eimaiapokavala Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μια μικρη παρατηρηση. Δεν κυκλοφορησε σημερα αλλα εχθες.
XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Είναι από τους πληρέστερους broswers έχει ενσωματωμένο irc client, email client, rss reader, block content κ.α.π. και μέχρι πριν 1-1,5 χρόνο είχε άψογη διαχείρηση της μνήμης, γιατί δούλευα άνετα με 4Gb ram και 30-40 tabs... Στις τελευταίες εκδόσεις μου τα έχει χαλάσει και crashάρει λίγο παραπάνω από ότι πριν και πλέον είναι αδηφάγος... Είχα μεταβεί πριν αρκετά χρόνια στον Opera (πρώην χρήστης Firefox) γιαυτό ακριβώς τον λόγο... Λόγο κακής διαχείρησης της μνήμης...
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πάλι προς το τέλος μας τα ψιλοχάλασαν στην 12.10. Ειλικρινα θα περίμενα την 12.11 (της οποίας το πρώτο build βγήκε από την επόμενη μέρα), γιατί αυτό που έγινε από τότε που ξεκίνησε η "RC" περίοδος της 12.10 ήταν αίσχος. Δεν βγάζεις RC builds με γνωστά θέματα (μερικά από τα οποία είναι και crashes). Δεν ξέρω πότε άλλαξε αυτό για τον Opera (δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν) αλλά είναι κάθε φορά εκνευριστικό...
alexiko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μόνο εμένα ενοχλεί το γεγονός ότι ο όπερα <<κοινωνικοποιήθηκε>>;
skiabox Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα κυκλοφόρησε και στο Mac app store.Κάλιο αργά παρά ποτέ.
sokonik_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ένα αρκετά ενοχλητικό θέμα με τον 12,11 στο youtube, συγκεκριμένα όταν βλέπω ένα βιντεο και ειμαι στο π.χ. 30" και ας πούμε έχει φορτώσει/κατεβάσει μεχρι τα 3 λεπτά αν προχωρήσω κατευθείαν στα 2 λεπτα τότε ξαναφορτώνει και δεν παίζει απο το "κατεβασμένο" με αποτέλεσμα να αργεί πολύ η αναπαραγωγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα