Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικα φαινονται εκπληκτικα παντως και ιδιαιτερα η αναλυση. Οσο για το μεγεθος της οθονης η πληθωρα των widget για ολα τα γουστα και τις αναγκες στο android συνηγορουν υπερ της μεγαλης οθονης. Αν το gui ηταν απλοικο σαν το ios με μονο εικονιδιακια να δεχθω την απουσια αναγκης για μεγαλυτερη οθονη. Απομενει να δουμε τι σχεδιασμο θα εχει και αν θα ειναι αναλογος της τιμης του.

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι η έλλειψη καινοτομίας και οράματος.Σαν να έχουμε μπεί σε ένα αυτόματο πιλότο.Λίγο παραπάνω ανάλυση,κανα πυρήνα παραπάνω,λίγο μεγαλύτερη οθόνη κλπ

Ελπίζω του χρόνου να δούμε κινητά με εύκαμπτες οθόνες από τη samsung.Να δουμε και κάτι διαφορετικό!

Δημοσ.
Πάλι "ναυαρχίδα"; Δεν βαρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι επιτέλους;

Τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου ας περίμεναν να χρονίσει το One Χ και μετά να το ανακοίνωναν.

Πάλι οι παρωχημένοι κάτοχοι One X θα παρακαλάμε στα Forum και στα FB pages της HTC να μας δώσουν καμιά αναβαθμισούλα για το "αρχαίο" πλέον τηλεφωνάκι μας την ώρα που ολα τα φώτα και τα βλέματα θα πέφτουν στην "ναυαρχίδα" και θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο γιατί δεν πήραμε SG3 ή Iphone. Ακόμη και η Apple πιο πολύ "τσίπα" έχει σε αυτά τα θέματα απο την HTC. Οι κάτοχοι θα ξέρουν τι εννοώ...

Αγαπημένη μου HTC θα πάρεις εσύ την "ναυαρχίδα" μου αυτή την φορά.

Χαχαχα καλό και απόλυτα σωστό!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα στους φιλους να περιμενουν να παρουν την ναυαρχιδα της επομενης πεμπτης , εναντι της επομενης τριτης.

Λενε οτι θα βαλουν και ενα X διπλα απο το ονομα.

Η Μπορουμε ολοι μαζι να σταματησουμε να αγοραζουμε απο την HTC προιοντα και να παρει αυτη ενα ναυαρχιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...