dimitris2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Η HTC ξεκίνησε την αποστολή των πρώτων προσκλήσεων για ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει στην Νέα Υόρκη την επόμενη Τρίτη, 13 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές πρόκειται να παρουσιάσει κάποιο smartphone το οποίο θα είναι πολύ κοντά σε τεχνικά χαρακτηριστικά με το J Butterfly που είχαμε δει πριν από μερικές μέρες και το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κορέα.Έτσι η νέα συσκευή της HTC φαίνεται ότι θα διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος οθόνης 5" ιντσών τεχνολογίας Super LCD3, ανάλυσης 1080p με πυκνότητα 440ppi. Στα ενδότερα η φημολογία κάνει λόγο για τετραπύρηνο chip Snapdragon S4 Pro, 16GB μνήμη αποθηκευτικού χώρου, υποδοχή για κάρτες microSD και θα τρέχει το Android 4.1 Jelly Bean. Site: gsmarena.com
Vice Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Πάλι "ναυαρχίδα"; Δεν βαρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι επιτέλους; Τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου ας περίμεναν να χρονίσει το One Χ και μετά να το ανακοίνωναν. Πάλι οι παρωχημένοι κάτοχοι One X θα παρακαλάμε στα Forum και στα FB pages της HTC να μας δώσουν καμιά αναβαθμισούλα για το "αρχαίο" πλέον τηλεφωνάκι μας την ώρα που ολα τα φώτα και τα βλέματα θα πέφτουν στην "ναυαρχίδα" και θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο γιατί δεν πήραμε SG3 ή Iphone. Ακόμη και η Apple πιο πολύ "τσίπα" έχει σε αυτά τα θέματα απο την HTC. Οι κάτοχοι θα ξέρουν τι εννοώ... Αγαπημένη μου HTC θα πάρεις εσύ την "ναυαρχίδα" μου αυτή την φορά. 11
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν θελουν πωλησεις και οχι εντυπωσεις ας βγαλουν κατι κομψο και αρκετα δυνατο και προσιτο σε 3.5-4 ιντσες και οι πωλησεις θα ερθουν. Μου αρεσε που η ναυαρχιδα τους στα WP δεν ξεπερνουσε τις 4.3 ιντσες ενω η nokia που ειχε δυο πανεμορφα σασι, (lumia 800-900) αποφασισε να βγαλει τανκ...Απο την αλλη μπορει να κανω και λαθος. Δεν διεκδικω το αλαθητο
orlox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ελα να ξεκινανε οι γκρινιες για την τεχνολογια που προχωραει. 2
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ελα να ξεκινανε οι γκρινιες για την τεχνολογια που προχωραει. Εγω παντως ως στασιμοτητα αντιλαμβανομαι την αυξηση των ιντσων και τροπο αυξησης της καταναλωσης ψηφιακων συσκευων και σε ενα αναγκαιο αδιεξοδο ωστε να οδηγηθουμε σε αλλες οθονες οι οποιες πραγματικα θα αντικατοπτριζουν εξελιξη της τεχνολογιας. Πιστευω πως θα ειχαν ακομα μεγαλυτερη αυξηση πωλησεων, με κατι πιο compact αλλα δυνατο και προσιτο. Αλλα πανω απ ολα κομψο. Ε ας εχει και το 5ιντσο για διαφημιση και prestige 1
kostas_dr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 5" οθόνη ε; Μεγαλούτσικη είναι όπως και να το κάνουμε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα η μεγάλη οθόνη, παρόλο που θα είναι δύσκολο να χωράει σε τσέπη. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2012 από kostas_dr
CarbonFibre Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εεε, αν δεν έχει ανάλυση 4Κ με τουλάχιστον 60 ίντσες οθόνη τί να το κάνω; Α ξέχασα, μιλάμε για τηλέφωνο. 2
damastes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Η συσκευή είναι αποκλειστικά για αμερική και verizon και θα είναι παραλλαγή του buttefly για τον συγκεκριμένο παρόχο, οπότε μην αρχίζουμε την γκρίνια
Vice Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ελα να ξεκινανε οι γκρινιες για την τεχνολογια που προχωραει. Δεν καταλαβαίνεις κάτι βασικό. Η HTC δεν βγάζει συσκευές για την ψυχή της μάνας της ούτε γιατί θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης στον ανταγωνισμό. Το κάνει διότι οι πωλήσεις της φλερτάρουν με τον πάτο της καραϊβικής και προσπαθεί να ανακάμψει. Το κύριο πρόβλημα της HTC είναι ότι δεν έχει αφοσιωμένους πελάτες για τον πολύ απλό λόγο οτι δεν βγάζει αναβαθμίσεις στην ώρα τους, έχει άθλιο after sales service, και τέλος βγάζει συνέχεια ναυαρχίδες που επιδεινώνει το κλίμα αναξιοπιστίας των πελατών στο πρόσωπο της. Εγώ περιμένω ενα μηνα Jelly bean και ξαφνικά ανακοινώνεται HTC one X PLUS. Τώρα ανακοινώνεται ναυαρχίδα και εγώ ακόμη περιμένω...ε πόσο χεσμένο να με έχουν; Γιατί να ξαναπροτιμήσω αυτήν την εταιρεία; Επίσης ποιόν ανταγωνίζεται αυτήν την στιγμή η HTC? τον εαυτό της; Τα Specs του one X είναι απο τα υψηλότερα παγκοσμίως...δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για hardware στην αγορά. Είμαι χρόνια πελάτης της HTC αλλά πιστεύω οτι αν δεν αλλάξει την πολιτική της και δεν διορθώσει τα ΒΑΣΙΚΑ λαθη της θα την χαιρετήσω κανονικά και δεν θα ειμαι ο μόνος. P.S. Στοιχηματάκι οτι μετά την κυκλοφορία της ναυαρχίδας αυτής οι πωλήσεις θα πέσουν κιάλλο και επίσης θα μειωθεί το μερίδιο αγοράς της...ελα να πέφτουν!! Και ενα αστειάκι να γελάσουμε: Με τόσες ναυαρχίδες ο πρόεδρος της HTC δεν πρέπει να λέγεται πρόεδρος αλλά ΝΑΥΑΡΧΟΣ. 1
kostas_dr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Με τόσες ναυαρχίδες ο πρόεδρος της HTC δεν πρέπει να λέγεται πρόεδρος αλλά ΝΑΥΑΡΧΟΣ. 2
leonidasnx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Με τόσες ναυαρχίδες ο πρόεδρος της HTC δεν πρέπει να λέγεται πρόεδρος αλλά ΝΑΥΑΡΧΟΣ. ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ καλυτερα!!! 2
ektor7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν θελουν πωλησεις και οχι εντυπωσεις ας βγαλουν κατι κομψο και αρκετα δυνατο και προσιτο σε 3.5-4 ιντσες και οι πωλησεις θα ερθουν. Μου αρεσε που η ναυαρχιδα τους στα WP δεν ξεπερνουσε τις 4.3 ιντσες ενω η nokia που ειχε δυο πανεμορφα σασι, (lumia 800-900) αποφασισε να βγαλει τανκ...Απο την αλλη μπορει να κανω και λαθος. Δεν διεκδικω το αλαθητο Η ναυαρχιδα στα wp8,δεν ειναι το 8χ!Ακομη να ανακοινωθει και μ'αλλον θα ειναι στις 4.7 ή 4.8,δε θυμαμαι ακριβως και με τετραπυρινο s4!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 με τιμή over 9000...
ektor7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 με τιμή over 9000... Και κωδικη ονομασια Hal...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα