Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλη μερα λεει...Απο το πρωι φαινεται...Εκει που δουλευε το pc ξαφνικα μου κλεινει.Οκ λεω θα κρασαρε αν και δεν το συνηθιζει.Παω να τον ανοιξω και ανοιγει για 2-3 δευτερολεπτα αλλα πριν ακομα κανει boot κλεινει.Απο οτι μπορω να καταλαβω η τροφοδοτικο ειναι η μητρικη.Καμια ιδεα;;

Δημοσ.

Λοιπον τον αφησα λιγο κ τον ξανανοιξα μολις τωρα.Κανει παραπανω θορυβο ομως.Ετρεχα 3 πλατφορμες ποκερ κ ισως ζοριστικε τι να πω..Γιατι πριν κρασαρει ψιλοκολουσε..Θα δουμε στο μελλον..Μπορω να κανω κατι προληπτικα τωρα που ειναι ενταξει το pc?

Δημοσ.

1.Άνοιξε το κουτί να δεις από που είναι ο θόρυβος . Μήπως χάλασε και κολλάει κανένα ανεμιστηρακι?

2.Κατέβασε το HWmonitor να τσεκάρεις θερμοκρασίες και ανέβασε φώτο.

* μη το αφήνεις μη σου κάνει άλλη ζημιά.

Δημοσ.

Τσέκαρε θερμοκρασίες με τhw monitor.Το έχεις καθαρίσει ποτέ από τις σκόνες.Πάστα έχεις αλλάξει ποτέ στον επεξεργαστή?

Δημοσ.

Παιδια τον εχω καπου 2 χρονια και ακομα και αν χαλασει δεν θα πω κουβεντα αφου δουλευει 12αωρο και πανω καθε μερα..Λοιπον μετα απο λιγες ωρες ηρεμιας δουλευει οπως και πριν χωρις τον θορυβο που εκανε στην αρχη.Δεν εχω πειραξει τιποτα οσο τον εχω απλα τον ανοιγω καθε τοσο να καθαρισω την σκονη τιποτα αλλο..H φωτο με τις θερμοκρασιες ειναι στο spoiler.Οταν το παθε ειχε κλεισει 14 ωρες σερι αλλα οχι ολες με full εργασια..

earxbs.png

Δημοσ.

Καθάρισε καλά την ψύχτρα του επεξεργαστή και βγάλτην και βάλε καινούργια πάστα.Οι θερμοκρασίες για τον επεξεργαστή είναι μεγάλες σε dle κατάσταση

Δημοσ.

Καλό θα σου κάνει η πάστα, αλλά ψάξε και για το θόρυβο, μήπως βρίσκει πουθενά κανένας ανεμιστήρας , χάνει στροφές και δεν ψύχει επαρκώς ή κολλάει.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! οταν παιζω παιχνιδια (Assassin's.Creed.Brotherhood συγκεκριμενα) μετα απο λιγο το pc μου θα σβησει !!! Εχω AMD phenom™9950 Quad Core Prossesor 2.61GHz

RAM 4.00GB

x64-bit

wind 7 profesional

καρτα γραφικων GYGABITE HD2600 512MB με τσιπακι ΑΤΙ

και τροφοδοτικο 700W

Παιζει ρολο το τροφοδοτικο η θερμοκρασια? η καρτα μου βεβαια ειναι καποσ παλια και ανεβαζει θερμοκρασια 56με71 βαθμους

post-96236-0-97219400-1352631539_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...