dimitris2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Η Google τους τελευταίους μήνες συνηθίζει να τροποποιεί αρκετά συχνά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης, φέρνοντας αυτή τη φορά την εμφάνιση που χρησιμοποιεί σε tablets και smartphones στην κανονική της έκδοση. Ο νέος σχεδιασμός δίνει έμφαση στο να δώσει περισσότερο "χώρο" στα αποτελέσματα, με την εργαλειοθήκη που υπήρχε στα δεξιά της σελίδας να έχει μεταφερθεί με νέο σχεδιασμό στο πάνω μέρος.Στην εργαλειοθήκη αυτή υπάρχει ειδικό μενού για διαφορετικές κατηγορίες αναζήτησης όπως για εικόνες, αναζήτηση σε σελίδες που έχει επισκεφθεί ο χρήστης, σε παρόμοιες αναζητήσεις και άλλες επιλογές. Επίσης παραμένει η δυνατότητα αναζήτησης αποτελεσμάτων με χρονικό όριο αλλά και με επιλογή γλώσσας, επιλογές που υπάρχουν σε δεύτερη μπάρα κάτω από τη βασική της Google. Οι νέες αλλαγές έχουν ξεκινήσει ήδη να τίθενται σε ισχύ στην Αμερικάνικη έκδοση της διάσημης μηχανής αναζήτησης και πολύ σύντομα θα τις δούμε και στο Ελληνικό Google. Site: Google Search blog
CosmosKGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Άντε να το δούμε κι από εδώ να έχουμε και άποψη από 1ο χέρι. Πάντως, αρχικά, για πολύ καλό ακούγεται! Ίσως όχι καταλυτικής σημασίας & αναγκαιότητας αλλά σίγουρα καλό!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Για καποιο λογο εχω το συγκεκριμενο interface παραπανω απο μια βδομαδα και απορουσα γιατι (logged in στο λογαριασμο μου, google.com ως default, ελληνικη ip)
Nickato Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλό ακούγεται Sent from my iPhone using Insomnia
LOVExVOTKA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτη η αλλαγη γιατι θα εξαφανιστει η εικονα φοντου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα