειο που δεν μπορει να χασει το παιχνιδι η samsung. Σε οτιδηποτε αλλο περι εικονας, ποιοτητας 3d κτλ εχει να κανει με τα γουστα του καθενος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Πριν από λίγους μήνες πέρασα και εγώ από μία LG 32" ,σε στην samsung 46es6800 η οποία είναι όμοια με την 6100. Καταρχήν για τον χώρο μην το σκέφτεσαι καθόλου...ειδικά στο 3D ακόμη και οι 46" θα σου είναι οριακά εντάξει. Τώρα σχετικά με την σύγκριση,επειδή ήμουν και εγώ ανάμεσα στις δύο και το έψαξα αρκετά θα σου προτείνω samsung για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι σαν εικόνα είναι σαφώς καλύτερη από την LG και το δεύτερο είναι ο media player της samsung.Παίζουν τα πάντα άριστα κατευθείαν από σκληρό που έχεις συνδέσει τη θύρα usb αλλά και ασύρματα από το pc/laptop ή γενικά από οποιονδήποτε server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo_24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πριν 2 μέρες αγόρασα την UE46ES6100, Δεν μπορώ να ταξινομήσω τα κανάλια με τη σειρά που θέλω. και το manual δεν βοηθάει καθόλου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????? :cry: :cry: :cry: :cry: Άκυρο, το βρήκα, Έλεος, εκεί που το βάλανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα